Şimdi Ara

Bilgisayar özellikleri fazlasıyla yetiyor ama oyunlarda kasıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze merhaba arkadaşlar benim bir sorunum vardı
    Bilgisayar özelliklerim yüksek ve iyi ancak herhangi bir oyunda sanki özellikler yetmiyormuş gibi kasma söz konusu
    Counter strike global offensive'yi en yüksek grafik ayarlarına aldım ve nvidia denetim masasındanda en yükseğe aldım ama kastı sonrasında nvidia denetim masasındakileri defaulta aldım hiçbir şekilde kasmadı
    Assassin's creed IV de oynanmaz hale gelmişti herşeyi düşük yaptım çözünülüğü 1600x900 yaptım ancak kaldırdı
    Bilgisayarımın özellikleri haliyle yetiyor ancak neden kasıyor
    Soğutucu var altında laptobumun ısınmıyor
    Bilgisayar özellikleri: Ram 16GB İntel core i7 Nvidia GeForce GT 650M 2GB
    O kadar para verdim oyunlarda kasmaması için bu bilgisayara kasıncada insan ayrı üzülüyor
    Gta 5 ve Watch Dogs gibi oyunlardada kasmasını hiç ama hiç istemiyorum
    Lütfen yardım edin.

• Hiçmi çözümü yok
  • Sürücüler güncel mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • John Citizen kullanıcısına yanıt
    Ekran kartını şimdi güncelledim
  • İşletim sisteminiz nedir ?

• Bu Laptopta GTA 5 biraz zor dostum hem daha çıkış tarihi de belli olmadı oyunun watch Dogs yerine de sleeping dogs a bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam bak simdi ekran kartin 2 gb ama buyuk ihtimal bunu hic kullanmiyosun nvidia nin kontrol paneline gir ve ordan cpu ayarlarindan kullanilan cpu yu islemci yerine ekran karti yap boylece islemci uzerindeki yuk azalacak ve yuksek ihtimal kasma kalkacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İşletim sistemim Windows 8.1
    Bide Sleeping Dogs'u bitirdim Watch dogs ve Gta 5 lowda bile kaldırmazmı :(
    Tamam hocam dediğinizi bir deneyeyim saolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocketfingers -- 5 Şubat 2014; 17:12:41 >
  • T.C. Vatandaşı kullanıcısına yanıt
    Hocam şu şekilde yaptım nvidia denetim masasından physx yapılandırması'nı seçtim ordan physx işlemcisini seçin bölümünden otomati seç yerine ekran kartımı yaptım doğrumu oldu ?
  • hocam driver genius isimli programı full olarak bulup indir, gelişmiş bir şekilde tüm sürücüleri güncelliyor, bazı programlar bazı sürücüleri algılayamıyor ama bu program hepsini algılıyor ve tam güncelleme sağlıyor. daha sonrasında arka planda açık olan programları sonlandır. başlat/çalıştır/msconfig/başlatma kısmındaki virüs programı dışındaki tüm programları devre dışı bırakın. aynı şekilde ordaki menüden hizmetlere gelip tüm microsoft hizmetlerini gizle diyip gereksiz hizmetleri devre dışı bırakınız. daha sonra advanced systemcare 7.1 pro sürümünü indirip lisanslı bir şekilde kurup bilgisayarınız temiz bir tarama yaptırın çar çöp ne varsa silecektir, disk birleştirecektir. bunların tamamını eksiksiz yapın daha sonra problem olursa pm atarsanız yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocketfingers

İşletim sistemim Windows 8.1

Belli olmaz çünkü daha oyun PC için çıkmadı bile denemek lazım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İşletim sistemim Windows 8.1

İşletim sisteminiz 64 bit mi peki ?

• quote:

Hocam şu şekilde yaptım nvidia denetim masasından physx yapılandırması'nı seçtim ordan physx işlemcisini seçin bölümünden otomati seç yerine ekran kartımı yaptım doğrumu oldu ?

evet dogru yapmissin islemcinim uzerindeki yuku azalttin suan eger hala oyunlari kaldirmiyorsa sorun islemci veya ram dedir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni pc al
  • John Citizen kullanıcısına yanıt
    Evet 64 bit Bu arada bilgisayar Asus N56VZ

Bu arada gamerplus çok güzel bir fikir çok teşekkürler doğru 3500 TL lik bilgisayarı bırakıp yenisini alırm.

ivenrec hocam dediğinizi bir deneyeyim saolun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.