Şimdi Ara

bilgisayar reset atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar benim bilğisayar oyun oynarken veya film izlerken reset atıyor tekrar açılınca "sisteminiz büyük bir hatadan kurtarıldı" gibi bir şey* diyo siz ce bu sorun donanımsalmı yoksa yazılımla ilğili bir problemmi var ayrıca ekran kartımın driverlarını önceden yüklüyordu( catalyst 7.2) ama şimdi yüklemiyor net fremework 2.0 istiyor yüklüyoz net fremework 2.0' ı ama gene hata veriyor daha eski sürümünü yükleyince sorunsuz yüklüyor yardımınız için şimdiden teşekkür ederim

hata mesajı ise söyle:BCCode10000050 BCP1:FF6868D3 BCP2:00000000 BCP3:F76E7DEB
    BCP4:00000000 OSVer:5_1_2600 SP: 2_0 Product 256_1

asus EAX1300pro 256 MHB
    1GB RAM
    PENTİUM 4. 3.2

• anladığım kadarı ile ram ikinci şık ise power supply olabilir.ram iki tane ise sırası ile çıkartıp öle kullan .yada önemli bişiy yoksa sistemde format at

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the arts -- 3 Nisan 2007; 13:21:59 >
  • Asus P5PL2 I945P DDR2 Ses+Glan+SATA 16X
    İntel P4 541 3.20Ghz.800MhzFSB+1 MB L2 Cache
    Asus EAX1300PRO 256 Mb DDR2 PCI-E ATİ
    anakart sata ama bende ide hard disk var80 gb
    1gb ram 667 mhz
    windows xp servis pack 2
    sistemm böyle

aslında haha önce şöyle bir problem vardı windows açılınca ekran görüntüsü geliyordu ama masa üstü simgeleri ve görev çubugu görünmüyordu kapatıp güvenli kipte açınca düzeliyor yani güvenli kipte ekran ve masa üstü simgeleri görülüyordu sonra sistemi normal açınca masa üstü normale dönüyordu ben de format attım format atıktan sonra yukardaki resey sorunu oluştı bu sferde
  • Bu sorun benim 2 defa başıma geldi. İlkinde sorun hdd çıktı. Hdd nin bazı bölümleri bozulmuş. Çok zor anlamıştık. İşlemcisinden ramine herşey test edilmişti. İkinci defa ise başıma geldiğinde eyvah dedim gene mi hdd gitti. Çünkü daha yeni almıştım 200Gb samsung hdd yi. Ama XP yi yeniden kurunca sorun düzeldi.
  • arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim ben bi xp yi falan yeniden kuraym sürücüleri falan elden geçireyim bakalım ne olacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.