Şimdi Ara

bilgisayar saldırısı engellenemedi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kablo net alalı bir ay oldu 20 gündür devamlı kaspersky bi uyarı veriyo bilgisayar saldırısı engellenemdi diye.bir hafta önce format attım gene aynı sorun tekrarladı.online knıght oynuyorum msn live yüklü msnden mi knıghttanmı kaspersky denmi kablo netten mi yoksa microsofttanmı müdahaleye uğruyorum anlamadım gene format atsam gene aynısı gelecek.dün akşamdan itibarende başka bir uyarı verdi kaspersky sonra delete dedim gene geldi allow program dedim gene geldi bu seferde windows dosyalarında bozukluk var windows cd si yerleştirin dedi yerleştirim yanlış cd dedi şimdi pc açılırken 10 dakkada anca açılıyo masa üstü geliyo ama kaspersky bi şeye takılı vaziyette bekliyor nete girebiliyorum bu arada ama windowsun açılış sesi ve msn 10 dakka kadar sonra geliyo yardım edebilirseniz sevinirim.aldığım resimleri koyuyorum bu arada işletim sistemim sp2.

son gelen uyarı bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galaxyli -- 29 Ocak 2010; 18:31:36 >

• bu konuda yardımcı olabilecek yokmu?
  • bende kablonet kullanıyorum

Knight bendede yuklu

bence başka birşeyde sorun var

bende olmuyor böyle birşey
  • kullandığım sisteme ve virüs programına kadar yazdım işte ne biliyim birinde sorun var ama hanginde cevabınız için teşekkürler.
  • Modemden frival etkinleşitrin. IP adreslerini modemin frival özelliğini kullanarak engellemeye çalışın.

• cevabınız için teşekkürler ama bunu nasıl yapacağım daha açıklayıcı olabilirmisiniz adım adım anlatarak mümkünse...
  • pc ye dün akşam format attım kasperskyden ve knıghttan başka bişey kurmadım bakalım nolacak ben msn den şüpheleniyorum ama kimse böyle bir sorunla karşılaşmadımı o kadar kişi bakmış...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.