Şimdi Ara

Tami [ANA KONU] [Garanti Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
84
Favori
25.047
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şimdi aldım 3dsiz şekilde onaylandı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harock kullanıcısına yanıt

Bunu ben de soracaktım. Gelecek hafta Iyzico kampanyasında kullanmak adına üye olmayı düşünüyordum ancak 1 ay sonra iadeleri vermesi ve sanal kart e ticaret kampanyasına dahil mi değil mi tam bilinmediği için (arkadaş MH geçerli demiş sonradan gördüm) biraz şüphe ile baktım. İlk harcamada hangi kampanyayı sayacak o da ayrı mesele.

Edit: Üye olurken ref kampanyası gibi bir şey var mı bunda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 12 Kasım 2024; 23:26:45 >
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt

Yok bekliyoruz bakalım 500 tl n11 alışverişi yaptım kampanyaya katıldınız tarzı sms de gelmedi en kötü naystan gelecek 50 tl den olurum diğer tarafta 30+100 gelme ihtimali var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harock -- 12 Kasım 2024; 23:29:45 >
  • harock kullanıcısına yanıt
    n11 den yaptıysan gelir için rahat olsun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt

Sanal kart ile fiziki kartın rakamları birebir aynı o yüzden verecektir.

Yalnız benim trendyol alışverişinde 2 ürün vardı.Birini iade ettim.İade hareketlerde gözüktü 2 gün,hesaba yansımadan kayboldu.Kayıt açtım bekliyorum.İadeleri sıkıntılı gibi.

• alisverisadami A kullanıcısına yanıt
    Hocam iade tami kart hareketleri kısmında mı gözüktü bende iade bekliyorum bende hiç sizinki gibi gözükme bile olmadı henüz ilgili yer biz iade ettik 2-5 gün içinde yansır diyor bekliyorum bakalım.

Edit: Şuan bende de aynı kart hareketlerinde gözüküyo + x kadar iade diye ama bakiyeye yansımamış destek den yazdım bakalım çok saçma uygulama tam oturmamış sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 13 Kasım 2024; 20:31:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt

Destek harcama itirazı yap dedi.Yaptım iade geldi.Sen de ekran görüntülerini alıp,harcama itirazı kısmından yap hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alisverisadami -- 14 Kasım 2024; 10:30:29 >
    İade gözükene mi harcama itirazı dediniz ilk yaptığınız harcamaya mı hocam.

İlk harcamaya itiraz ettim.İade hareketi kaybolmuştu bende,onun ekran görüntüsünü almıştım,onu koydum.

Harcama itirazında bulundum bakalım bekliyorum ama her iadede böyle sorun yaşayacaksak işimiz var bu uygulamayla inşallah kampanya iadelerinde böyle olmaz.

Birde harcama itirazından ne kadar süre sonra geldi iade?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 14 Kasım 2024; 12:30:14 >

12 saat içinde geldi.

• https://www.jedbang.com/ Buradan alışveriş yapsak e ticaret sayar mı acaba? Müşteri temsilcisi Türkiye içindeyse ticaret sitesiyse olur dedi ama bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 14 Kasım 2024; 23:56:52 >
  • Nays ile,paycell ile rekabet edebilmesi için bankamatik kartiyla komisyonsuz yükleme de olması lazim,yoksa böyle çok zayıf kalıyor

• danqer kullanıcısına yanıt

cashback var mı amazon da?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih KARAHAN

Nays ile,paycell ile rekabet edebilmesi için bankamatik kartiyla komisyonsuz yükleme de olması lazim,yoksa böyle çok zayıf kalıyor
    Banka kartı ile yükleme yapanların harcama yapmak için yükleme yapmadığını onlar da biliyor. Ki Nays bazı müşterilere banka kartı ile yüklemeyi kapattı. Piu'nun fişini çektiler mi reklamlara başlarlar. Şu an %20 e ticaret iadesi veren başka yok. Market ve kendi pos şartı koşmadan markette %10 iade veren de yok. Umarım böyle devam ederler.

• Arkadaşlar nays Paycell dışında nereye para yatırabiliriz ücretsiz yada düşük ücretli bu çok önemli size de anlatacağım

• Migros yemekten söylediğimiz yemekler market olarak geçiyor mudur ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.