Şimdi Ara

Bilgisayar Sürekli Kapanıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarımı 2 yıldır kullanmaktayım ama artık bıktırdı 2-3 program acık ektra bir şey yok ama sürekli kapanıyor direk. nedendir acaba sürekli kapanması explorer dısnda 1-2 program actımda direk kapanıyor çok ısınıyor kasa işlemcini Macunu yeni değiştirdim.

Özellikler

Dark Orion 600W Kasa
    XFX 6870 1gb 256 bit ekran kartı
    AMD FX 4100 İslemci
    Asus M5A97 R2.0 Anakart
    1 TB SATA 3 Seagate Harddisk
    120 GB Corsair LS SSD
    8 GB 1600mhz Kingston RAM

Kasada 4 tane 12cm fan var ve işlemcinin fan'i stock fan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimitradon -- 31 Temmuz 2014; 16:30:06 >

• İşlemcinin macununu değiştirdiyseniz sıkıntı çıkarmaması gerek fakat stok fan dediğiniz zaman ondan sıkıntı olabilir . Yada şöyle bir çözüm önerisi sunabilirim malware cleaner indirip bir taratma yapın işlemciyi zorlayan virüsler çok dolanıyor zira :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devilsh59

İşlemcinin macununu değiştirdiyseniz sıkıntı çıkarmaması gerek fakat stok fan dediğiniz zaman ondan sıkıntı olabilir . Yada şöyle bir çözüm önerisi sunabilirim malware cleaner indirip bir taratma yapın işlemciyi zorlayan virüsler çok dolanıyor zira :)

tamam yapayım olmadı ama pc daha yeni formatlamıştım 1hafta olmadı internette girdiğim dh forum. sporx ve 1-2 daha forum başka siteyede girmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimitradon -- 31 Temmuz 2014; 16:31:57 >
  • yardımlarınızı bekliyorum 100tl civari güzel işlemci fan'I varmi ? önerebileceğiniz. 4-5 ay sonra kasayı yenilemeyi düşünüyorum yeni alçağım işlemciye uyumlu olursa iyi olur AMD 8320 falan alırm
  • Sıvı soğutma al derim hem sessiz hem sağlam performans verir 150-200 civarı birşey işini görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devilsh59

Sıvı soğutma al derim hem sessiz hem sağlam performans verir 150-200 civarı birşey işini görür.

önerebileceğiniz marka model varmi acaba
  • Şöyle diyeyim Corsair iyidir bu işte ama biraz tuzludur,fiyat açısından arıyorsan Cool Master var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • core temp indir, intelburn test yap bakalım macunu iyi sürmüş müsün, soğutucuyu tam oturtmuş musun? kaç derece sıcak olacak?

furmark ve intelburn test yapıp sistemin stabilitesini güzelce test edebilirsin. Montajına güvenmiyorsan yapma.

ram hızın kaç? bi speccy ile ss atar mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 31 Temmuz 2014; 19:18:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

core temp indir, intelburn test yap bakalım macunu iyi sürmüş müsün, soğutucuyu tam oturtmuş musun? kaç derece sıcak olacak?

furmark ve intelburn test yapıp sistemin stabilitesini güzelce test edebilirsin. Montajına güvenmiyorsan yapma.

ram hızın kaç? bi speccy ile ss atar mısın?

montajıma güvenmiyorum diye bir şey yok 2003den beri bütün kendi bilgisayarlarımı kendim toplar işlemlerini yapar hiçbir sorunda yasamadım.

macunu temizledim tekrar güzelce sürdüm şuan pek bir şey yok gibi duruyor.

Diğer programları daha indiremedim Asus'un kendi CPU-Z ile alabilirim uyuyorsa resim

furmark daha önce kullanmadım nasıl ayar yapıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimitradon -- 31 Temmuz 2014; 21:10:24 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.