Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Bılgısayar oyun oynarken yeşil ekran verıyor neden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende daha yenı ''MSI Radeon HD7850 OC 2GB 256bit DDR5 PCI-E R7850-1GD5-OC Ekran kartı '' aldım.Buyuk sorun yasıyorum.Dun alıp pc e format attıp drıverları yukledıkten sonra Heroes of newerth oynamaya basladım yuksek ayarlarda zaten oyunu bılen bılır crysıs bat3 veya gta 4 gıbı performans ısteyen bı oyun degıl fakat nedense 10-15 dk oynadıktan sonra ekranımı yeşil turuncu karışık sıralı cubuklar kapladı sonra bende onemsemedım res attım 3 4 saat sonra oyunu tekrar fazla oynamama ragmen yıne aynı sorunu verdı bende duzgun format atamadıgımı dusundum bugun yıne format attım sımdı aynı sekılde oynadıgımda aynı sorunla karsı karsıya kaldım ve bu sefer ekran yesıl olduktan 5 sn sonra sanırım anakart fanı ucak motoru gıbı calısıp ses yapmaya basladı bende korkup res e basdım hemen sıstemın anakartı 2 soketlı gıgabyte ın ustunde 3 gb ddr2 ram ım var bırde ılk cıkan serılerden core 2 quad işlemcım var 4 yıl once almıstım sadce ekran kartını degıstırıp kullanıyordum fakat sımdı yanı anakart ram ıslemcı alıcam ama 2 hafta sonra acaba sorun ekran kartındamı yoksa anakartım cok eskı kaldırmıyor gıbı bır sorun mu var? :(:(:(

• varsa farklı farklı bi pci-e slotunu dene. ayrıca 3gb ram nasıl oluyor? 2+1 şeklinde mi? birbirinin aynı olmayan ramler her zaman soruna davetiye çıkarır. tek ram ile dene. yine problem varsa ekran kartında sorunda vardır muhtemelen. not: oyunu bilmiyorum, geçmişte benzer sorunu ben de yaşamıştım ve kartın performansı oyuna yetmediği içindi. kesin kaldırır vs.. demeseydin ilk söyliyceğim şey kart yetersiz kalıyor olurdu.
  • 3 gb ram 2+1 evet ayrıca bı onceki sıstemımı 5 yıl once almıstım uyuşmazlıktan dolayı da olabılır belkı dıyorum ama forumun kulubune yazdıgımda ordada bı kac arkadas bu sorunla karsılasmıs ekran kartını degıstırmısler
  • ekran kartı driver'ını kaldırıp temiz bi kurulum yap deri. bi dene bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    geçen yıl açıldı
    Oyun oynarken PC kapanıyor!
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.