Abim Ege'de okuyor. İzmirin havası ılıman olduğu için kışın pek zorluk çekmiyor öğrenciler ısınmada. Bu sene son senesi Erasmus dahilinde Almanya'da okuyacak. Ortamı daha iyi kanımca.
4 yıl boyunca alacağın dersleri yazıyorum dostum
Engineering Guide and Ethics Chemistry Calculus-I Calculus-II Differential Equations Linear Algebra Probability and Statistics Discrete Computational Structures Physics-I Physics-II Information Technology Computer Organization and Architecture Fundamentals of Electronics Microprocessors and Microcomputers Microcomputers Laboratory Electrical and Logic Circuit Laboratory Computer Networks Network Engineering-I Network Engineering-II Operating Systems Data Structures and Algorithms Database Management Systems Distributed Software Design and Architecture Formal Languages and Automata Theory Economics for Engineers Türk Dili-I Türk Dili-II Introduction to Computing Programming Languages Logic Circuits Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi-I Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi-II Object Oriented Software Engineering Embedded System Design Engineering Design Project
Aklıma gelenler bunlar artı 8 tanede seçmeli ders alma zorunluluğun var.
@cosmicstring @Haplo @ogameci Teşekkürler
benim bi tanıdık ege üniversitesi bilgisayar müh mezunu 6 milyar maaş alıyo.bende yüksek puan alsaydım ege üniversitesi bilgisyar müh yazacaktım kısmet değilmiş.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme