Şimdi Ara

Bilgisayar Siyah Ekran Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle Selamın aleyküm sorunum fazladan yazılarla sizleri sıkmak istemiyorum direk konuya girmek istiyorum bilgisayar da sun otururken durduk yere sayfalar kapandı masaüstüne geçti pc döndü maus falan bir ekran açıldı ve dosya isimleri sıralamaya başladı sonu .dll diye bitiyor sanırım hızlı hareket etti için pek dikkat edemedim ondan sonra pc reset attı bios yazılarını geçtikten sonra windows logosu gelmiyor siyah bir ekranda kalıyordu format atım dedim bende taktım cd bir cd okuyucu var 1 saatte anca okuyor arayüzüne bağlanması yarım saati alıyor neyse öyle böyle bi şekilde format atma yerine geldik güç bela akşam 12 de başladı format atmaya yuzdelikler çıktı sabah 5.15 de bitti format masaüstü geldi tamam dedim.oldu dedim pc dinlensın diye pc kapattım sabah açtım bi baktım gene aynı windows logosu gene gelmiyor benim cd bozuktur dedim internet cafe goturdum oda yapamadı sorun ney onuda solemedi sizlerde rica ediyorum ben bunu nasıl yapabilirim nasıl düzelir pc kafayı yedim dünden beri yardımlarınızı yorumlarinizi olumlu olumsuz beklemekteyim Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leqo -- 25 Eylül 2015; 22:23:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanirim hiç bi fikri olan yok :(

• Koskoca forumda yardım edicek kimse yok mu yaa off off

• Sorununuzu araştırdım bir iki yere danıştım gerekli istihbaratı vs elde ettim. Öncelikle kaynağımın size yapmanızı tavsiye ettiği şeyleri sırayla yazacağım

*Öncelikle PC ye tümden format atsın
    *C D demeden
    *Gene olmazsa PC'yi açacak içine bakacak: Yanma felan varmı, HDD sağlam mi
    *Büyük ihtimal virüsler basmış
    *Birde büyük ihtimal HDD i bozmuş

umarım yardımcı olmuştur.
  • Harddiskte sorun olması muhtemel. Bios donanımları kontrol ettikten sonra harddiskten veriyi okuyup windows'u açar. Belki veriyi okuyamıyor olabilir. Diğer yüksek ihtimallerden birisi Ram'ler. Bozuk ramden dolayı bilgisayarımın sapıttığını hatırlıyorum. Çıkarır çıkarmaz düzelmişti.

Yine teknik bilgisi olan birinin kontrol etmesi şart. Burdan dinlemekle elektronik arıza tespit edilemez.

• Pc içini. Açtım. Ramler normal.çalışıyor hatta pc.den baktım okuyor ramleri dün formata bırakıp yattım bugün format bitmiş masaüstü açıldı ama inanılmaz donma var pc de reset atsam pc ye belkide bir daha açılmaz ne yapıcam anlamadım. Gitti buyrun buda videosu saatler de geçse o görüntü hep aynı onarim falan yazdına bakmayın hikaye
    https://youtu.be/Y3YHDxRdYoc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leqo -- 26 Eylül 2015; 9:58:57 >
  • Yardım edicek bilgili birileri yok mu ya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.