Şimdi Ara

Bilgisayar Topladım (Yardımınıza ve Bilginize Çok İhtiyacım Var) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu sistemi alıp da oc yapmayacak adam tanımıyorum ben
    ilerde illa ki oc yapacak
    ekran konusunda hala tereddütteyim
    ekran kartı o fiyata iyi gibi
  • bende kasa almayı düşünüyorum. kafama en çok yatan foxconn th-230. acaba bu kasayı alan yok mu? nasıl bir şey!
  • quote:

Orijinalinden alıntı: RevengeR
    şu sistemi alıp da oc yapmayacak adam tanımıyorum ben

Revenger : pek enterasan bir yorum,,, saygı duyuyorum birader. Ekran konusunda tereddüt etmeye gerek yok forumda en çok adı geçen ve tavsiye edilen monitör Hyundai L72S... Aksini söyleyen buyursun buraya

quote:

Orijinalinden alıntı: ilhami

bende kasa almayı düşünüyorum. kafama en çok yatan foxconn th-230. acaba bu kasayı alan yok mu? nasıl bir şey!

ilhami : RevengeR Foxconn kasa alacak sen ona bi pm atıver...

• quote:

Orijinalinden alıntı: blizzardTR

quote:

Orijinalinden alıntı: RevengeR
    şu sistemi alıp da oc yapmayacak adam tanımıyorum ben

Revenger : pek enterasan bir yorum,,, saygı duyuyorum birader. Ekran konusunda tereddüt etmeye gerek yok forumda en çok adı geçen ve tavsiye edilen monitör Hyundai L72S... Aksini söyleyen buyursun buraya

quote:

bende kasa almayı düşünüyorum. kafama en çok yatan foxconn th-230. acaba bu kasayı alan yok mu? nasıl bir şey!

ilhami : RevengeR Foxconn kasa alacak sen ona bi pm atıver...

sağolasın. sisteminde şimdiden hayırlı olsun.

• peki farzı mahal ileride o/c yapsam (benim o/c'ye meraklı manyak bi arkadaşım varda) AOPEN'ın 350watt olan bu kasası beni taşır mı?

Not: çok fazla + son noktasına kadar o/c yapılmazsa, ortalama bir o/c yapılırsa...
  • kasa olarak asus t serisinden bişi al onlar güzeldir
  • quote:

peki farzı mahal ileride o/c yapsam (benim o/c'ye meraklı manyak bi arkadaşım varda) AOPEN'ın 350watt olan bu kasası beni taşır mı?

Not: çok fazla + son noktasına kadar o/c yapılmazsa, ortalama bir o/c yapılırsa...

benim bildiğim onun güç kaynağı çok kaliteli 350 nin bile üzerinde verebiliyor, eğer ekran kartın şu an karar verdiğin olursa büyük ihtimalle sorun olmaz, oc u rahatça yaparsın gibime geliyor.
    bu arada "farzı muhal " demeliydin sanırım!
  • ben de kasa asus ta250. 300 watt ama hala baktıkça gururlanıyorum. arada elime bez alıp siliyorum. adam gibi kasa işte. bana volvo yu anımsatıyo.
  • quote:

benim bildiğim onun güç kaynağı çok kaliteli 350 nin bile üzerinde verebiliyor, eğer ekran kartın şu an karar verdiğin olursa büyük ihtimalle sorun olmaz, oc u rahatça yaparsın gibime geliyor.
    bu arada "farzı muhal " demeliydin sanırım!

1) Bizim burada farzı mahal derler,,, netten araştırdım her ikiside gazete ve dergilerde kullanılabiliyor...
    2) ASUS TA 300wattlık serisi için ne dersin... Bu iyi olur mu, hem şimdi hemde gelecekte o/c deneyimi için.
    Bazı arkadaşlar ASUS öneriyorlar...?????
  • quote:

Orijinalinden alıntı: kepche
    kasa olarak asus t serisinden bişi al onlar güzeldir

kepche ileride o/c yaptığımda ASUS TA 300watt benim kurduğum sistemi taşır mı diye endişeleniyorum.

quote:

Orijinalinden alıntı: cimşit
    ben de kasa asus ta250. 300 watt ama hala baktıkça gururlanıyorum. arada elime bez alıp siliyorum. adam gibi kasa işte. bana volvo yu anımsatıyo.

cimşit ASUS TA 300watt da o/c yapıyormusun sistemin nedir ki???
  • sistemi imzaya taşıdım abi. eğer oc falan yapcaksan arkadaşları dinle. ama şöyle baktım mı içim açılsın, babalar gibi kasam olsun diyorsan ta 250 çok hoş.
    hatta icabında beğenmezsen 300 watt psu yu, alırsın bi 400 watt kaliteli bir şey. belki daha ucuza bile gelir.

belki biliyorsundur ama söyleyeyim. tüm fan çıkışları arkadan. sol yanda delikli pencereler var iki tane. öyle cart curt basma diye reset tuşu hesap makinesi reseti gibi. disket sürücünün altı delikli pencere. kendi fanları belki sesyapıyor bilmiyorum. yani diğer kasaları hiç kullanmadım. ama ben bi ara iki fanı iptal ettim. öyle kullandım iki gün. 2 saat underground da 47 dereceyi gördüm en fazla.
  • öyle pek aklını kurcalamak istemem ama ben a4tech klavye+fare seti var. klavyeden microfon, kulaklık ve usb 2.0 giriş var. 10 tane falan tuş koymuşlar yukarı. antıRSI zaten.yani yazı yazmaya falan bayağı uygun. ilkten alışmak biraz tuhaftı ama şimdi başka klavyede yazı yazamıyom.

mouse benim hoşuma gidiyor. optiktir kendisi. çok görmüşsündür. şu altında manyetik bi mousepad. farenin kendinde pil yok, kablo yok. elektiriği alttan paddan alıyo. hem fiyatı 27 dolar idi. micsosoft biraz eski de kaldı gibi. yani sisteminin yeniliğine rağmen..
  • cimşit
    1) benim alacağım sistem neredeyse seninki ile aynı; senden farklı olarak dvdrw alacağım, 120hdd olacak,1024 ram alacağım. düşünüyorum acaba bu sisteme ASUS TA'nın gerçek 300watt gücü yeter mi diye ???????? Kafayı yicem neredeyse...

Ama yine de şunu unutmamak lazım ki, kasanın görüntüsü değil işlevi bana lazım, çünkü kasa bilgisayar masasının yere yakın kısmına konulacak.

Bu arada ASUS'un o modeli için çok ses yapıyor diyorlar... Bende sistemi alınca büyük ihtimalle fanları iptal edeceğim, onun yerine sistemi açık kullanacağım.

2) A4Tech'in klavyelerinin namını duydum şu sıralar zaten onları da araştırıyorum. Sen kullandığın mause ve klavyenin modelini buraya yazarsan çok sevinirim, bi netten bakayım ona...
  • klavye setinin kutusunda KBS-2830 altında (KBS-28MU-NB-30) yazıyor.

benim pc daha 3 haftalık. en çok düşündüren ekran kartı, en fazla delirten kasa olmuştu bana da alırken.

gerçekten oc siz yeter kanaatindeyim. zaten psu harbi kaliteli. ama yine de fazla birşey diyemeyeceğim.karar senin. oc yapmadan duracağın da belli değil. insan bu siteye takılıp da oc siz kalamıyo.
  • kasa olarak chiftech kasalarada bir göz at istern psu olanlarıda var...
  • quote:

Orijinalinden alıntı: cimşit

klavye setinin kutusunda KBS-2830 altında (KBS-28MU-NB-30) yazıyor.

benim pc daha 3 haftalık. en çok düşündüren ekran kartı, en fazla delirten kasa olmuştu bana da alırken.

gerçekten oc siz yeter kanaatindeyim. zaten psu harbi kaliteli. ama yine de fazla birşey diyemeyeceğim.karar senin. oc yapmadan duracağın da belli değil. insan bu siteye takılıp da oc siz kalamıyo.

cimşit klavye konusunda çekimserim şu aralar,, senin dediğin klavyeye baktım o da güzel,,, seninkinin tuşları nasıl microsoft gibi yumuşak mı?...

Doğru diyorsun bu siteye takılınca o/c yapmadan durmak imkansız... ASUS TA gerçek 300watt yazıyor hemde pfc'si var. müthiş bi kasa,, şurada biri dese ki senin sistemde bu kasa çalışır üstüne üstlük orta düzeyde o/c yaparsın, hemen alırım vallahi...

quote:

Orijinalinden alıntı: ^^AHMET^^

kasa olarak chiftech kasalarada bir göz at istern psu olanlarıda var...

^^AHMET^^ : Chiftech hem çok pahalı hemde psu'suz...

• quote:

1 aylık internet ve forum araştırmalarım sonucunda şu bilgisayarı topladım ve 10 gün içinde kesin alacağım (SON DURUM)

+ AMD / Athlon 64 3000+ [160 $]
    + EPOX / EP-9NPA+ ULTRA [139 $]
    + TWINMOS / 1 GB - DDR400 DUAL [105 $]
    + SAMSUNG / 120GB - Sata2 - NCQ [84$]
    + ASUS / 256MB (nVidia Geforce 6600) [139 $]
    + HYUNDAI / (L72S) 17 LCD - 0.2640 - 8ms. [295 $]
    NEC / (3540A) [67 $] (ya da ASUS [1608P] çünkü FlextraLink, DDSS II, FlextraSpeed teknolojisi var)
    + LOGITECH - X230 - 32W 2.1 [58 $]
    + MICROSOFT (BLACK VALUE PACK) [29 $] (Mouse'u pilli mi???)
    AOPEN / ES50A-A34 (350watt) [46 $] yada AOPEN, ASUS-300watt kasa???(o/c yapmayacağım ama ileride o/c yaparsamda 300 mü 350watt kasa mı bana yeter, en çok kafamı kurcalayan soru bu)

1) Internetten hesapladığıma göre bu sistem 239-249 watt çekiyor ve buna bakarak AOPEN, ASUS 300watt alsam, gelecekte o/c yapmak bana problem olur mu?

@Edit: "+" ibaresi olanlar kesin alınacak olanlar...
    bana yardım ederseniz çok sevinirim... Hepinize şimdiden teşekkür ederim...

dvd-rw mutlaka nec al
    kasa olarak da bulabılırsen
    aopen h600b-28(400 watt psu) olandan al
    ekran kartı olarakta leadtek 6600gt etreme var (550/1120) ondan al

• chieftech acayip para yaw ve ben psu lu modelini görmedim hiç
  • quote:

Orijinalinden alıntı: The_WeB
    dvd-rw mutlaka nec al

ilgi ve alakan için teşekkür ederim The_Web
    Asusun FlextraLink, DDSS II, FlextraSpeed teknolojisi olması benim kafamı baya karıştırıyor,,,
    6600 kart benim bütçeme uygun olduğu için bu kartı alıyorum, yoksam çok çok oyunsever, has oyuncu biri değilim.
    AOPEN'ın 350watt ya da ASUS'un PFC'li gerçek 300watt'lı kasası işimi görmez mi...
  • quote:

quote:

Orijinalinden alıntı: The_WeB
    dvd-rw mutlaka nec al

ilgi ve alakan için teşekkür ederim The_Web
    Asusun FlextraLink, DDSS II, FlextraSpeed teknolojisi olması benim kafamı baya karıştırıyor,,,
    6600 kart benim bütçeme uygun olduğu için bu kartı alıyorum, yoksam çok çok oyunsever, has oyuncu biri değilim.
    AOPEN'ın 350watt ya da ASUS'un PFC'li gerçek 300watt'lı kasası işimi görmez mi...

asus dvd-rw daki seyler zaten butun dvd-rw de var asus buffer ın adını flexra link dıye degıstırıp mıllete satıyor
    yanı asus un nec ten tek bir artısı bıle yok
    o sısteme en az 350 ıyı olur asus kasalar ıyı degıl kasa olarak mutlaka aopen tavisye ederım
    birde ekran kartının 256 mb lık olanını almana gerek yok 128 mb olanlar daha iyi o/c oluyor
    256 mb ın hıc bır katkısı yok performansta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cydonia -- 11 Ağustos 2005, 15:42:56 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.