< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shutterbug -- 6 Ağustos 2024; 9:16:4 > |
Tami [ANA KONU] [Garanti Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri]
-
- yok. varsa da ben bulamadım. garantiden para yollarken işlem ücreti çıkıyor. kendi uygulamasına ücret alıyor, çok saçma geldi bana.
- bir kere tami den ıbana gönderdim. transfer ücreti almadı.
-
Market kampanyası oranı yeni bir uygulamaya göre düşük kalmış ama idare eder
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 5 Ağustos 2024; 20:39:21 > -
Market ismi vermemiş.
Pos şartı koymamış.
Gayet güzel kampanya.
-
Reklam önerisi
Senin o tamini tamini yerim.
---------
Karekod ödemesi yok mu bu sistemde? Fiziki kartla harcamada geçerlidir demiş şaka mısın TAMİ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feedyourhead. -- 5 Ağustos 2024; 20:56:4 > -
Banka kredi kartı ile para yükleme yokmuş sitesinde de yazmışlar herhalde gelmeyecek haberiniz olsun -
Hayırlı olsun hocam konu. Ben biraz erken açtığım için konuyu kaldırdılar. :) Konunuzu Garanti BBVA [ANA KONU]'da Garanti BBVA'ya ait ürünler kısmına ekliyorum. -
market %10 iyi naysa alternatif sanalmarket geçiyor mu acaba
-
İadeleri çok geç veriyor -
Fiziki kartı var mı sanal kartlada veya QR ile fiziki olarak da işlem yapılıyor mu -
gereksiz
-
piu noldu ? ordan devam edelerdi bari. bankalar bazen saçma sapan işler yapıyorlar. -
Çok saçma isimler veriyorlar güven vermiyor hiç ergenler kullansın diye hadiymiş toslaymış bilmem ne -
Bu kartlar iyi başlıyor alıp cüzdana koyunca bir işe yaramıyor kampanyalar çöpe dönüyor. Örnek: tosla -
nays ın kötü ve geç kalmış bir taklidi....
kampanyalar cazip değil.
daha ilkler böyleyse ilerde hiç bir şey olmayacak demektir.
bulaşmamak lazım derim.
-
NFC ya da karekod ile ödeme yok. Fiziki karta başvurmak şart. Hesaba üç gün içinde 15 lira yüklemez iseniz fiziki kart başvurusu iptal oluyor. Kart ücreti 15 lira yani. Kartla yükleme yok. Para yükleme sadece nakit olarak var.quote:
Orijinalden alıntı: feedyourhead.
Reklam önerisi
Senin o tamini tamini yerim.
---------
Karekod ödemesi yok mu bu sistemde? Fiziki kartla harcamada geçerlidir demiş şaka mısın TAMİ -
Piu'nun sitesi duruyor. Hâlâ çalışıyor Piu kartlar. Ama sanırım bir süre sonra kapatırlar diye tahmin ediyorum.quote:
Orijinalden alıntı: mahmut716
piu noldu ? ordan devam edelerdi bari. bankalar bazen saçma sapan işler yapıyorlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİMgereksiz
İleride ne olur bilemem.
Lakin şu an Netflix'e 150 TL iade veren yok.
Market ismi vermeden kendi banka posu şartı aramadan da markette %10 veren yok.
Ben bir kart istedim. Bulunsun. Kart ücreti 15 lira. İlk harcamada (300'e 30) kart ücretini iade ediyor.
Fırsat varsa biz de varız.
İsimlere, şekillere takılmaya gerek yok. Önemli olan fırsatlar.
Herkesin kendi tercihi elbette.
-
Kartımı PTT iki gün dağıtıma çıkardı ama adreste olduğum halde teslim etmediler.
PTT'ye şikayet kaydı oluşturdum.
PTT ile o kadar çok kartım geldi ki ilk kez böyle bir sıkıntı yaşadım.
-
Benim kartım geldi de cuma günü disardaydim ptt bakkala bırakmış ancak salı günü aldım bugün kart ile işlem yapmayı deneyeceğim para yükleyip (banka/kredi kartı ile yükleme de yok o da ilerleyen zamanlarda mutlaka gelmeli) tıkla gelsin cüzdana yükleme yapacağım bakalım hem hoşgeldin kampanyasına hem de tıkla gelsin kampanyasına sayacak mı sorunsuzquote:
Orijinalden alıntı: shutterbugKartımı PTT iki gün dağıtıma çıkardı ama adreste olduğum halde teslim etmediler.
PTT'ye şikayet kaydı oluşturdum.
PTT ile o kadar çok kartım geldi ki ilk kez böyle bir sıkıntı yaşadım.
-
arkadaşlar nedir bu kart ? çalışıyor mu netflix ve spotify da ?
Bu kartlar iyi başlıyor alıp cüzdana koyunca bir işe yaramıyor kampanyalar çöpe dönüyor. Örnek: tosla
|
|
yatağa yatır hocam, masrafsız 0 komisyon |
Market ismi vermemiş. Pos şartı koymamış. Gayet güzel kampanya. |
Müşteri hizmetlerinin bu ülkede bir derde derman olduğunu görmedim. Günü gelince yatar diye cevap verirler. Riske girmeye gerek yok. İhtiyaç varsa al. Yoksa yan yollara gerek yok. |
Benzer içerikler
- getir finans
- midas kampanya
- hangikredi ücretsiz kod 2024
- puan harca güvenilir mi
- ziraat bankası digiturk kampanyası 2024
- cyber monday
- amazon prime günleri ne zaman 2024
- bim yazıcı
- black friday ne zaman 2024
- letgo komisyon alıyor mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X