< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 8 Kasım 2024; 17:57:45 > |
Tami [ANA KONU] [Garanti Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri] (4. sayfa)
-
-
Sahibnden paramgüvende 1000tl'ye 200tl kampanyası var , %20 e ticaret kampanayası ile birleşir mi?
-
Merhaba, E-Ticaret kampanyasında "Başka indirim ve kampanyalarla birleştirilemez." ibaresi olduğu için muhtemelen birleştirilemez. -
quote:
Orijinalden alıntı: iDoctor
Merhaba, E-Ticaret kampanyasında "Başka indirim ve kampanyalarla birleştirilemez." ibaresi olduğu için muhtemelen birleştirilemez.Merhaba , çoğu banka kart kampanyalarında birleştirilemez yazıyor ama puan geliyor bunda da gelir diye düşünüyorum ama denemek lazım , bende tami kart yok duruma göre çıkarırım :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaypcnet -- 9 Kasım 2024; 13:52:1 > -
E ticaret kapmanyası da gelmiş %20 iyi oran ancak fiziki kart şart mı sanal oluşturduğumuz kartla alsak yararlanabilirmiyiz arkadaşlar ? -
Tamii ye giris yapamıyorum TEKNİK bir hatadan dolayı hizmet alamıyorsun sonra tekrar dene diyor hata alan var mı -
müşteri hizmetleri sanal kartın geçerli olduğunu söyledi
-
E ticaret. Ag store olur mu -
İadeleri tam 1 ay sonra veriyor, oranlar iyi ama maalesef süreç kullanımı engelliyor. Şahsen bakmıyorum pek yüzüne. -
Puan anında yüklenmiyor ki nereden bileceksin?
-
Alışveriş yapıp belki musteri temsilcisi ne soran vardır işlem dahil mi diye .sektör e ticaret mi diye .o yuzden sordum.
-
Müşteri hizmetlerinin bu ülkede bir derde derman olduğunu görmedim.
Günü gelince yatar diye cevap verirler. Riske girmeye gerek yok.
İhtiyaç varsa al. Yoksa yan yollara gerek yok.
-
Garanti hesabından havale ile yükleme ücretsiz olmuş. Eskiden havale ücreti alıyordu. -
Ben Vakıfbank dan da ücretsiz gönderdim. -
Bilgi verdiğin için teşekkür ederim hocam.
-
önceki aylarda sanal kart ile işlem yapıp iade alan varmı arkadaşlar -
Netflix iadesi aldım 2 kez
-
amazondan alışveriş yapan oldu mu 3d yüzünden param vs bazen sıkıntı oluyor kullanan var mı amazonda tami'yi.
-
Uzulerek fiziki kart talebinin olumsuz sonuclandigini bildiriyoruz. Kart ucreti icin yeterli bakiye yukleyerek tekrar basvurabilirsin. tamiapp.page.link/home B002 -
İlk kez sanal kartı kullanacağım e ticaret ve ilk harcama kampanyasına sanal kartı kullanarak katılabiliyorum değil mi ? Kampanyalar birleşmez denmişde ilk harcama 30 tl ya da e ticaret %20 maks 500 tl iadeden hangisine katıldığımı nereden anlayacaklar :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harock -- 12 Kasım 2024; 22:0:9 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X