Şimdi Ara

Bilgisayar sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarı açtığım anda fazla uzun olmayan bir dıııııııııııııııııt diye bir ses geliyor ve boot yarıda kalıyor... Bu sorun Ramden mi kaynaklanıyor acaba?

• evet rem ama ses olayı göreceli bi kavram
  • Ram yuvasında bir gevşeklik vardı ram tam oturmamıştı sanırım onu yerleştirdim ve boot etmişti makine... O dıııııt sesi oradan mı yoksa başka bir yerden mi gelip gelmediğine dair emin olmak için sormuştum...

Power düğmesine basmamla birlikte dıııııttt diye sesin gelmesi bir oluyordu ama fazla uzun değildi... Kafam rahat olsun diye gelip burada sorma gereği duydum...

Yani dıııt sesinin uzunluğu ne kısa ne de uzun süreliydi...1 saniye ile 2 saniye arası birşey...:) Tabi hatırladığım kadarıyla...

Bu açıklamadan sonra Ramdan olma olasılığı yüksek değil mi?
  • anakartın kitapçığı en doğru cevabı verecektir bu konuda
  • ramden kaynaklanıyor.. en azından aynı olay bende de oldu.. eger bos slotun varsa ramın yerını deiştir.. birde oyle dene... ben ramı duzeltınce sorun hallolmustu..
  • yüksek ihtimaL ram sorunu, ama dıııtt sesi dediğin gibi 2 saniye kadar sürer ama kısa araLıkLarLa sürekLi devam eder. ekrana hiçbir $ekiLde görüntü geLmez.. bunLarıda unutmayın...
  • rem rem rem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.