< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tami [ANA KONU] [Garanti Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri] (14. sayfa)
-
-
Genel market kampanyası gelir diye ummuştum ama yine CarrefourSA kampanyası yapmışlar.
Neyse e-ticaret devam ediyor bari.
-
Yapar.
-
Böyle hep Carrefour olacaksa artık kötü bence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yavaş yavaş vasatlaşmaya başladı.. İlk aylar verilen promosyonlar giderek bitiyor. Restoran da yarıya düştü.. Market zaten gitti geçen ay da eticaret yarılamıştı. Maks 3-4 aya sıradan bir ön ödemeli kart haline gelir..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Restaurant için kullanıyordum ama bu oranla kullanmaya gerek bile bu ay tami benim için çöp oldu malesef
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçen ay başlayan düşüş bu ayda devam etti. Restoran yarıya düştü, genel market kampanyası yok. Bu şekilde devam ederse kartı çöpe atarız artık…
e-ticaret güzel, kaç ay giderse artık. Kk larının puan oranı çok düştü.
İadeler sorunsuz yatmış kaytıka diye bir siteden alışveriş yapmıştım onuda e ticarete saymış.
-
merhaba arkadaşlar, sahibinden sitesinden aldığım ürünü satıcı iptal etti, iade ücret daha yansımadı kartıma, 2 gün oldu, tahminen ne zaman yansır, teşekkürler
Bana toplamda 300 TL e ticaret alışveriş iadesi yattı. Normalde 250 TL yatmasını bekliyordum.
-
Boşver hocam Allah bereket versin 😀
restoran kampanyası yatmamış bana . fişte yiyecek yazıyordu . pos sektörü farklımıydı acaba ?
-
Bende de olmuş o, kafe ödemesi yapmıştım baktım gıda gözüküyor pos cihazı yapacak bişey yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Becerememiş garanti bu işi. İşlem iadesi 10 günde oldu ancak. Carrefoursa'nın kendisi de beceriksiz olduğundan otomatik yapılması gereken para iadesi için 5 kez kayıt açtım toplamda.
Carrefoursa'ya özel kampanya olmasına rağmen ve mobil uygulamada geçerli demesine rağmen yaptığım işlemi, e-ticaret kampanyasına dahil etmişler. Düzgün tarafları yok anlayacağınız.
Adı sanı duyulmamış ödeme firmaları anında iade yapıp, şikayetlere anında dönüş yaparken, bu vasatlığı nasıl kabul edebiliyor bu ürünü yönetenler bilemiyorum.
-
-
500 liralik siparis verip iade edince 50 yi almisiz gibi hareket edip toplamda 200 lira e-ticaret cashback veriyor aylik.iade hakkin yok yani.Nays boyle degil mesela.
kayıt açtım bende şimdi bakalım ne diyecekler.
-
Avantajlarıv azalmış ama e ticaret limiti iyiymiş aslında her sitede geçiyor mu?
Yeni üyeliğe değer mi beklesem mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X