< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Tami [ANA KONU] [Garanti Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri] (16. sayfa)
-
-
Evet bu tarz yükleme noktalarını hiçbirinde çalışmıyor şu anda. 4-5 farklı kartla denedim olmadı.quote:
Orijinalden alıntı: Hypericum
Bimpara 'da farklı günlerde denedim sürekli hata verdi. Geçen ay sorunsuz kullanmıştım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiziki veya sanal her ikiside olur
fiziksel kart talep edip, hemen ardından sanal kartın bilgilerini girip e-ticaret alışverişi yaptıktan sonra 50 TL cashback verir mi? "Hemen TAMİ kart al, 50 TL nakit iade kazan!" kapsamında?
sanal kart ile fiziki kart bilgileri aynı ya hani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realacc -- 22 Ocak 2025; 9:45:44 > -
fiziki kart talep etmeden de veriyor, ödül 30 tl'yken yatmıştı.
-
Tamiden bimpara neden yükleme yapıyorsunuz ki market kampanya simi var tamide
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kart kabak tadı vermeye başladı, 2 ay boyunca problemsiz kullandım ve içimden demiştim burada bir sorun var bu kadar problemsiz olamaz diye. Ertesi ay kampanya kazanım oranlarını yarıya düşürdüler. Bu ay ise daha beteri oldu, fiziki kartı çoğu iş yerinde pos cihazından para çekmiyor, direkt red veriyor. Defalarca yazdım durumu, kartımda sorun olmadığını ve durumu incelediklerini söylüyorlar ancak henüz çözüme yönelik hiç bir işlem yaptıklarını görmedim.
-
E-ticaret için yüklemiştir.
-
Ya bu tami'yi hareketlendirecek şeylere ihtiyaç var. Nays'ın ilk zamanları gibi 100 TL yüklemeye kazı kazan tarzı bir şey yapsalar müşteri sayıları iyi bir artış gösterir oysaki.
Bu ay Tami de bir haller var dün Tıkla Gelsin kampanyası için harcama yapayım dedim onaylamadı kendi yaptıkları kampanyadan yararlanamadım parayı olduğu gibi geri çektim online olarakta harcama yaptırmıyor an itibariyle
Bu ay sadece Amazon'da kullanabildim. O da muhtemelen 3D onay kodu istemediği için.
Başka nerede denediysem olmadı.
-
Neden böyle oldu anlamadım bu ay? Umarım düzelir yoksa ana telefonumdan yedek telefonuma atacağım gibiquote:
Orijinalden alıntı: shutterbugBu ay sadece Amazon'da kullanabildim. O da muhtemelen 3D onay kodu istemediği için.
Başka nerede denediysem olmadı.
Aynı sorunu ben de yaşadım. Tıkla Gelsin Sipay altyapısını kullanıyor belki onunla alakalı bir sorun olabilir. Naysı daha sonra denedim o çalıştı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Daha önce oluyordu o şekilde yazıyor ama sorunsuz alışverişi yapıyordum bu ay hiçbir yerde çalışmıyor kart ondan kaynaklı olabilirquote:
Orijinalden alıntı: batuak29
Aynı sorunu ben de yaşadım. Tıkla Gelsin Sipay altyapısını kullanıyor belki onunla alakalı bir sorun olabilir. Naysı daha sonra denedim o çalıştı
E-ticaret için geçen ay yapmıştım, iade gelmişti. Bu ay ödemeyi engellemişler
Bir yere özel bir engelleme yok. Birçok yerde kart çalışmadı sadece Amazon'da kullanabildim.
-
Bu konuda garanti sabıkalı bir banka. Zamanında igaranti çıkarmışlardı. İnsanlara hesap açtırıp sorma uygulamayı kapattılar. Müşterilerin hepsini ise aidatlı hizmetlere dahil etmişlerdi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bugün yemek sepeti harcamam sorunsuz gerçekleşti
Kart ile online harcamalar düzelmiş sonunda bugün harcama yapacağım yerde sorunsuz ödeme gerçekleştirdim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X