< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tami [ANA KONU] [Garanti Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri] (13. sayfa)
-
-
Kredi iadesi sipariş teslim edildikten sonra mı tanımlanıyor hesaba. Farklı bir işlem yapıyor muyuz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yess 🤘quote:
Orijinalden alıntı: DeJaVu7887
Selamlar, kampanyalardan gelen nakit iadeler herhangi bir banka hesabına çekilebiliyor mu acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhaba, az önce Tami fiziksel karta başvurdum. 300 e 30 tl iade kampanyasından faydalanmak istiyorum ama kart kampanya bitimine yani ay sonuna kadar elime ulaşmazsa kampanyadan faydalanamıyor muyum?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba herkese,
Yeni üye oldum Tami'ye. Kimlik Doğrulama işlemine başlarken daha ilk adımda "Bilinmeyen Hata Oluştu" uyarısıyla karşılaşıyorum.
Bu sorunla karşılaşan oldu mu son birkaç gün içinde?
Destek ekibine mail ilettim, henüz dönüş olmadı.
Genel bir sorun olduğu düşüncesindeyim.
-
Geçen ayda vardı yeni aydada gelir büyük ihtimal kampanya
Gelebilir evet ama benim sormak istediğim şu. Ben karta başvurdum şimdi. 3 ocakta geldi ve harcama yaptım. Karta bu ay başvurmuştum ama kart elime gelmediği için ocak ayında harcama yapmak durumunda kaldım. Bu durumda kampanyadan iade alabilir miyim? Bunu merak ediyorum.
Benim kart başvurum ekimdi ilk harcamayı Kasım da yaptım 300/30 gelmedi çünkü kampanya şartlarında karta başvurulduğu ay harcama yapılması halinde gibi bir ibare var sorunuzun cevabı: karta bu ay başvurdunuz harcama ocak da olursa iade gelmez.
Saçma bir durum ama açıklama göre öyle oluyor gözüküyor. En iyisi Ocak'ta başvurmak.
Amazondan alışverişim olacak iade için e-ticaret alışverilerinin sanal pos ile yapılmış olması gerekiyormuş. Amazondan yapacağım alışveriş sanal pos olarak mı geçer bilgisi olan var mı ?
-
Geçen ay sanal kartada 300-30 geldi
Fiziki kartınızla bireysel olarak işlem (temassız, çipli, NFC, QR) yapmadığınız; internet alışverişleriniz sanal pos üzerinden gerçekleşir.
Birde mail-order işlemi var. O daha farklı bir olay.
Yani amazon, trendyol, lufian vb. internet alışverişleriniz SANAL POS üzerinden gerçekleşir.
Arkadaşlar, tami fiziksel kartım geldi. Ama hesabımda 15 TL olmadığı için kart ücretini alamadı. Ne yapmak lazım bu durumda? Bilgisi olan var mı?
Tıklagelsinde kullandık ama fiyuu.com.tr yazdı işlemde
Yazsın önemli değil 50 TL 3 Ocak' ta gelir sorunsuzquote:
Orijinalden alıntı: e_capkan
Tıklagelsinde kullandık ama fiyuu.com.tr yazdı işlemde
Bir gün bir kampanyaya katılayım diye 500₺ atarsınız kartınıza, bir bakmışsınız kartınızı pos makinesine okutamadan 485₺ kalmış. Tami iyidir hoştur ama kullanıcısına böyle küçük tatlı sürprizler yapmayı sever.
-
Mesela 15 lira atabilirsiniz?
Hocam hesapta 15 TL var zaten. Ama fiziki kart eve geldikten sonra attım hesaba. 2-3 gündür almıyor hesaptan kart ücretini
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeJaVu7887 -- 28 Aralık 2024; 22:11:3 >
Banka parasını kimseye bırakmaz hele garanti bankası hiç bırakmaz hocam :)
Siz ara ara kontrol edin alışveriş yapınca arada çekebilir , almazsa sistemsel hatadır ses etmeyin :)
15 liraya marketten pet su alınmıyor hocam ses etse ne olacak etmese ne olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X