Şimdi Ara

Tami [ANA KONU] [Garanti Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: srdrvrl Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
90
Favori
34.464
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trendyol da 3d init hatası alıyorum. Bunu nasıl çözebilirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu ay biraz daha iyi genel market gelmiş giyim kozmetik gelmiş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yasinim35 kullanıcısına yanıt

tıkla gelsin 2 katına çıkmış.( nays tıkla gelsini kaldırmış)

• Tami [ANA KONU] [Garanti Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri]

Market alışverişinde 200 TL’ye varan nakit iade!

Kampanya Detayları:

• - Kampanya TAMİ fiziki kart ile market sektöründe yapılan alışverişlerde geçerlidir.
    • - Kampanya 1 Şubat – 28 Şubat 2025 tarihleri arasında geçerlidir.
    • - Kampanya kapsamında 750 TL ve üzerinde yapılacak alışverişler için %10 oranında, toplamda en fazla 200 TL nakit iade kazanılabilir.
    • - Kampanyadan yararlanılabilmesi için müşterinin kimlik doğrulama sürecini tamamlamış olması gerekmektedir.
    • - Anonim (kimlik doğrulaması yapmamış olan) müşteriler kampanyadan faydalanamaz.
    • - Kampanyadan kazanılan nakit iade tutarları işlem yapılan kartlara 5 Mart 2025 tarihinde yüklenecektir.
    • - Kampanya müşteri bazındadır. 1 müşteri en fazla 200 TL nakit iade kazanabilir.
    • - İptal ve iade işlemlerinde nakit iadeler geri alınacaktır.
    • - Başka indirim ve kampanyalarla birleştirilemez.
    • - Kampanyaya katılım koşulu bulunmamaktadır.
    • - Kampanya yalnızca fiziki Tami kart ile yapılacak alışverişlerde geçerlidir.
    • - Fiziki mağazalarda yapılacak alışverişlerde kampanyadan yararlanabilmek için portal.tami.com.tr veya Tami mobilden fiziki kart başvurusu yapılması gerekmektedir.
    • - Kampanyaya sadece yurt içinde yapılan harcamalar dahildir.
    • - Farklı ürün kategorilerinde satış yapan sanal mağazalardan yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.
    • - TAMİ kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme yetkisine sahiptir.

Tami [ANA KONU] [Garanti Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri]

Giyim ve kozmetik sektöründe 150 TL'ye varan nakit iade kazan!

Kampanya Detayları:

• - Kampanya TAMİ fiziki kart ile giyim ve kozmetik sektöründe yapılan alışverişlerde geçerlidir.
    • - Kampanya kapsamında 750 TL ve üzerinde yapılacak alışverişler için %10 oranında, toplamda en fazla 150 TL nakit iade kazanılabilir.
    • - Kampanyadan yararlanılabilmesi için müşterinin kimlik doğrulama sürecini tamamlamış olması gerekmektedir.
    • - Anonim (kimlik doğrulaması yapmamış olan) müşteriler kampanyadan faydalanamaz.
    • - Kampanyadan kazanılan nakit iade tutarları işlem yapılan kartlara 5 Mart 2025 tarihinde yüklenecektir.
    • - Kampanya müşteri bazındadır. 1 müşteri en fazla 150 TL nakit iade kazanabilir.
    • - Başka indirim ve kampanyalarla birleştirilemez.
    • - Kampanya yalnızca fiziki Tami kart ile yapılacak alışverişlerde geçerlidir.
    • - Fiziki mağazalarda yapılacak alışverişlerde kampanyadan yararlanabilmek için portal.tami.com.tr veya Tami mobilden fiziki kart başvurusu yapılması gerekmektedir.
    • - Farklı ürün kategorilerinde satış yapan sanal mağazalardan yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.
    • - TAMİ kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme yetkisine sahiptir.

Kafe ve restoranlarda 250 TL'ye varan nakit iade!

Kampanya Detayları:

• - Kampanya TAMİ fiziki kart ile yeme içme, kafe, restoran sektöründe yapılan alışverişlerde geçerlidir.
    • - Kampanya kapsamında 500 TL ve üzerinde yapılacak alışverişler için 50 TL, toplamda en fazla 250 TL nakit iade kazanılabilir.
    • - Kampanya müşteri bazındadır. 1 müşteri en fazla 250 TL nakit iade kazanabilir.
    • - Kampanyaya fiziki ve sanal POS’tan yapılan harcamalar dahildir.
    • - Fiziki kafe ve restoranlarda sadece fiziki basılı Tami kartlarıyla işlem yapılabilecektir.
    • - Fiziki kafe ve restoranlarda yapılacak alışverişlerde kampanyadan yararlanabilmek için portal.tami.com.tr veya Tami mobilden fiziki kart başvurusu yapılması gerekmektedir.

E-ticaret alışverişlerinde 250 TL'ye varan nakit iade kazan!

Kampanya Detayları:

• Kampanya TAMİ kart e-ticaret sektöründe yapılan alışverişlerde geçerlidir.
    • Kampanya 1 Şubat – 28 Şubat 2025 tarihleri arasında geçerlidir.
    • Kampanya kapsamında 500 TL ve üzerinde yapılacak alışverişler için %10 oranında, toplamda en fazla 250 TL nakit iade kazanılabilir.
    • Kampanyadan yararlanılabilmesi için müşterinin kimlik doğrulama sürecini tamamlamış olması gerekmektedir.
    • Anonim (kimlik doğrulaması yapmamış olan) müşteriler kampanyadan faydalanamaz.
    • Kampanyadan kazanılan nakit iade tutarları işlem yapılan kartlara 5 Mart 2025 tarihinde yüklenecektir.
    • Kampanya müşteri bazındadır. 1 müşteri en fazla 250 TL nakit iade kazanabilir.
    • İptal ve iade işlemlerinde nakit iadeler geri alınacaktır.
    • Kampanyaya katılım koşulu bulunmamaktadır.
    • Kampanyaya sadece sanal POS’tan yapılan harcamalar dahildir.
    • Kampanyaya sadece yurt içinde yapılan harcamalar dahildir.
    • Finans kuruluşları ve ödeme hizmet sağlayıcıları üzerinden gerçekleşen harcama işlemleri ile dijital cüzdana yapılan yüklemeler ve dijital cüzdan kullanılarak yapılan harcamalar kampanyaya dahil değildir.
    • TAMİ kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme yetkisine sahiptir.

• Bazı kampanyalara fiziki kart şartı gelmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Restoran iadeleri yattı.

• Netflix de yattı

• Trendyol ödemesi yaparken -3D init aşamasında hata oluştu, uyarısı alıyorum. Bugün saatlerce uğraştım bu sorunu asamadim. Uygulama, mobil site, web site, farklı tarayıcılar denedim sipariş geçemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eticaret yatan war mi

• uzaypatronu kullanıcısına yanıt
    Yattı

• BuZ-MaViSi kullanıcısına yanıt
    Aynı soruyu ben de sordum ama cevap alamadım.

• netflix ve e ticaret yattı hemen.

• shutterbug kullanıcısına yanıt
    Kafe restoran kötü olmuş migros whatsapp alınan kodun önünü kesmiş oldular

• Kart sıkıntısı yaşayan var mı? Aksamdan beri kart ile ödeme yapamıyorum

• Yine kartı çalışmıyor tıkla gelsin cüzdan yüklemesi yapayım dedim 3D gelmediği için olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: standartadam48

Kart sıkıntısı yaşayan var mı? Aksamdan beri kart ile ödeme yapamıyorum
    Maalesef gene çalışmıyor kart . Müşteri hizmetlerine göre sorun 🤯 yok.

• BuZ-MaViSi kullanıcısına yanıt

Ödeme ekranındaki 3d doğrulamayı kapatarak ödeme yapabildim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çakaçuka kullanıcısına yanıt
    Sahibinden üzerinden 3d kapatamıyorum zorunlu tik var

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.