< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Tami [ANA KONU] [Garanti Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri] (18. sayfa)
-
-
Fiziki kart şartı can sıkıcı. Ben aralık ayında kart istedim, PTT bir türlü bana ulaştıramadı ve geri iadeye verdi. 1.5 aydır tekrardan karta başvuru yapamıyorum. Müşteri hizmetlerini arıyorum, "Kartınız var görünüyor, bize iade olmamış, daha sonra arayın." diyor, geçiyor. Vallaha rezil ötesi bir süreç.
-
Market kampanyası için bimpara veya diğer marketlerin cüzdanlarına yükleme yaparsak iade alabilir miyiz, bilgisi olan var mıdır?
-
Yükleyebilirsen alırsın. Geçen ay yükletmiyordu bloke edip.
-
Kartını kullanabilirsen... Şu anda kartı neredeyse hiç bir yerde kullanılamıyor şöyle ki kendi yaptığı kampanyadan yararlanamıyorum 3D ekranı gelmediği içinquote:
Orijinalden alıntı: Dr Perry CoxMarket kampanyası için bimpara veya diğer marketlerin cüzdanlarına yükleme yaparsak iade alabilir miyiz, bilgisi olan var mıdır?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gündüz amazondan alışveriş yaptım 3D kodu da geldi sorun olmadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dun geceden beri 3D sorunu devam ediyor bende de. Aradım bi sorun yok deyip kayıt aldılar.
Şimdi trendyolda kullanacaktım "3d init aşaması" hatasını ben de aldım. Arada bir deneyeceğim
-
Bim olmuyor
Nereden ne almıştınız
Ben 3D yi kapatsamda aynı hatayı veriyor
ocak ayı kampanya iadeleri gelen var mı
-
İadeler 3'ünde geldi.quote:
Orijinalden alıntı: Chipparacıabiocak ayı kampanya iadeleri gelen var mı
Restoranda yemek yemiştim. Parçalı ödemiştim, 500ünü tami ile. 2 kez böyle bölmüştüm. 100 iade yattı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X