< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkay2438 -- 30 Ocak 2023; 18:18:19 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bilgisayar seçimi
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hocam bunda mantık ne onu anlamadım 90 model tofaş mı alayım 2022 kasa volvo mu alayım sorusu gibi olmuş 3060 alıcaksın tabiki üst modelini fakat ben senin yerinde olsam monster'a pek bulaşmam plastik kalite malzemesi çöp.
-
Bende orda kararsız kaldım monsterın 3060 mi yoksa kaliteli msı 3050ti mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fps oranı olarak 3060 iki kat daha güçlü hemen hemen çok zor seçim fakat aradaki fark bayağı büyük 3060 benim tercihim olurdu ama Msi kalitesindende mahrum kalmak zorunda kalıcaksın dikkatli temiz şekilde kullanırsan pek sorun olcağını sanmıyorum Monster seç dostum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler sağol
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gördüğüm kadarıyla 30000 civarı bütçeniz var. Forumdan az kullanılmış veya kapalı kutu cihazlar kovalamanızı tavsiye ederim. Bu bütçeye Casper olsa da 3070li laptop bulunuyor.
11800h 2k ekran 1tb Ssd
Legion 5 5600h rtx3060 24000tl
Bu örnekler az kullanılmış diye aratınca daha fazla sonuçlarla gider.
Elbette ders ve yazılım konusu farklı olabilir, çizim işlemci ağırlıklı render ile uğraşacaksan 12700h daha iyi olacakken ekran kartının yoğun kullanılacağı programlarda ve oyunlarda rtx3070 daha iyi olacaktır.
Eğer acelem yok dersen forum fırsatlarını takip etmeni tavsiye ederim. Ne zaman ne geleceği belli olmuyor; forumdan yakın zamanda garantili 17.3" 5800h rtx3070 Legion 5 aldım 30500 liraya. Forumdan 1,5 sene önce 6000 liraya mux switchli gtx1070 laptop da almıştım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X