Şimdi Ara

Bilgisayar Odayı Isıtır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
4.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: krstarica

Soğutmanız ilgi çekici sistem özellikleriniz ve sıcaklık değerleriniz nedir?

soğutucu görsel açıdan pek iyi değil ama performans memnun edici
    cpu amd 8350 4,4ghz clocklu
    vga 7870 2gb
    psu tagan 600w
    hdd intel ssd 120gb x 2 raid 0
    4 tb depo diski
    dvd rw samsung
    21,5 fujitsu monitör
    1,4kv apc ups
     Bilgisayar Odayı Isıtır mı?

• Elbette mümkün hatta iyi bir soğutma sistemi ile eli veya ayağı bile soğutmak mümkün :)
  • n sene yurtta 3 kişilik odada kalıyorduk. 3 bilgisayarla oyun oynarken kış günü camları açarak şortlarla ve atletsiz geziyorduk. kaloriferi kapamıştık.
  • sizinkini bilmem ama kendi PCmi ayak ısıtıcı olarak kullanmaktayım. Bilgisayarın egzost fanlarını arkaya verdim, çıkışı mukavva ile masanın altına iletiyorum bu sayede ılık hava ayaklarıma vuruyor. Ekran kartımın fanını yavaş döndürdüğüm için 60-70 derece arası geziyor. Bu sıcaklık ayaklarıma gelene kadar 30-32 gibi birşey oluyor, buda oda koşullarında gayet iyi. fanı hızlandırınca kendimi havaalanında hissediyorumda :D yazın ise fan devirlerini yükseltiyorum, bu seferde soğuk hava geliyor, klima niyetine bu şekilde kullanıyorum. sistemimde overclock olduğundan dolayı sıcaklıkları stabilite sonrası sabit tutacak şekilde min fan hızını ayarladım ve sorun çıkartmıyor. pwm fan kontrol kartım PIC16F628A :D
    Ne çok konuştum ya, şaka değil gerçek
    Birazda gülelim dimi :D

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.