Şimdi Ara

Bilgisayar Seçimi Hakkında ve İade kuponu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben asus k52jt mağruyum vatan bilgisayar asus ile temasa gecti ve asus ürünü kabul etti.İade edilebilir şeklinde bir ifade vermiş bunun üzerine bana vatan bilgisayar kupon verdi bu kuponu istedğim zaman kullanabilirmiyim ve istedğim zaman paraya cevirebilirmiyim bunu bilen birisi anlatırsa sevinirim.Kredi Kartı ile taksitle almıştık.(bonus kart 5taksit vatan 3 taksit banka =8taksite)
    yaklasık 1,500 TL paramın geri gelmesi beni mutlu etti acıkcası. Ben yeni bilgisayar arayışlarına girdim
    Lenovo z560 (favorim) yada Z serisi olabilir bu model hakkındaki görüşleri okudum genel kanı iyi dendi ancak ben tekrardan soruyorum ve bekleme aşamasındayım ayrıca baska F/p ürünleri varsa önerirseniz sevinirim F/P başlığına baktım ancak ordaki 1000/1500 TL aralığında olan bilgisayarların aksağamına pek güvenemiyorum açıkçası.Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

Şimdiden Teşekkür ederim
    iyi günler dilerim

NOT: Şu ana kadar gördüğüm en iyi teknik servis kesinlikle asus bu benim kanaatimdir. Bu konuyla ilgisi ne derseniz servis olarak düşünceye düşen arkadaşlar olursa yardım etmiş olurum 3 gün içerisinde hallediyolar ve fazlada bir sıkıntı cıkarmıyolar genelde 3 gün en fazla 7 gün K52 serisi bence iyi bir seri değil ama N serisi harika
    Birde beğendiğim lenevo GOLD bilgisayarda benim bütçeme en uygun şekilde taksitlendirme yapılmış acaba goldun müşteri hizmetleri nasıldır fikri olan varmı topkapı vatanda müşteri hizmetleri gerçekten iyiydi en azından benim için iyiydi.

Övmeler veya yermeler yaptım azıcık ucundan :D ancak benim hiçbir çıkarım bulunmamaktadır yanlış anlaşılmasın ben orada çalışan biri değilim öğrenciyim

Edit: Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pntgrmyk -- 17 Şubat 2011; 20:02:45 >

• bu modellerde karıncalanma gibi sorunlar varmı acaba ve i5 ile i3 arasındaki fark nedir?Aldığım iade kuponun süresi varmı acaba?
    Birde vatanda pb TM85i gördüm fiyat olarak çok uygun ancak teknik servis açısından sorunlu bir marka diyor vatandaki görevli kişiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pntgrmyk -- 19 Şubat 2011; 13:11:14 >
  • ?
  • pb

dell

lg

lenovo

lenovo 2

bu ürünlerin arasında kaldım acaba hangisi daha iyidir kasa kalitesi performansı teknik servisi hangisini almalıyım birde lenovonun bir linkinde daha düşük özellikleri var ancak fiyat diğer lenovoyla aynı acaba fiyatta mı bir sorun var yoksa böylemidir sizce yazan doğrumudur?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.