Şimdi Ara

Tami [ANA KONU] [Garanti Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
281
Cevap
87
Favori
28.628
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, sahibinden sitesinden geçen ay iade alanlar bu ayda alışveriş yapıp alabilir mi, teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genel market kampanyası gelir diye ummuştum ama yine CarrefourSA kampanyası yapmışlar.

Neyse e-ticaret devam ediyor bari.

• apollo48 A kullanıcısına yanıt

Yapar.

• shutterbug kullanıcısına yanıt
    Böyle hep Carrefour olacaksa artık kötü bence

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yavaş yavaş vasatlaşmaya başladı.. İlk aylar verilen promosyonlar giderek bitiyor. Restoran da yarıya düştü.. Market zaten gitti geçen ay da eticaret yarılamıştı. Maks 3-4 aya sıradan bir ön ödemeli kart haline gelir..

• cenkbjk C kullanıcısına yanıt
    Restaurant için kullanıyordum ama bu oranla kullanmaya gerek bile bu ay tami benim için çöp oldu malesef

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Geçen ay başlayan düşüş bu ayda devam etti. Restoran yarıya düştü, genel market kampanyası yok. Bu şekilde devam ederse kartı çöpe atarız artık…

• shutterbug kullanıcısına yanıt

e-ticaret güzel, kaç ay giderse artık. Kk larının puan oranı çok düştü.

• İadeler sorunsuz yatmış kaytıka diye bir siteden alışveriş yapmıştım onuda e ticarete saymış.

• Tami [ANA KONU] [Garanti Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri]

1 ve 18 Aralık tarihlerinde Trendyol'dan yaptığım alışverişlerin %10 iadeleri yatırılmış.

• merhaba arkadaşlar, sahibinden sitesinden aldığım ürünü satıcı iptal etti, iade ücret daha yansımadı kartıma, 2 gün oldu, tahminen ne zaman yansır, teşekkürler

• Bana toplamda 300 TL e ticaret alışveriş iadesi yattı. Normalde 250 TL yatmasını bekliyordum.

• dembe7 kullanıcısına yanıt
    Boşver hocam Allah bereket versin 😀

• restoran kampanyası yatmamış bana . fişte yiyecek yazıyordu . pos sektörü farklımıydı acaba ?

• e_capkan kullanıcısına yanıt
    Bende de olmuş o, kafe ödemesi yapmıştım baktım gıda gözüküyor pos cihazı yapacak bişey yok.

• Becerememiş garanti bu işi. İşlem iadesi 10 günde oldu ancak. Carrefoursa'nın kendisi de beceriksiz olduğundan otomatik yapılması gereken para iadesi için 5 kez kayıt açtım toplamda.

Carrefoursa'ya özel kampanya olmasına rağmen ve mobil uygulamada geçerli demesine rağmen yaptığım işlemi, e-ticaret kampanyasına dahil etmişler. Düzgün tarafları yok anlayacağınız.

Adı sanı duyulmamış ödeme firmaları anında iade yapıp, şikayetlere anında dönüş yaparken, bu vasatlığı nasıl kabul edebiliyor bu ürünü yönetenler bilemiyorum.

• e_capkan kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı sıkıntıyı yaşadım. Fişte başlık restoran, ödeme yemek, kdv %10 yiyecek kesilmiş ama sektörü inşaat 😂 Bana inşaat sektöründen alış veriş yapmışsınız diyor evet dedim restoranda harç çorbası içip demir kemirdik dedim müşteri hizmetleri yapacak bişey yok diyor
    Tami [ANA KONU] [Garanti Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri]

• 500 liralik siparis verip iade edince 50 yi almisiz gibi hareket edip toplamda 200 lira e-ticaret cashback veriyor aylik.iade hakkin yok yani.Nays boyle degil mesela.

• kayıt açtım bende şimdi bakalım ne diyecekler.

• Avantajlarıv azalmış ama e ticaret limiti iyiymiş aslında her sitede geçiyor mu?
    Yeni üyeliğe değer mi beklesem mi?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.