Şimdi Ara

Tami [ANA KONU] [Garanti Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
130
Cevap
60
Favori
13.346
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önceden açılan bir konu vardı ama bulamadım. @iDoctor açmıştı diye hatırlıyorum.
    Garanti Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri A.Ş şirketi %81 Garanti BBVA %19 Garanti Ödeme Sistemleri A.Ş tarafından kurulmuş bir şirkettir. Resmi adı Garanti Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri A.Ş olan şirketimizin ismini TAMİ olarak kullanıyoruz.

TAMİ 2024 itibarıyla 6493 sayılı Ödeme ve Menkul Kıymet Mutabakat Sistemleri, Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para Kuruluşları Hakkında Kanun kapsamında lisanslı bir Ödeme ve Elektronik Para Kuruluşu olmuştur.

Müşterilerin ödeme hizmetleri çerçevesindeki tüm ihtiyaçlarına yönelik tüm işlemlerini rahatlıkla ve çok kolayca yapabilmesi için yenilikçi, çok yönlü ve geleceği öngören çözümler sunmayı ve ödeme çözümlerini herkes için kolay ulaşılabilir hale getiren bir ödeme ve elektronik para kuruluşu olmayı amaçlıyoruz.

Garanti BBVA’nın sektördeki tecrübesi ve teknolojisinin de vermiş olduğu güçle müşterilerimizin ihtiyacı olan ödeme hizmetlerine tek noktadan ve en hızlı şekilde, gelişmiş, dijital, teknolojik ve güvenilir altyapılar ile ulaşmasını sağlayarak her zaman ulaşılabilir ve danışılabilir bir çözüm ortağı olacağız.

https://apps.apple.com/app/id6462883307

Youtube Premium üyeliğine %50 oranında, 60 TL'ye varan nakit iade kazan!
    Kampanya Detayları:
    • - Kampanya TAMİ kart ile Youtube Premium üyelik ödemelerinde yapılan işlemlerde geçerlidir.
    • - Kampanya 1-31 Ağustos 2024 tarihleri arasında geçerlidir.
    • - Kampanya kapsamında Youtube Premium üyelik ödemelerinde %50 oranında, en fazla 60 TL nakit iade kazanılabilir.
    • - Kampanyadan yararlanılabilmesi için müşterinin kimlik doğrulama sürecini tamamlamış olması gerekmektedir.
    • - Anonim (kimlik doğrulaması yapmamış olan) müşteriler kampanyadan faydalanamaz.
    • - Kampanyadan kazanılan nakit iade tutarları işlem yapılan kartlara 3 Eylül 2024 tarihinde yüklenecektir.
    • - Kampanya müşteri bazındadır. 1 müşteri en fazla 60 TL nakit iade kazanabilir.
    • - İptal ve iade işlemlerinde nakit iadeler geri alınacaktır.
    • - Başka indirim ve kampanyalarla birleştirilemez.
    • - Kampanyaya katılım koşulu bulunmamaktadır.
    • - Kampanyaya sanal POS’tan yapılan harcamalar dahildir.
    • - Uygulama marketler üzerinden yapılan ödemeler Youtube kampanyası kapsamında değerlendirilmez.
    • - TAMİ kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme yetkisine sahiptir.

Hemen TAMİ kart al, 300 TL ve üzeri ilk işlemine 30 TL nakit iade kazan!
    Başlık deneme
    • - Kampanya Tami kart ile yapılan alışverişlerde geçerlidir.
    • - Kampanya 1 – 31 Ağustos tarihleri arasında geçerlidir.
    • - Kampanyadan 1 - 31 Ağustos tarihleri arasında Tami karta başvurup kartıyla tek seferde 300 TL ve üzerinde işlem yapan müşteriler faydalanacaktır.
    • - Kampanyadan yararlanılabilmesi için müşterinin kimlik doğrulama sürecini tamamlamış olması gerekmektedir.
    • - Anonim (kimlik doğrulaması yapmamış olan) müşteriler kampanyadan faydalanamaz.
    • - Kampanyadan kazanılan nakit iade tutarları işlem yapılan kartlara 3 Eylül 2024 tarihinde yüklenecektir.
    • - Kampanyadan 1 müşteri en fazla 1 kez faydalanabilir.
    • -Başka indirim ve kampanyalarla birleştirilemez.
    • - Kampanyaya katılım koşulu bulunmamaktadır.,
    • - Fiziki mağazalarda sadece fiziki basılı Tami kartlarıyla işlem yapılabilecektir.
    • - Fiziki mağazalarda yapılacak alışverişlerde kampanyadan yararlanabilmek için portal.tami.com.tr veya Tami mobilden fiziki kart başvurusu yapılması gerekmektedir.
    • - Kampanyaya sadece yurt içinde yapılan harcamalar dahildir.
    • - Tami kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

Market sektöründe 250 TL'ye varan nakit iade kazan!
    Kampanya Detayları:
    • - Kampanya TAMİ kart ile market sektöründe yapılan alışverişlerde geçerlidir.
    • - Kampanya 1 – 31 Ağustos 2024 tarihleri arasında geçerlidir.
    • - Kampanya kapsamında 500 TL ve üzerinde yapılacak alışverişler için %10 oranında, toplamda en fazla 250 TL nakit iade kazanılabilir.
    • - Kampanya müşteri bazındadır. 1 müşteri en fazla 250 TL nakit iade kazanabilir.
    • - Kampanyaya fiziki ve sanal POS’tan yapılan harcamalar dahildir.
    • - Fiziki mağazalarda sadece fiziki basılı Tami kartlarıyla işlem yapılabilecektir.
    • - Fiziki mağazalarda yapılacak alışverişlerde kampanyadan yararlanabilmek için portal.tami.com.tr veya Tami mobilden fiziki kart başvurusu yapılması gerekmektedir.
    • - Farklı ürün kategorilerinde satış yapan sanal mağazalardan yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.
    • - TAMİ kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme yetkisine sahiptir.

Netflix üyeliğinİ Tami kartınla tamamla, %50 oranında, toplamda 150 TL'ye varan nakit iade kazan!
    Kampanya Detayları:
    • - Kampanya TAMİ kart ile Netflix üyelik ödemelerinde yapılan işlemlerde geçerlidir.
    • - Kampanya 1-31 Ağustos 2024 tarihleri arasında geçerlidir.
    • - Kampanya kapsamında Netflix üyelik ödemelerinde %50 oranında, en fazla 150 TL nakit iade kazanılabilir.
    • - Kampanya müşteri bazındadır. 1 müşteri en fazla 150 TL nakit iade kazanabilir.
    • - Kampanyaya sanal POS’tan yapılan harcamalar dahildir.
    • - Uygulama marketler üzerinden yapılan ödemeler Netflix kampanyası kapsamında değerlendirilmez.
    • - TAMİ ve Netflix kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme yetkisine sahiptir.

Tıkla Gelsin'den vereceğin Burger King, Arby's, Popeyes siparişlerinde %20 oranında, toplamda 50 TL'ye varan nakit iade kazan!
    Kampanya Detayları:
    • - Kampanya TAMİ kart ile Tıkla Gelsin® web sitesi ve mobil uygulamasında yapılan alışverişlerde geçerlidir.
    • - Kampanya 1 – 31 Ağustos 2024 tarihleri arasında geçerlidir.
    • - Kampanya kapsamında 200 TL ve üzerinde yapılacak alışverişlerde %20 oranında, en fazla 50 TL nakit iade kazanılabilir.
    • - Kampanya müşteri bazındadır. 1 müşteri en fazla 50 TL nakit iade kazanabilir.
    • - Kampanyaya yalnızca sanal POS’tan yapılan harcamalar dahildir.
    • - TAMİ ve Tıkla Gelsin® kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme yetkisine sahiptir.
    • - Ata Express, Tıkla Gelsin® uygulama ve markasının tek hak sahibidir.
    • - TM & © 2024 Arby’s IP Holder, LLC. Tüm hakları saklıdır. Arby’s IP Holder, LLC. Arby’s markası ve ambleminin tek hak sahibidir.
    • - TM & © 2024 TAB Gıda San. ve Tic. A.Ş. tüm hakları saklıdır. TM & © 2024 Burger King Corporation. Burger King Corporation, Burger King markası ve ambleminin tek sahibidir.
    • - © 2024 Popeyes Louisiana Kitchen, Inc. All rights reserved. Tüm hakları saklıdır. Popeyes Louisiana Kitchen, Inc., Popeyes® markası ve ambleminin tek hak sahibidir.
    • - Görselde yer alan ürünler ve servis şekli reklam amaçlı olup, ürünler paket servis siparişinde farklılık gösterebilir. Paket servis için dağıtım alanları sınırlıdır.
    Ayrıca web sitesinde görünmeyen ama uygulamada görünen uygulama mağazası kampanyaları var. Tami [ANA KONU] [Garanti Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shutterbug -- 6 Ağustos 2024; 9:16:4 >

• Market kampanyası oranı yeni bir uygulamaya göre düşük kalmış ama idare eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 5 Ağustos 2024; 20:39:21 >
  • Engin8479 E kullanıcısına yanıt

Market ismi vermemiş.

Pos şartı koymamış.

Gayet güzel kampanya.

• Reklam önerisi

Senin o tamini tamini yerim.
    ---------
    Karekod ödemesi yok mu bu sistemde? Fiziki kartla harcamada geçerlidir demiş şaka mısın TAMİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feedyourhead. -- 5 Ağustos 2024; 20:56:4 >
  • Banka kredi kartı ile para yükleme yokmuş sitesinde de yazmışlar herhalde gelmeyecek haberiniz olsun
  • shutterbug kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam konu. Ben biraz erken açtığım için konuyu kaldırdılar. :) Konunuzu Garanti BBVA [ANA KONU]'da Garanti BBVA'ya ait ürünler kısmına ekliyorum.
  • market %10 iyi naysa alternatif sanalmarket geçiyor mu acaba

• İadeleri çok geç veriyor
  • Fiziki kartı var mı sanal kartlada veya QR ile fiziki olarak da işlem yapılıyor mu
  • gereksiz

• piu noldu ? ordan devam edelerdi bari. bankalar bazen saçma sapan işler yapıyorlar.
  • Çok saçma isimler veriyorlar güven vermiyor hiç ergenler kullansın diye hadiymiş toslaymış bilmem ne
  • Bu kartlar iyi başlıyor alıp cüzdana koyunca bir işe yaramıyor kampanyalar çöpe dönüyor. Örnek: tosla
  • nays ın kötü ve geç kalmış bir taklidi....

kampanyalar cazip değil.

daha ilkler böyleyse ilerde hiç bir şey olmayacak demektir.

bulaşmamak lazım derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: feedyourhead.

Reklam önerisi

Senin o tamini tamini yerim.
    ---------
    Karekod ödemesi yok mu bu sistemde? Fiziki kartla harcamada geçerlidir demiş şaka mısın TAMİ
    NFC ya da karekod ile ödeme yok. Fiziki karta başvurmak şart. Hesaba üç gün içinde 15 lira yüklemez iseniz fiziki kart başvurusu iptal oluyor. Kart ücreti 15 lira yani. Kartla yükleme yok. Para yükleme sadece nakit olarak var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

piu noldu ? ordan devam edelerdi bari. bankalar bazen saçma sapan işler yapıyorlar.
    Piu'nun sitesi duruyor. Hâlâ çalışıyor Piu kartlar. Ama sanırım bir süre sonra kapatırlar diye tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM

gereksiz

İleride ne olur bilemem.

Lakin şu an Netflix'e 150 TL iade veren yok.

Market ismi vermeden kendi banka posu şartı aramadan da markette %10 veren yok.

Ben bir kart istedim. Bulunsun. Kart ücreti 15 lira. İlk harcamada (300'e 30) kart ücretini iade ediyor.

Fırsat varsa biz de varız.

İsimlere, şekillere takılmaya gerek yok. Önemli olan fırsatlar.

Herkesin kendi tercihi elbette.

• Kartımı PTT iki gün dağıtıma çıkardı ama adreste olduğum halde teslim etmediler.

PTT'ye şikayet kaydı oluşturdum.

PTT ile o kadar çok kartım geldi ki ilk kez böyle bir sıkıntı yaşadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: shutterbug

Kartımı PTT iki gün dağıtıma çıkardı ama adreste olduğum halde teslim etmediler.

PTT'ye şikayet kaydı oluşturdum.

PTT ile o kadar çok kartım geldi ki ilk kez böyle bir sıkıntı yaşadım.

Benim kartım geldi de cuma günü disardaydim ptt bakkala bırakmış ancak salı günü aldım bugün kart ile işlem yapmayı deneyeceğim para yükleyip (banka/kredi kartı ile yükleme de yok o da ilerleyen zamanlarda mutlaka gelmeli) tıkla gelsin cüzdana yükleme yapacağım bakalım hem hoşgeldin kampanyasına hem de tıkla gelsin kampanyasına sayacak mı sorunsuz
  • arkadaşlar nedir bu kart ? çalışıyor mu netflix ve spotify da ?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.