Şimdi Ara

Bilgisayar şu an alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam ben yazın bilgisayar almayı düşünüyordum ancak fiyatlarda bir artış var,alacağım bilgisayar 3-4 bin tllik bir kasa olucaktı sizce bu fiyatlar yazın daha da uçar mı? alabilcekken şimdi almamı mı tavsiye edersiniz ? yoksa bekleyip 3-4 ay sonra almamı mı?teşekkürler

• konuyu yanlış yerde açtıysam özür dilerim
  • Paran varsa şimdi al kardeşim ileride ne olacağı hiç belli olmaz. Hiç alınamayacak hale gelebilir. Kesin olan şu ki ucuzlamayacaktır.
  • sağol hocam
  • şuan ekonomik kriz içerisindeyiz üstüne pandemi ile mücadele ediyoruz ki önlemleri şimdiden azaltmaya başladılar sebebi ise ekonominin daha fazla dayanamayacak noktaya gelmesi. doları 7 civarında tutmak için çok gereksiz bir çaba harcıyorlar son 2 ayda rezervlerimizin tamamı eridi yani uzun lafın kısası ekonominin düzelmesi yönünde hiçbir işaret yok. kötüye gitmesi çok olası. sana tavsiyem indirim kovalayıp en pahalı parçadan sistemi toplamaya başlaman. bu arada ikinci ele de bak uygun bir şey çıktığında al.
  • Androge0s kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler haklısınız ikinci el düşünmüyorum ama fiyat farklarına bakayım uygun bulursam alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puriand

çok teşekkürler haklısınız ikinci el düşünmüyorum ama fiyat farklarına bakayım uygun bulursam alabilirim
    Hocam bütçe yüksek olsa bende ikinci el bakmanızı önermem ancak o bütçede uyguna bir parça almak büyük fark yaratır. Bütçe arttıkça odak bileşenler hariç diğer bileşenlerin kalitesi artıyor ancak daha düşük bütçede bütçenin artması ile odak bileşenlerin kalitesi artıyor. Arada dağlar kadar fark var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Evet haklısınız iyice bir inceleyeyim
    peki sizce 3-4bine nasıl bir sistem kurulmalı
  • ekran kartı ikinci el olacak şekilde ve ayrıca 8gb ram'li, 1tb hdd'li bir sistem toplanabilir. işlemci tek bir seçenek var o da r5 1600 af anakart ise ileriye dönük olması açısından b450m tercih edilebilir. Burada ekran kartını ne kadara bulduğunuz ve bütçeyi ne kadar esnetebildiğiniz önemli.
    Peki cok sagol hocam
  • Puriand P kullanıcısına yanıt
    rica ederim ne demek :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.