Şimdi Ara

Bilgisayar Sistemim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamün Aleyküm arkadaşlar benim pc sistemim biraz eskide kaldı 2010 yılında aldığım pc malum son yıllarda çıkan oyunlarla baya çıtayı yükselttiler bende pek anlamam yardımınıza güvenerekten soruyorum ;

Sistemim :

Ekran Kartı : AMD ATI Radeon HD4650 Directx10.1 1GB

RAM : 4GB

Harddisk : 500 GB (dahili) + 300GB (harici)

İşletim Sistemi : İntel Core2 Quad 2.67 ghz 64bit 4 çekirdek

Sorum şu arkadaşlar benim bilgisayarım son çıkan "GTA 5,Watch Dogs,Battlefield 4,Call of Duty Ghosts,Assassin's Creed IV: Black Flag,Need for Speed Rivals" ve diğer yeni çıkan-çıkacak oyunları kaldırırmı en son Crysis 3 ü Directx10.1 olduğu için oynayamamıştım açmamıştı bilgisayar bu oyunlardada böyle sorunlar yaşarmıyım ?

Rahat okuyabilin diye bu kadar uğraştım :D yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barabas7 -- 15 Kasım 2013; 19:41:41 >

• guncel oyunlarin cogunu oynayamazsiniz maalesef. cogu dx11 destekli kart istiyor. ancak bf4'u acabilir.
  • call of duty gta 5 falan açmaz mı diyorsun yani ? :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barabas7

Selamün Aleyküm arkadaşlar benim pc sistemim biraz eskide kaldı 2010 yılında aldığım pc malum son yıllarda çıkan oyunlarla baya çıtayı yükselttiler bende pek anlamam yardımınıza güvenerekten soruyorum ;

Sistemim :

Ekran Kartı : AMD ATI Radeon HD4650 Directx10.1 1GB

RAM : 4GB

Harddisk : 500 GB (dahili) + 300GB (harici)

İşletim Sistemi : İntel Core2 Quad 2.67 ghz 64bit 4 çekirdek

Sorum şu arkadaşlar benim bilgisayarım son çıkan "GTA 5,Watch Dogs,Battlefield 4,Call of Duty Ghosts,Assassin's Creed IV: Black Flag,Need for Speed Rivals" ve diğer yeni çıkan-çıkacak oyunları kaldırırmı en son Crysis 3 ü Directx10.1 olduğu için oynayamamıştım açmamıştı bilgisayar bu oyunlardada böyle sorunlar yaşarmıyım ?

Rahat okuyabilin diye bu kadar uğraştım :D yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler...

Kardesim son dönem oyunları açmaz . En fazla hitman : absulution belki acar o da düşük grafiklerde oynarsan . Cod : ghost , gta5 , bf4 vb. Gibi oyunlari aklından çıkar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hitman absolution u ben very highde oynuyordum bilgisayar aşırı ısınmaya başlayınca (3-4 saat sonra) high e iniyordum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bilgisayar bileşenleri
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.