Şimdi Ara

Tami [ANA KONU] [Garanti Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
84
Favori
25.129
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynı sorunu bende yaşıyorum. Yapı Kredi ve Garantiden para gönderdim. İkiside bakiyeme yansımadı. Açıklama tüm detayları doğru girdim. Yükleme ne kadar sürede yansıyor? Müşteri hizmetlerini aradım 1-2 saat bekleyelim.Gelmezse tekrar iletişime geçin yazmışlar. Rahatsız edici bir durum.

• jasonjustice kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bugüne kadar 7-8 kez Garanti'den transfer yaptım ve biraz geç geldiği doğru ancak maksimum 5 dakika sürüyordu. Muhtemelen sistemsel sorun yaşıyorlar, gerçekten rahatsız edici bir durum.

Papara'da 1-2 saniye içerisinde geçerken transferler, Tami'nin kendi üst kuruluşu olan Garanti'den transferde bile zaman alıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • iDoctor kullanıcısına yanıt

30dk dan fazla oldu ses seda yok. 12:16 Yapıkredi transfer saatim ,12:31 Garanti transfer saatim. İkiside tami hesabıma düşmedi. Geri iadede olmadı. Bekliyoruz...

• jasonjustice kullanıcısına yanıt

Anca geçti hesaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Bende kontrol ettim simdi gecti

• Merhaba, hesabı doğrulamadan 2.750₺ limitle de olsa kampanya kazanımı olmuyor mu ? Hepsipay'de oluyor mesela ama bunda neredeyse tüm kampanyalarda hesap yükseltme tarzı cümleler var.

Aslında Garanti Bankası ile para gönderip ikisi de kendi hesabımız olduğundan otomatik doğrulanması gerekir. Nays hesabını açarken böyle oldu; İs Bankası hesabımdan para gönderince Nays hesabı doğrulanmış hesap oldu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • iDoctor kullanıcısına yanıt

Tami garantinin değil ortaklarından birisi sadece.

• nier kullanıcısına yanıt
    Tami'nin (resmi adıyla Garanti Ödeme ve Elektronik Para A.Ş.'nın) %81'i T. Garanti Bankası A.Ş.'ye, %19'u Garanti Ödeme Sistemleri A.Ş'ye aittir. (kaynak)

Garanti Ödeme Sistemleri A.Ş bir Garanti BBVA iştirakidir ve tamamı T. Garanti Bankası A.Ş.'ye aittir.

Yani Tami, %100 olarak Garanti BBVA yönetimindedir.

Tami [ANA KONU] [Garanti Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri]

quote:

Garanti Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri A.Ş., ve temsilcileri aracılığıyla, temel olarak ödeme ve elektronik para hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren ve bir uluslararası şirketler grubunun (BBVA) parçası olan bir finansal şirket konumundadır. (kaynak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 5 Aralık 2024; 18:52:53 >

• nier kullanıcısına yanıt
    Tami garantinin, nays iş bankasının..

• bugün Tami sanal kartla 1000 tl üstü sipariş verdim Migros'tan. İlk harcamaydı aman ne gelen var ne de giden. Beş kuruş iade alamadım. Dün de Mono dan aynı siparişi ilk kez verdim. Onda da durum aynı. Hayır hesabı da doğruladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tonymontana44

bugün Tami sanal kartla 1000 tl üstü sipariş verdim Migros'tan. İlk harcamaydı aman ne gelen var ne de giden. Beş kuruş iade alamadım. Dün de Mono dan aynı siparişi ilk kez verdim. Onda da durum aynı. Hayır hesabı da doğruladım.

Neden uygulamaya ve ya konuya bakmadınız? Market kampanyası bu ay CarrefourSA özelinde sadece yani genel market kampanyası geçen aydı bir ay genel bir ay ise seçmece market kampanyaları yapıyor zaten tami de iadeler bir sonraki ayın 3. günü yatar anında iade yok

• tonymontana44 kullanıcısına yanıt

Tami'de anında iade hiçbir zaman olmadı.

Zaten üç aylık bir uygulama.

Doğru konuya yazdığınızdan emin misiniz?

• shutterbug kullanıcısına yanıt

Yani ödemeyi nereden yaptığımı bilecek kadar aklım başımda.

Biraz acelem olduğu için ödeme yaparken uygulamanın şartlarını pek iyi okuyamadığımı kabul ediyorum. Ama yine de olağanüstü bir kabahat işlemiş değilim, en azından öyle sanıyorum :)

• tonymontana44 kullanıcısına yanıt
    Tony parolapara olmasın o onda market anında %20 iade var mono da da 15 gun sonra yatıyor ayrıca

• 366.gün kullanıcısına yanıt

yok hocam Tami kullandım ama hata benim, uygulamayı doğru dürüst incelemeden ödeme yaptım. Telefonda böyle bir dolu uygulama olunca insan karıştırıyor bazen. Cashback olayında en iyisi galiba Papel, gerçi onu da daha hiç kullanmadım 😀

• pttavm alışverişini e-ticaret olarak sayıyor mu? Deneyen oldu mu?

• Çakaçuka kullanıcısına yanıt
    Sayıyor hocam.. Geçen ay 500 TL iadeyi pttavmden aldım...

• Can851 kullanıcısına yanıt
    Migros sanal market harcaması e-ticaret olarak sayılır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sahap08

Migros sanal market harcaması e-ticaret olarak sayılır mı?
    Hayır market olarak sayar

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.