Şimdi Ara

Bilgisayar Mühendisliğinde Odtü mü bilkent burslu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lys mf4 ham puanda 112, aobplide 274. oldum.
    Bir kaç aydan beri araştırıyordum üniversiteleri ve bölümümde en çok kafama yatan odtü olmuştu. Fakat, bir hocamın ve bir arkadaşımın ayrı ayrı uyarmalarıyla beni, bilkenti de araştırmaya başladım, baba-anne zoruyla da boğaziçine bir baktım diyeyim. Boğaziçini eledim biraz araştırmadan sonra, para derdinde değilim, yurtdışına gitmek istiyorum ve en önemlisi çok iyi bir mühendis olmak istiyorum (oyun geliştiricisi olmak istiyorum). Para derdinde olmadığım için boğaziçinin "yönetici çıkartır" artısı beni bağlamıyor zaten yönetici falan olmak istemiyorum.

Yurtdışına gitmek istediğim için bilkent ön planda, iyi bir mühendis olmak istediğim için de bilkent ve odtü ön planda.

Yarın gidip göreceğim babamla üniversiteleri teker teker. Ama donanımhaber forumunun da bir yorumunu almak istiyorum bu konuda.

Öncelikli hedefim, çok çok iyi bir mühendis olmak, ingilizcemle, bilgimle, kafamla..,
    ve diğer önceliğim de yurtdışında okuma-çalışma konusunda destek olabilecek bir yere gitmek.

Bu iki dediğim de üniversiteden çok bana bakıyor, doğru! Zaten ben de canımı dişime takarak mezun olmak istiyorum. Ama işin yüzde 80i bensem bile 20si üniversitem, ve bu oranı riske atmak istemiyorum, yurtiçi iş imkanları umrumda değil, lütfen bu konuları göze alarak yardımcı olun bana. teşekkür ederim..

• Bilkent yurtdışı imkanları daha iyi deniyor. Ancak kıyasladığın üniversite de ODTÜ onun da pek aşağı kalır yanı yok. Ancak ODTÜ nün eğitimi biraz da bilgisayar bilimine kaçar. Daha teoriktir. Yani akademik kariyer düşünüyorsan odtü daha iyi bir seçim. Ancak ben mezun olduktan sonra çalışmaya başlayacağım master-doktora pek umrumda değil diyorsan bilkent biraz daha önde gibi. Ben de ikisi arasında kalmıştım ODTÜ'yü tercih etmiştim zamanında. Eğer ODTÜ'ye dair özel bir sorun varsa pm ile sorabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.