Şimdi Ara

Bilgisayar mühendisliği Koç-Bilkent-ODTÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Bilgisayar Mühendisliği okuyacağım.

Yurtdışı ve Çift Anadal gibi 2 amacım var.

Koç-Bilkent-ODTÜ arasından hangileri öne çıkıyor ve neden? Kafam çok karışık gerçekten. Koç'taki yurtdışı imkanları nasıldır? Bilkent'te çift anadal durumu ortada ama en iyi yurtdışı fırsatları onda.
    Eğitim olarak en iyi bilgisayar mühendisliklerine sahipler, ayrıca lütfen üniversite fanatikleri gelmesin.

Bu arada çift anadal'ın zorluğundan bahsedecekler de gelmesin, yapacağımı düşünüyorum ki soruyorum. Bilgisayar mühendisliği akademik programlarına bakıp dersler hakkında fikir ediniyorum zaten, bölümümde çok yüksek ortalamayla geçeceğimi düşünüyorum. İyi bir teknik bilgi ve sağlam bir kariyer hedefliyorum.

Daha fazla düşüncelerimi karıştırmayacak şekilde yorumlayabilir misiniz lütfen? Şimdiden teşekkür ederim. Buna çok ihtiyacım var.

Özellikle Koç'un yurtdışı imkanları konusunda bir fikirim yok arkadaşlar. Ayrıca koç gelmediğinde ODTÜ'den yurtdışı için gereken fırsatları bulabilir miyim? Bilkent'te çift anadal imkanı kısıtlı. (Çap yapacağım bölüm endüstri mühendisliği.)

KOÇ VE BİLKENT TAM BURSLUDUR.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilkent ve Odtu ; Koc'tan bir tik daha iyiler.
    Yurtdisi derken kastettigin sey yurt disinda calismak mi, master ya da phd yapmak mi?
    Eger akademik kariyer yapacaksan, Bilkent'in yurtdisi baglantilarinin daha iyi oldugunu dusunuyorum, tanidigim insanlardan duyduguma gore.
    Eger yurt disinda calisacaksan, o zaman is degisir cunku hocalardan referans almayacaksin ve okulun baglantilari daha onemsiz hale gelecek. O durumda da ODTU on planda.
    Eger puanin yetiyorsa boun'a git. Bu da bonus tavsiye.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Master yapıp sonra orada çalışmak. İşin mutfağında pişip bi birikim elde edip sonra ülkemde eksikleri kapatmaya çalışacağım.

BOÜN de okuyan arkadaşlarım var Koç diyorlar sürekli. Özellikle Endüstri ve tm bölümleri dışında Koç iyi diyorlar. Bazıları da mühendislik içinse Koç diyor. Yine de görüşün için teşekkür ederim. Ben ders programını pek beğenmiyorum BOÜN'ün, zaten yönetim kısmında da kendimi geliştirmek için Endüstri ile çap düşünüyordum. Bilkent'de çap kısıtlı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani master ve doktora için gidiyorum, Koü için yurtdışı verilerine ulaşamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.