Şimdi Ara

Bilgisayar topladım kurulum ve görüşleriniz için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler uzun uzun araştırdıktan sonra bu sistemin parçalarının siparişini verdim. Sizin görüş ve önerileriniz benim için çok önemli. sizce bu sistem nasıl ? ve bazı konular hala kafama takılıyor. bu sistem darboğaz yapar mı ? PSU yu bilerek yüksek aldım sizce sıkıntı olur mu ? m2 ssd aldım ama yanına HDD gerekli midir ?

KASA = Dark Guardian 4x12cm RGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası

ANAKART = MSI Z490-A PRO SOKET 1200 DDR4 4800 (OC) PCI-E Gen 4 M.2 USB3.2 1x 2.5G LAN ATX

PSU = High Power HPG-750BR-H12S 750 W 80+ Bronze 56A@12V Güç Kaynağı

İŞLEMCİ = İntel i5 10600K  12M Cache, Up

RAM = Crucial Ballistix 16GB (2x8GB) 3200MHz DDR4 Ram

SIVI SOĞUTUCU = COOLER MASTER MasterLiquid ML240L V2 RGB 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu

M2SSD = Samsung 970 EVO MZ-V7E500BW 500GB 3500/2500MB/s NVMe M.2 SSD Disk

EKRAN KARTI = Gigabyte AMD Radeon RX 5600 XT Gaming OC 6GB 192Bit GDDR6 Ekran Kartı

• spariş vermeden yazsaydınızda bunları şunları al deseydık ya :)

hem daha ucuza hemde daha kaliteli parçalar seçerdik.

HDD depolama lazımsa alın.

psuya o kadar para vermıssınız keşke daha iyisini alsaydınız dedırtıyor.

• burada çok konu açtım, buradan aldığım sistem tavsiyeleri içime sinmiyordu. kendim böyle bir sistem topladım ve sisteme verdigim paranın bir önemi yok bu saatten sonra

• PSU'yu iade edip performance gd 750 alın gerisi kalsın madem. Psu talihsiz olmuş.

• link atma şansın var mı ?

• Bu sisteme ANAKART önerir misiniz . anakart ı temin edemedikleri için anakart gelmedi

• 10600kf

Scythe Fuma 2

Highpower 750w gd performance gold

Bu birimleri seçebilirdiniz anakart ellerinde yoksa Tomahawk göndermelerini söyleyin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler hocam. attığınız soğutucu yerine sıvı soğutucuyu tercih ederim. ! Ama psu konusunda önerinizi ciddiye alacağım ve siparişi iptal edip söylediğiniz GOLD serisinin siparişini vereceğim. işlemci olarak ta intel10600kf alacağım tekrardan teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.