Şimdi Ara

Tami [ANA KONU] [Garanti Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
130
Cevap
60
Favori
13.353
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

PTT'yi arayıp şikayet ettim.

Bana e-posta ile cevap verdiler. Gelmişler ulaşamamışlar diye.

Garanti'ye yazıp şikayet ettim. Bana ekran takip kaydını atıyorlar.

Tekrar yönlendirme istedim. Bu sefer de gelmezse umurumda olmaz, uğraşmam artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: shutterbug

PTT'yi arayıp şikayet ettim.

Bana e-posta ile cevap verdiler. Gelmişler ulaşamamışlar diye.

Garanti'ye yazıp şikayet ettim. Bana ekran takip kaydını atıyorlar.

Tekrar yönlendirme istedim. Bu sefer de gelmezse umurumda olmaz, uğraşmam artık.

Bende kartını aldım ama bakalım kampanyalarına baktım tıkla gelsin kampanyası ile 300/30 birleştiririm dedim kampanyalar birleşmiyormuş ta zaten kredi/banka kartı ile yüklemede yok şu anlık çok eksiklikleri var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Can851 kullanıcısına yanıt

Koskoca bankasın. NFC ile ödeme sunmuyorsun.

En azından belli bir limit dahilinde kartla yükleme sunmadan işe giriyorsun.

Bilmiyorum uzun soluklu olur mu göreceğiz bakalım.

İyi başlamadık devamı daha iyi gelir umarım.

• quote:

Koskoca bankasın. NFC ile ödeme sunmuyorsun.

En azından belli bir limit dahilinde kartla yükleme sunmadan işe giriyorsun.

Bilmiyorum uzun soluklu olur mu göreceğiz bakalım.

İyi başlamadık devamı daha iyi gelir umarım.

Aynen hocam haklısınız NFC yok kartla yükleme yok arayüz kötü kullanıcı dostu değil umarım ileride yol kat ederler yoksa bu şekilde giderse zor gibi

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

Piu'yu çok sevmiştim.

• Nays varken pek cazip gelmedi. Ne gerek var fiziki karta NFC yetiyor

• Bankalar bu isi beceremiyor niye giriyorlar anlamis degilim.

Kartla yukleme yok. Qr yok nfc yok.

Eee sadece normal banka musterisi kullanirda deseydiniz nays gibi is bankası musterisi sarti koysaydiniz. Bu kisiler zaten banka sisteminde calisiyorlar neyin farklida kullanalım.

Ancak kampanyalar icin sisteme uye olaca kisileri cekersin bu sekilde tami. Kampanyalar bitincede herkes gule gule der.

12 18 arasi genclere hitap edebilmeli cuzdan dedigin. Nays sistemide ayni. isbankasi musterisi yapmak icin cikarilmis cuzdan. Kampanyalarin butcesi bitsin kullanan kalmaz hepsi batar.zaten is bankasinda halediyorsan niye naysla ugrassin insanlar kampanyasiz.

Bknz nuvo sene 2015 batak listesinde. Bu isin piri paparadir az ornek alın adamlar cuzdan uygulamalarına aktarımı bile kisitlamadan kampanyasiz kullandiriyor bana. Hic bir kazanimi yok ama qr la odeyebiliyorum atmden sorunsuz para cekebiliyorum diger cuzdanlara gonderim yapabilirim hic bir sitede kisit yasamiyorum 4 5 kart olusturup istedigimde silip tekrar acabiliyorum heryerden para yukleyebiliyorum.

Sonuc hic kampanyasız hala en cok paparayı kullaniyorum

Sonu bellidir boyle sacma sistemlerin. 12 18 yas arasina hitap etmelisin kartla odemen olmali para yatirman cekmen kolay olmali .

Qr yok nasil olmaz boyle sacma sistemmi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• netflix ve youtube için aktif en iyi ödeme şekli bu sanırım, doğru mudur?

• quote:

Orijinalden alıntı: _Raistlin_Majere_

netflix ve youtube için aktif en iyi ödeme şekli bu sanırım, doğru mudur?
    Oransal anlamda hayır papel ve sipay %60 veriyor

şimdi baktım sipay’da netflix 100tlye dek veriyormuş, papelde detay göremedim.

netflix son zamla 300 olduğu için burası bana uygun gözüküyor kullanacağım kampanyayı kaldırmazlarsa,

bilgilendiren arkadaşlara teşekkürler

• Bugün kartı kullanayım dedim getirde kart bilgilerini girdim sonra tataaaa kart bilgileri geçersiz dedi 🤣 kartla para yükleme yok NFC yok bunları geçtim kart ile alışveriş bile yapılamıyor attığım parayı anında ibanla hesaba geri postaladım tami maalesef bu hali ile pek kullanışlı olacağa benzemiyor

Garanti'nin bize yazın kısmından bir ulaşın bakalım ne diyecekler.

kartoperasyon at tami.com.tr'ye yazın ya da.

• quote:

Garanti'nin bize yazın kısmından bir ulaşın bakalım ne diyecekler.

kartoperasyon at tami.com.tr'ye yazın ya da.

Olmazsa öyle yapayım hocam kampanyaları fena değil ama bazı küçük detaylar insanı pek kullanmaya itmiyor
    Edit: Şimdi müşteri hizmetleri ile görüştüm (bu arada müşteri hizmetleri numarası 444 0 777) kayıt açtırdım taleplerimi söyledim banka kartı ile yükleme özelliği gelmesini arayüzün gelişmesi gerektiğini kampanyalara sayaç gelmesini -ki mesela marketten fiziki kart ile ilk kez alışveriş yapacağım 500 TL e 30 TL hoşgeldin ödülü mü yoksa market kampanyasından mı iade yatacak diye sordum açıkçası pek tatmin edici yanıt alamadım- ve NFC ile ödeme özelliğinin gelmesi gerektiğini söyledim müşteri temsilcisi çok nazik biri idi ve uygulamanın yeni olduğunu zamanla gelişeceğini söyledi bakalım ama daha çok gelişmeleri lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 19 Ağustos 2024; 19:33:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Can851

Olmazsa öyle yapayım hocam kampanyaları fena değil ama bazı küçük detaylar insanı pek kullanmaya itmiyor
    Edit: Şimdi müşteri hizmetleri ile görüştüm (bu arada müşteri hizmetleri numarası 444 0 777) kayıt açtırdım taleplerimi söyledim banka kartı ile yükleme özelliği gelmesini arayüzün gelişmesi gerektiğini kampanyalara sayaç gelmesini -ki mesela marketten fiziki kart ile ilk kez alışveriş yapacağım 500 TL e 30 TL hoşgeldin ödülü mü yoksa market kampanyasından mı iade yatacak diye sordum açıkçası pek tatmin edici yanıt alamadım- ve NFC ile ödeme özelliğinin gelmesi gerektiğini söyledim müşteri temsilcisi çok nazik biri idi ve uygulamanın yeni olduğunu zamanla gelişeceğini söyledi bakalım ama daha çok gelişmeleri lazım

Alıntıları Göster
    Kartım geldi. Postacı izinde imiş. Yerine bakan işgüzarlar ne yaptılar bilmem. Market kampanyası 30 Eylül'de kadar geçerli olduğu için ve iade Ekim'de yatacağı için henüz kampanyalardan faydalanmadım. Karta semıbik bir miktar yükleyerek markette bir miktar harcama yaptım ve karta şifre yüklemiş oldum. Kart sorunsuz benim şu anda. Bu arada yeni kampanyalar eklenmiş. Tami [ANA KONU] [Garanti Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri] Tami [ANA KONU] [Garanti Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri] Tami [ANA KONU] [Garanti Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri] Tami [ANA KONU] [Garanti Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri] Tami [ANA KONU] [Garanti Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri] Tami [ANA KONU] [Garanti Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri]

• quote:

Kartım geldi. Postacı izinde imiş. Yerine bakan işgüzarlar ne yaptılar bilmem. Market kampanyası 30 Eylül'de kadar geçerli olduğu için ve iade Ekim'de yatacağı için henüz kampanyalardan faydalanmadım. Karta semıbik bir miktar yükleyerek markette bir miktar harcama yaptım ve karta şifre yüklemiş oldum. Kart sorunsuz benim şu anda. Bu arada yeni kampanyalar eklenmiş.

Alıntıları Göster
    Teşekür ederim hocam olmazsa kartla fiziki işlem yapmayı deneyeyim bende kampanyaları güzel de keşke anında yatsa normalde Eylül ayında yatacakti kampanya süresi uzamış ama iade süresi de 1 ay ötelemiş şu halde iadelerin keşke yatma süresi en azından harcama yapıldıktan sonra 3 iş günü vs olsaymış o zaman gerçekten güzel olurmuş

• Nfc var mi uygulamada

1. tosla'nin akbanktan kolay yuklemesi gibi garantiden kolay yukleme var mi
    2. tosladaki gibi ucretsiz transfer (fast) var mi?
  • wolkien kullanıcısına yanıt
    1. yok. varsa da ben bulamadım. garantiden para yollarken işlem ücreti çıkıyor. kendi uygulamasına ücret alıyor, çok saçma geldi bana.
    2. bir kere tami den ıbana gönderdim. transfer ücreti almadı.
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt

Yok.

Fiziki kart şart.

• Ben de şimdi üye oldum. Fiziksel kart istedim. Hesaba 15 TL de attım. Kendisi otomatik çeker sanırım kart ücretini. Bu ay kart gelirse market %10 ve 300/30 birleşip, 500/80 alınabilir. Bakalım artık. Şu anda Netflix için en iyi oranı veriyor sanırım %50 max. 150 TL.
    Edit: kampanyalar birleşmiyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_exorcist -- 9 Eylül 2024; 2:9:19 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.