Şimdi Ara

Tami [ANA KONU] [Garanti Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
84
Favori
25.047
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Malesef hocam, şu an için QR ya da NFC (Android) ile ödeme seçeneği mevcut değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 8 Kasım 2024; 17:57:45 >
  • Sahibnden paramgüvende 1000tl'ye 200tl kampanyası var , %20 e ticaret kampanayası ile birleşir mi?

Tami [ANA KONU] [Garanti Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri]
  • vaypcnet kullanıcısına yanıt
    Merhaba, E-Ticaret kampanyasında "Başka indirim ve kampanyalarla birleştirilemez." ibaresi olduğu için muhtemelen birleştirilemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDoctor

Merhaba, E-Ticaret kampanyasında "Başka indirim ve kampanyalarla birleştirilemez." ibaresi olduğu için muhtemelen birleştirilemez.

Merhaba , çoğu banka kart kampanyalarında birleştirilemez yazıyor ama puan geliyor bunda da gelir diye düşünüyorum ama denemek lazım , bende tami kart yok duruma göre çıkarırım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaypcnet -- 9 Kasım 2024; 13:52:1 >
  • E ticaret kapmanyası da gelmiş %20 iyi oran ancak fiziki kart şart mı sanal oluşturduğumuz kartla alsak yararlanabilirmiyiz arkadaşlar ?
  • Tamii ye giris yapamıyorum TEKNİK bir hatadan dolayı hizmet alamıyorsun sonra tekrar dene diyor hata alan var mı
  • nc.nc N kullanıcısına yanıt

müşteri hizmetleri sanal kartın geçerli olduğunu söyledi

• E ticaret. Ag store olur mu
  • İadeleri tam 1 ay sonra veriyor, oranlar iyi ama maalesef süreç kullanımı engelliyor. Şahsen bakmıyorum pek yüzüne.
  • tbskvk55 T kullanıcısına yanıt

Puan anında yüklenmiyor ki nereden bileceksin?

• shutterbug kullanıcısına yanıt

Alışveriş yapıp belki musteri temsilcisi ne soran vardır işlem dahil mi diye .sektör e ticaret mi diye .o yuzden sordum.

• tbskvk55 T kullanıcısına yanıt

Müşteri hizmetlerinin bu ülkede bir derde derman olduğunu görmedim.

Günü gelince yatar diye cevap verirler. Riske girmeye gerek yok.

İhtiyaç varsa al. Yoksa yan yollara gerek yok.

• Garanti hesabından havale ile yükleme ücretsiz olmuş. Eskiden havale ücreti alıyordu.
  • EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    Ben Vakıfbank dan da ücretsiz gönderdim.
  • EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt

Bilgi verdiğin için teşekkür ederim hocam.

• önceki aylarda sanal kart ile işlem yapıp iade alan varmı arkadaşlar
  • sakalak kullanıcısına yanıt

Netflix iadesi aldım 2 kez

• amazondan alışveriş yapan oldu mu 3d yüzünden param vs bazen sıkıntı oluyor kullanan var mı amazonda tami'yi.

• Uzulerek fiziki kart talebinin olumsuz sonuclandigini bildiriyoruz. Kart ucreti icin yeterli bakiye yukleyerek tekrar basvurabilirsin. tamiapp.page.link/home B002
  • İlk kez sanal kartı kullanacağım e ticaret ve ilk harcama kampanyasına sanal kartı kullanarak katılabiliyorum değil mi ? Kampanyalar birleşmez denmişde ilk harcama 30 tl ya da e ticaret %20 maks 500 tl iadeden hangisine katıldığımı nereden anlayacaklar :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harock -- 12 Kasım 2024; 22:0:9 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.