işe yarar mı yoksa çöp uygulama mı? Adımparada reklamlarını 10000 kere izlediğimiz buymuş demek < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 10 Eylül 2024; 9:22:44 > |
Tami [ANA KONU] [Garanti Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri] (3. sayfa)
-
-
Kart 5 günde elime ulaştı. 301 TL'lik alışveriş yaptım köşeye attım kartı. Yeni açılan bir sistem için kampanyalar yok gibi bir şey. Bu kadar büyük bir bankanın uygulamasının kampanyalarının bu kadar zayıf olması şaşırtıcı. Papel gibi küçük bir şirketin bile bu kadar iyi kampanyaları varken yani. Neyse belki kampanyalar artar. Garanti müşterisi değilim. Ben aslında tami'den garanti'ye gelenler için özel bir şeyler yaparlar umuduyla tami'ye üye oldum. Bekleyip göreceğiz artık. -
Genel markat kampanyası hariç diğer kampanyalar yenilenmiş.
Market için sadece Şok market kampanyası yapmışlar şu an için.
-
İadeler yattı. Market ve hoş geldin kampanyası birleşmiş.quote:
Orijinalden alıntı: the_exorcist
Ben de şimdi üye oldum. Fiziksel kart istedim. Hesaba 15 TL de attım. Kendisi otomatik çeker sanırım kart ücretini. Bu ay kart gelirse market %10 ve 300/30 birleşip, 500/80 alınabilir. Bakalım artık. Şu anda Netflix için en iyi oranı veriyor sanırım %50 max. 150 TL.
Edit: kampanyalar birleşmiyormuş. -
5 Ağustos 2024'ten beri deneyimliyorum uygulamayı, olay elektronik para ve ödeme hizmeti olunca otomatik olarak Papara ile kıyaslama ihtiyacı duydum.
%81 Garanti BBVA ortaklığı göz önünde bulundurunca çok daha profesyonel ve kaliteli bir uygulama bekliyordum ancak tasarım olarak ödeme hizmetleri listesi yapılsa sanırım en sonlarda yer alırdı.
Cashback avantajları kötü değil, herkesin dediği gibi mesela Netflix için rakipsiz bir iade avantajı sunuyor ama iadeler de normal banka avantajları gibi ay sonunda iade ediliyor.
2 ay gibi bir zaman geçti ancak hala önemli bir güncelleme alamadı uygulama, rakiplerine bakıldığında sürekli geri dönüşleri dikkate alarak kendilerini yeniliyorlar.
Garanti BBVA'nın geçmişine bakıldığında bu tarz çok başarısız ve unutulmuş projesi var (GarantiOne, BonusPiu, vb.), umarım bu da onlardan birisi olmaz. -
Arayüzü pek sevemedim ama alacağına bakıyorum açıkçası. Geçen ay 99 liraya 100 GB Google One üyeliği aldım. 50 lira iade bugün geldi mesela. Genel market kampanyası gelse markette gene kullanırdım. ŞOK MARKET ile işim olmaz. Konuya katkınız için teşekkür ediyorum.quote:
Orijinalden alıntı: iDoctor
5 Ağustos 2024'ten beri deneyimliyorum uygulamayı, olay elektronik para ve ödeme hizmeti olunca otomatik olarak Papara ile kıyaslama ihtiyacı duydum.
%81 Garanti BBVA ortaklığı göz önünde bulundurunca çok daha profesyonel ve kaliteli bir uygulama bekliyordum ancak tasarım olarak ödeme hizmetleri listesi yapılsa sanırım en sonlarda yer alırdı.
Cashback avantajları kötü değil, herkesin dediği gibi mesela Netflix için rakipsiz bir iade avantajı sunuyor ama iadeler de normal banka avantajları gibi ay sonunda iade ediliyor.
2 ay gibi bir zaman geçti ancak hala önemli bir güncelleme alamadı uygulama, rakiplerine bakıldığında sürekli geri dönüşleri dikkate alarak kendilerini yeniliyorlar.
Garanti BBVA'nın geçmişine bakıldığında bu tarz çok başarısız ve unutulmuş projesi var (GarantiOne, BonusPiu, vb.), umarım bu da onlardan birisi olmaz.
-
Bana gelmemiş hocam 30 TL hoşgeldin iadesi. Dakika 1 gol 1
Market de birleşmez diye hiç yapmamıştım.
Edit: 1 gün sonra geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_exorcist -- 4 Ekim 2024; 17:5:43 > -
Kampanya Detayları:
Kampanya TAMİ kart e-ticaret sektöründe yapılan alışverişlerde geçerlidir.
Kampanya 1 Kasım – 30 Kasım 2024 tarihleri arasında geçerlidir.
Kampanya kapsamında 500 TL ve üzerinde yapılacak alışverişler için %20 oranında, toplamda en fazla 500 TL nakit iade kazanılabilir.
Kampanyadan yararlanılabilmesi için müşterinin kimlik doğrulama sürecini tamamlamış olması gerekmektedir.
Anonim (kimlik doğrulaması yapmamış olan) müşteriler kampanyadan faydalanamaz.
Kampanyadan kazanılan nakit iade tutarları işlem yapılan kartlara 3 Aralık 2024 tarihinde yüklenecektir.
Kampanya müşteri bazındadır. 1 müşteri en fazla 500 TL nakit iade kazanabilir.
İptal ve iade işlemlerinde nakit iadeler geri alınacaktır.
Başka indirim ve kampanyalarla birleştirilemez.
Kampanyaya katılım koşulu bulunmamaktadır.
Kampanyaya sadece sanal POS’tan yapılan harcamalar dahildir.
Kampanyaya sadece yurt içinde yapılan harcamalar dahildir.
TAMİ kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme yetkisine sahipti
-
seçili siteler diye bir ibare yok sanırım hocam,sadece sanal pos işlemi yeterli olur gibi
-
ayrıca markette de %10 gelmiş arkadaşlar.Geçen ayki sadece şok muhabbetini kaldırmışlar bu ay
- Kampanya TAMİ kart ile market sektöründe yapılan alışverişlerde geçerlidir.
- Kampanya 1 Kasım – 30 Kasım 2024 tarihleri arasında geçerlidir.
- Kampanya kapsamında 500 TL ve üzerinde yapılacak alışverişler için %10 oranında, toplamda en fazla 250 TL nakit iade kazanılabilir.
- Kampanyadan yararlanılabilmesi için müşterinin kimlik doğrulama sürecini tamamlamış olması gerekmektedir.
- Anonim (kimlik doğrulaması yapmamış olan) müşteriler kampanyadan faydalanamaz.
- Kampanyadan kazanılan nakit iade tutarları işlem yapılan kartlara 3 Aralık 2024 tarihinde yüklenecektir.
- Kampanya müşteri bazındadır. 1 müşteri en fazla 250 TL nakit iade kazanabilir.
- İptal ve iade işlemlerinde nakit iadeler geri alınacaktır.
- Başka indirim ve kampanyalarla birleştirilemez.
- Kampanyaya katılım koşulu bulunmamaktadır.
- Kampanyaya fiziki ve sanal POS’tan yapılan harcamalar dahildir.
- Fiziki mağazalarda sadece fiziki basılı Tami kartlarıyla işlem yapılabilecektir.
- Fiziki mağazalarda yapılacak alışverişlerde kampanyadan yararlanabilmek için portal.tami.com.tr veya Tami mobilden fiziki kart başvurusu yapılması gerekmektedir.
- Kampanyaya sadece yurt içinde yapılan harcamalar dahildir.
- Farklı ürün kategorilerinde satış yapan sanal mağazalardan yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.
- TAMİ kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme yetkisine sahiptir.
-
Sanal market alışverişi yapsak ikisi birleşir diye tahmin ediyorum. Akis bir ibare yok zira.quote:
Orijinalden alıntı: Fatih KARAHANayrıca markette de %10 gelmiş arkadaşlar.Geçen ayki sadece şok muhabbetini kaldırmışlar bu ay
- Kampanya TAMİ kart ile market sektöründe yapılan alışverişlerde geçerlidir.
- Kampanya 1 Kasım – 30 Kasım 2024 tarihleri arasında geçerlidir.
- Kampanya kapsamında 500 TL ve üzerinde yapılacak alışverişler için %10 oranında, toplamda en fazla 250 TL nakit iade kazanılabilir.
- Kampanyadan yararlanılabilmesi için müşterinin kimlik doğrulama sürecini tamamlamış olması gerekmektedir.
- Anonim (kimlik doğrulaması yapmamış olan) müşteriler kampanyadan faydalanamaz.
- Kampanyadan kazanılan nakit iade tutarları işlem yapılan kartlara 3 Aralık 2024 tarihinde yüklenecektir.
- Kampanya müşteri bazındadır. 1 müşteri en fazla 250 TL nakit iade kazanabilir.
- İptal ve iade işlemlerinde nakit iadeler geri alınacaktır.
- Başka indirim ve kampanyalarla birleştirilemez.
- Kampanyaya katılım koşulu bulunmamaktadır.
- Kampanyaya fiziki ve sanal POS’tan yapılan harcamalar dahildir.
- Fiziki mağazalarda sadece fiziki basılı Tami kartlarıyla işlem yapılabilecektir.
- Fiziki mağazalarda yapılacak alışverişlerde kampanyadan yararlanabilmek için portal.tami.com.tr veya Tami mobilden fiziki kart başvurusu yapılması gerekmektedir.
- Kampanyaya sadece yurt içinde yapılan harcamalar dahildir.
- Farklı ürün kategorilerinde satış yapan sanal mağazalardan yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.
- TAMİ kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme yetkisine sahiptir.
-
Vodafone Her Şey Yanımda uygulamasından yapacağımız alışveriş E-ticaret kampanyası dahilinde değerlendirilir mi? -
Tıkla gelsin i kafe restoran kampanyasına saymadı 250/50 olan kampanyadan iade geldi haberiniz olsun -
250/50 dediğin hangi kampanya?
-
Tıkla gelsin in kendi kampanyasıquote:
Orijinalden alıntı: nier250/50 dediğin hangi kampanya?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 3 Kasım 2024; 18:27:30 >
-
Merhaba;
"başka indirim ve kampanyalarla birleştirilemez" ibaresiyle ilgili yorum aradığımdan konuya geldim.
Geçen ayki market ve hosgeldin kampanyasının birleştiğini önceki mesajınızda gördüm. Bu ayki market, eticaret ve hosgeldin kampanyalarından faydalanacağım. Tek bir sanalmarket siparişiyle üçünden faydalanır mıyım emin olamadım. Üçü birden birleşmezse sistem hangisine göre algılayıp da puan yükler zaten o da muamma.
Geçen ay kendi hesabımda riske girmeyip hoşgeldin ve Şok için ayrı ayrı alışveriş yaptım ve promosyon yüklendi.
Yorumunuza göre madem sizin şok ve hoşgeldin birleşti, ben de bu ayki kampanyanların 3ünde de birleşmez yazsa da bir sanalmarket alışverişinde kullanayım kartı. Birleşir umarım.
-
Malesef Tami sanalkartı masterpass hesabıma bir türlü yükleyemedim. Geçersiz kart uyarısı alıyorum.
-
2 sebebi olabilir...
BBVA kendi kartlarını uygulamaları üzerinden ekletmeyi daha doğru buluyor gibi, ben de bazen BBVA kartlarını başka uygulamalardan ekleyemiyorum...
İlk çıktığı zamanlar HepsiPay kart hiçbir yerden eklenmiyordu (şu an sorunsuz), kendi uygulamalarından da MasterPass'e ekleme yapılamıyordu ve o zamanlar Tıkla Gelsin'e 1 TL yükleyip kartı kaydediyorduk, bunun sebebi de ödeme yaparken kartın CVV bilgisini girip ödeme yapmamızdı, çoğunlukla kart kayıt edilirken CVV bilgisi atlanıyor. Tıkla Gelsin'e ilaveten Turkcell'in uygulamasından faturasız hatta veya Şok Market'in Win cüzdanına bakiye yüklerken de sorunlu kartları kayıt edebilirsiniz...
Bir de unutmayınız bir kart en fazla 4 cep telefonu numarası farklı MasterPass hesabına kayıt edilebilir ve bir hesaba eskiden maksimum 5 kart kayıt edilebilirken bu rakam 7'ye yükseltildi... -
Belli olmaz. Bakarsın biz oraya yazdık der birleştirmezler. O maddeyi yeni okudum. Bol şans.quote:
Orijinalden alıntı: lacinalperMerhaba;
"başka indirim ve kampanyalarla birleştirilemez" ibaresiyle ilgili yorum aradığımdan konuya geldim.
Geçen ayki market ve hosgeldin kampanyasının birleştiğini önceki mesajınızda gördüm. Bu ayki market, eticaret ve hosgeldin kampanyalarından faydalanacağım. Tek bir sanalmarket siparişiyle üçünden faydalanır mıyım emin olamadım. Üçü birden birleşmezse sistem hangisine göre algılayıp da puan yükler zaten o da muamma.
Geçen ay kendi hesabımda riske girmeyip hoşgeldin ve Şok için ayrı ayrı alışveriş yaptım ve promosyon yüklendi.
Yorumunuza göre madem sizin şok ve hoşgeldin birleşti, ben de bu ayki kampanyanların 3ünde de birleşmez yazsa da bir sanalmarket alışverişinde kullanayım kartı. Birleşir umarım.
-
Arkadaşlar Tamide qr veya mobil temassız ödeme varmı fiziki kart olmadan kullanabilir miyiz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 8 Kasım 2024; 16:27:14 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X