Şimdi Ara

Bilgisayar mühendisliğinde GS mi, Yıldız mı, Ege mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu 3 bölümden birini düşünüyorum. Özellikle bu bölümlerde okuyan arkadaşlar varsa bana yardımcı olmalarını rica ediyorum.

İzmir'de oturuyorum acaba bu diğer 2 üniversite için şehir dışına gitmeye değer mi diye düşünüyorum. Buralarda okuyan arkadaşlar varsa üniversitelerinin öne çıkan özellikleri ve nerede kalabileceğimle ilgili bana yardımcı olurlarsa, İstanbul'da bilgisayar mühendisliği okumanın tüm avantajlarını sıralayabilirlerse sevinirim. Fikri olan herkese de açığım.

• quote:

Orijinalden alıntı: İlteriş Kutluk Kağan

Bilgisayar Mühendisi olacaklara üniversite seçme rehberi

En iyi bilgisayar mühendisliği bölümüne sahip üniversiteler
    ^ Teşekkürler

Bu üniversitelerde okuyan arkadaş yok mu hiç acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: FrEaK35

^ Teşekkürler

Bu üniversitelerde okuyan arkadaş yok mu hiç acaba?

Alıntıları Göster
    İstanbul üniversitesinin bilgisayar müh bölümünün o kadar yüksekte olacağını tahmn etmezdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wristcutter

İstanbul üniversitesinin bilgisayar müh bölümünün o kadar yüksekte olacağını tahmn etmezdim.

Alıntıları Göster
    tabiki galatasaray. sorulmaz yani bu da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: medeor

Alıntıları Göster
    abi ege üni. özelse kasma gel istanbula miss gibi gs üni.. denize karşı boğazı görüyor dehşet bi yer...

yıldız tekniği salla

• quote:

Orijinalden alıntı: medeor

Alıntıları Göster
    @medeor
    Tercih yapacağım, ciddi cevap veriyorsanız neden de belirtirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrEaK35 -- 25 Temmuz 2008; 16:03:06 >
  • quote:

@medeor
    Tercih yapacağım, ciddi cevap veriyorsanız neden de belirtirseniz sevinirim

Alıntıları Göster
    Galatasaray Fransızca ogretim yapiyor galiba.Yıldız teknikte turkce egitim veriyor.
    Ingilizce egitim veren bi yer sec bence .
  • quote:

Orijinalden alıntı: emure

abi ege üni. özelse kasma gel istanbula miss gibi gs üni.. denize karşı boğazı görüyor dehşet bi yer...

yıldız tekniği salla

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: emure

yıldız tekniği salla

Ege özel değil, eğitim açısından da çok fark yok diye biliyorum yanılıyor da olabilirim. Ama egeye gidersem puanım baya boşa gidecek, öbürleri için de şehir değiştirmeye değer mi bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Layblood

Galatasaray Fransızca ogretim yapiyor galiba.Yıldız teknikte turkce egitim veriyor.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Layblood

Evet galatasaray fransızca. Fakat sonuçta ingilizce kaynak okumak zorunda olduğumdan ingilizce bilmek durumundayım. Okulda verilen eğitimin de ingilizce olması çok önemli midir sizce? Marmara Üni. ingilizce veriyor fakat oranın da öğretim kadrosu pek iyi değil diye duydum.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Layblood

Evet galatasaray fransızca. Fakat sonuçta ingilizce kaynak okumak zorunda olduğumdan ingilizce bilmek durumundayım. Okulda verilen eğitimin de ingilizce olması çok önemli midir sizce? Marmara Üni. ingilizce veriyor fakat oranın da öğretim kadrosu pek iyi değil diye duydum.

Alıntıları Göster
    Egedeyim ve kesinlikle ama kesinlikle tavsiye etmiyorum.Not ortalaman 60 olmazsa Güm...Ben öyle oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: pygocentrus35

Egedeyim ve kesinlikle ama kesinlikle tavsiye etmiyorum.Not ortalaman 60 olmazsa Güm...Ben öyle oldum.

Alıntıları Göster
    Bence isim olarak Galatasaray ama okul olarak bilemeyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pygocentrus35

Alıntıları Göster
    Türkiye kaçıncısısınız ????merakımdan soruyorum mazur görün lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rahatı Kaçan Ağaç

Alıntıları Göster
    Evet cok önemlidir.Ben hayatta yıldız teknige gitmem sırf turkce olusu yuzunden
  • quote:

Orijinalden alıntı: 00FFCC

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: gorkem_agk

4493 derecem. Bu yazdığım üniversiteler rahat oluyor, sıralama olarak itü ile bir altındaki galatasaray arasında uçurum var ben de oraya düştüm

@Layblood
    Teşekkürler. Dikkate alacağım

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: gorkem_agk

4493 derecem. Bu yazdığım üniversiteler rahat oluyor, sıralama olarak itü ile bir altındaki galatasaray arasında uçurum var ben de oraya düştüm

@Layblood
    Teşekkürler. Dikkate alacağım

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: pygocentrus35

Ben ege bilgisayardakiler genelde memnun diye duydum ama bilmiyorum tabi. Teşekkürler bilgi için

quote:

Orjinalden alıntı: FreaKs

Teşekkürler görüşünüz için

• quote:

Orijinalden alıntı: Time2Die

quote:

Orjinalden alıntı: İlteriş Kutluk Kağan

Bilgisayar Mühendisi olacaklara üniversite seçme rehberi

En iyi bilgisayar mühendisliği bölümüne sahip üniversiteler

Odtü Bilgisayar 10.sırada mı?

Alıntıları Göster
    izmirde oturuyorsan ege yi seçmeni öneririm.. universite egitimi olarak bir yorum yapamayacıgım unutma bir yerde kendini de geliştirmene baglı bazı şeyler.

ama istanbul seçersen sonucta bir il dışına cıkma olayın olacak. belkide dogup buyudugun sehirden ayrılıyor olacaksın ne kadar egitimin içinde olsa başka bir şehir başka insanlar başka mekanlar girecek hayatına istanbulda ögrenci hayatı kolay değildir.. ögrenci hayatını geçtim normal olarak yaşamak bile hiç kolay değil.. eger maddi durumum gerçekten cok iyi diyorsan gel derim istanbula.. ama ilk sene buyuk ihtimal yurtta kalacaksın unutma ki her universite oldugu gibi buralarda da siyasi gorus olayları var sehir dışından gelmek yani yaşadıgın bir şehirden farklı bir yerde okumak bu konularda bir dezavantajtır.. ne olacagını bilemezsin. olmadı eve cıkarsın sonucta tek tutmuyorsan evi bir kaç arkadaşla tutacaksın ve ne kadar az yada cok bir takım problemler yaşayacaksın.. o arkadaşlarını getirecek sen arkadaşlarını getireceksin yada temizlik yemek vs.. vs.. yaşadıgın şehrin dışında okumak her zaman problemdir..

bunları seni yönlendirmek amaçlı yazmıyorum. tamamen kişisel görüşlerim. okuduktan sonra sunu da bilmeni isterim ki istanbulda yaşıyor ve izmiri görmüş birisi olarak bunları sana yazıyorum..
    yine de umarım kazandıgın yerden pişman olmazsın ve bu ülkenin en parlak insanlarından birisi olursun. iyi geceler.

• quote:

Orijinalden alıntı: 19:03

izmirde oturuyorsan ege yi seçmeni öneririm.. universite egitimi olarak bir yorum yapamayacıgım unutma bir yerde kendini de geliştirmene baglı bazı şeyler.

ama istanbul seçersen sonucta bir il dışına cıkma olayın olacak. belkide dogup buyudugun sehirden ayrılıyor olacaksın ne kadar egitimin içinde olsa başka bir şehir başka insanlar başka mekanlar girecek hayatına istanbulda ögrenci hayatı kolay değildir.. ögrenci hayatını geçtim normal olarak yaşamak bile hiç kolay değil.. eger maddi durumum gerçekten cok iyi diyorsan gel derim istanbula.. ama ilk sene buyuk ihtimal yurtta kalacaksın unutma ki her universite oldugu gibi buralarda da siyasi gorus olayları var sehir dışından gelmek yani yaşadıgın bir şehirden farklı bir yerde okumak bu konularda bir dezavantajtır.. ne olacagını bilemezsin. olmadı eve cıkarsın sonucta tek tutmuyorsan evi bir kaç arkadaşla tutacaksın ve ne kadar az yada cok bir takım problemler yaşayacaksın.. o arkadaşlarını getirecek sen arkadaşlarını getireceksin yada temizlik yemek vs.. vs.. yaşadıgın şehrin dışında okumak her zaman problemdir..

bunları seni yönlendirmek amaçlı yazmıyorum. tamamen kişisel görüşlerim. okuduktan sonra sunu da bilmeni isterim ki istanbulda yaşıyor ve izmiri görmüş birisi olarak bunları sana yazıyorum..
    yine de umarım kazandıgın yerden pişman olmazsın ve bu ülkenin en parlak insanlarından birisi olursun. iyi geceler.

Alıntıları Göster
    @19:03

Teşekkür ederim. Dikkate alacağım

• yıldız'ı tavsiye etmem, Ege'yi bilmiyorum. Şehir değiştirmek sorun değilse Galatasaray'ı tavsiye ederim. Sonuçta bir sürü bilgisayar müh. var ama çoğu Fransızca bilmiyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.