merhaba arkadaslar küçük bir problemım var... yeni bir bilgisayar topladım. amd phenom 9850x4 2,5ghz 2+2 gb ram 500gb hdd asus 780 g anakart işletim sistemim vista ultimate... problem şu sistem gereği bu özelliklerde bilgisayar gayet hızlı olması lazım ama beklediğim performans yok bilgisayar bekleyenmeyen zamnalarda kasma ve donmalar yapıyor nerden kaynaklanabilir uyumsuzluk nerde acaba power supply yetersiz gelebilirmi ram lerde marka nın önemi nedir vs.vs. yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim... saygılarımla...
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Lütfen forum kurallarını dikkate alınız ve konu başlığını sorununuz ilgili seçiniz
Psu yetersiz olabilirmi demişsin psu kaç wat söylememişsin. ramlar kaç mhz, sistemi nerde topladın/toplattın? sistemde ekran kartı vamı? sistem nerde donuyo kasıyo?
ilgine tşk ederim abi. psu 350w ramlar 800 mhx sistemi kendim topladım ama bu ilk topladıgım pc deil bu işi devamlı yapıyorum... sistemde 512 mb 6600 gt forsa ekran kartı var. su an nette gezinirken bile sayfalar açılırken ne bileyim küçük bi javayla çalışan program açtıgımda bile donma yapıyor ???
arkadaslar lütfen bir bilen yokmu problem nerdedir uyumsuzlukmu var açık olan pencerelerim bile yanıt vermiyor diyor bazen. bu sistem de bunu yaparsa hangisini kullanıcam
Mantık olarak sistem normal gözüküyo. Biosdan cpu cacheinin açık olduğuna emin ol. madem bı işi yapıyosun işlemciyi başka sistemde bi dene senin sistem içinde bi başka işlemci dene.
bios ayarlarından değilse işlemci yada anakart gibi geldi bana.