Merhaba, bilgisayarımın markası casper nirvana nb 15.6 .
Bilgisayarda oyun açık değilken CPU'nun ısısı aşağı yukarı böyle oluyor fakat oyundayken özellikle şarja takılıyken cpunun ısısı 15-20 derece daha artıyor pildeyken düşüyor.
bilgisayar şarjda iken [ oyun açıkken] --------------- bilgisayar pilde iken [ oyun açıkken]
Sorun nerede olabilir?
Şarja takiliyken yüksek performansa çıkar cihaz normal bir durum. Anormallik yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bi süre sonra bilgisayar bileşenlerine zarar vermez mi bu ısı?
bu arada başka bir bilgisayara ait şarj aletiyle denedim oyuna girmeyi cpu'nun ısısı normale düştü sizce şarj aletimi değiştirmeli miyim? orjinal casper şarj aleti nerden bulabilirim?
arkadaşım pc pilde işlemci frekanslarını düşürür ve zorlayan oyunlarda takılma yaşarsın
şarjda tam performans çalışır bu iyidir ve sıcaklıgınızda 80 85 civarı olmadığı sürece normal kabul edilir bu değerlere bile normal diyenler var
başka sarj cihazı denedim demişsin o şarj cihazı büyük ihtimalle tam besleyemiyordur ve pcyi o yüzden düşük performansta çalışıyor olabilir
Başka şarjla denerken hiç fps kaybı yaşamadım. Birde oyundayken hiç alt tab yapmadığım zaman 80 85 derece oluyor bunu söylememiştim.