Arkadaşlar sistemim Asus P5KC intel 2,33 gb HL 2Gb 800mhz ekran kartı 512mb Kasa Feel in yan tarafı şeffaf kasası.. 400W geniş kasalardan...kasanın 3 fanı var. 2 Ad.12cm, 1ad. 8cm. (fanlar mavi led li)
Sorunum şu... bilgisayarım dün akşam kilitlendi ben de reset düğmesine bastım. ne olduysa ondan sonra oldu. kasanın açma kapama düğmesine basıyorum fanlar çalışıyor. İşlemcinin bile fanı çalışıyor ama bir türlü makine start almıyor. kasa içindeki elektrik kablolarını söktüm tekrar taktım gene aynı.
daha önce de kasaya start verdiğimde kasanın fanları çalışıyor (2 saniye) sonra elektrik gidiyor sonra tekrar çalışıyor bu şekilde 4-5 defa tekrarlıyordu.. ben de fişi elektrikten çıkartıyor ve tekrar taktığımda makine normal start alıyordu...
sizlerinde böyle sorunları oldumu? çözümü nedir acaba?
selam başka bir power supply denemeni öneririm . Fanlar çalışıyo olayını dikkate alma sen dene kolay gelsin
quote:
Orjinalden alıntı: dragonball
selam başka bir power supply denemeni öneririm . Fanlar çalışıyo olayını dikkate alma sen dene kolay gelsin
yedekte bir power supply im yok... yeni bir tane alıp denemem gerekecek... bilgi için teşekkürler...
Donanim mevzusunda kesin diye bir olay asla olmuyor. Yüksek ihtimal power supply umarım haksız çıkmam yoksa boşuna power supply almış olacaksın. Hiç olmadı satın alırız senden :)
quote:
Donanim mevzusunda kesin diye bir olay asla olmuyor. Yüksek ihtimal power supply umarım haksız çıkmam yoksa boşuna power supply almış olacaksın. Hiç olmadı satın alırız senden :)
o zaman inşallah power supply den dir diyelim...
satarıım
Power i değiştirdim... Bilgisayarım tıkır tıkır çalışıyor... Bilgi için teşekkürler...
başlık güzel olmuş
Desene bizim power supplyi yine değiştiremiycez :) Ne güzel satın alcaktık senden :)
quote:
Desene bizim power supplyi yine değiştiremiycez :) Ne güzel satın alcaktık senden :)
şansına.... artık başka bir arızaya :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme