Şimdi Ara

Bilgisayar Topladım (Yardımınıza ve Bilginize Çok İhtiyacım Var) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İşini fazlası ile görür.Zaten oyun ile alakan fazla yoksa OC yede böyle sistem yakışmaz.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: The_WeB
    asus dvd-rw daki seyler zaten butun dvd-rw de var asus buffer ın adını flexra link dıye degıstırıp mıllete satıyor
    yanı asus un nec ten tek bir artısı bıle yok
    o sısteme en az 350 ıyı olur asus kasalar ıyı degıl kasa olarak mutlaka aopen tavisye ederım
    birde ekran kartının 256 mb lık olanını almana gerek yok 128 mb olanlar daha iyi o/c oluyor
    256 mb ın hıc bır katkısı yok performansta

hımmm,,, vay asus vay,,, tamam NEC alayım,,, zaten forumun %80i nec diyor ama asusun bu özellikleri benim kafamı çok karıştırmıştı...

benim istediğim AOPEN kasada her sertifika var ama pfc yok,,,
    http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1293
    yine de benim almak istediğim ve benim cebime uyan kasa bu,,,
    sence iyi mi hoca

quote:

Orijinalinden alıntı: khn

İşini fazlası ile görür.Zaten oyun ile alakan fazla yoksa OC yede böyle sistem yakışmaz.

hocam ucunda azıcık ya ortama o/c yi kaldırmazlı AOPEN 350wattlı sistemim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blizzardTR -- 11 Ağustos 2005, 15:54:45 >

• yaw millet asıl çelişki bu adam bu bilgisayarla oyun da oynamayacak adam gibi oc de yapmayacak
    yazık değil mi o parçalara yaa
    (neyse geldin o ben bi güzel oc yaparım ona siz merak etmeyin forumun içi rahat olsun)
  • quote:

Orijinalinden alıntı: blizzardTR

quote:

asus dvd-rw daki seyler zaten butun dvd-rw de var asus buffer ın adını flexra link dıye degıstırıp mıllete satıyor
    yanı asus un nec ten tek bir artısı bıle yok
    o sısteme en az 350 ıyı olur asus kasalar ıyı degıl kasa olarak mutlaka aopen tavisye ederım
    birde ekran kartının 256 mb lık olanını almana gerek yok 128 mb olanlar daha iyi o/c oluyor
    256 mb ın hıc bır katkısı yok performansta

hımmm,,, vay asus vay,,, tamam NEC alayım,,, zaten forumun %80i nec diyor ama asusun bu özellikleri benim kafamı çok karıştırmıştı...

benim istediğim AOPEN kasada her sertifika var ama pfc yok,,,
    http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1293
    yine de benim almak istediğim ve benim cebime uyan kasa bu,,,
    sence iyi mi hoca

quote:

Orijinalinden alıntı: khn

İşini fazlası ile görür.Zaten oyun ile alakan fazla yoksa OC yede böyle sistem yakışmaz.

hocam ucunda azıcık ya ortama o/c yi kaldırmazlı AOPEN 350wattlı sistemim

KASA IYI GIBI PFC IN COK BUYUK BIR ONEMI YOK ASLINDA
    350 WATT AZ O/C YAPARSAN SORUN OLMAZ

• quote:

Orijinalinden alıntı: RevengeR

yaw millet asıl çelişki bu adam bu bilgisayarla oyun da oynamayacak adam gibi oc de yapmayacak
    yazık değil mi o parçalara yaa
    (neyse geldin o ben bi güzel oc yaparım ona siz merak etmeyin forumun içi rahat olsun)

ya olm pfc yok aopenda kurduğum sistemide o/c yi kaldırmaz die endişeleniyorum.
    sistem kaldırır deseler hemen alacağım yeminle...
  • quote:

KASA IYI GIBI PFC IN COK BUYUK BIR ONEMI YOK ASLINDA
    350 WATT AZ O/C YAPARSAN SORUN OLMAZ

işte buna çok sevindim hocam, yalnız darkharware'de okuduğumda öyle bir anlatmışlar ki pfc yi bende bişi zannettim...

çok teşekkür ederim The_Web,,, içime su serptin vallahi...
  • yani pm de de yazdım bu zmndan sonra min 350 watt almanda yarar var.

ayrıca aopen kasalar baya iyi bende 300 wattlık kullanıyorum 2,5 sene oldu alalı artık sen yeni alıyosun 300 lük almak olmaz :) hatta 400 bile düşünebilirsin parada sorun yoksa.

kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: 2189

yani pm de de yazdım bu zmndan sonra min 350 watt almanda yarar var.

ayrıca aopen kasalar baya iyi bende 300 wattlık kullanıyorum 2,5 sene oldu alalı artık sen yeni alıyosun 300 lük almak olmaz :) hatta 400 bile düşünebilirsin parada sorun yoksa.

kolay gelsin.

hocam sana da çok teşekkür ederim, yardımın için , Allah sende de razı olsun...

cebime en uygun AOPEN 350wattlık modeli, senin The_Web'in, Revenger'ın ve bazı arkadaşların yönlendirmeleri ile AOPEN'da karar kıldım ,,, çok teşekkür ederim

saygılar 2189
  • bence aopen h600b28 al 400watt psu var ve sana rahat rahat yetecektir....

kasada çok şık bir kasa 2.pc de kullanıyorum gerçekten kullanışı kolay ve dizaynıda çok hoş...

sade çok gösterişsiz ama gerçekten parasını hak eden bir kasa bence...
  • quote:

Orijinalinden alıntı: Kevin_romeo

bence aopen h600b28 al 400watt psu var ve sana rahat rahat yetecektir....

kasada çok şık bir kasa 2.pc de kullanıyorum gerçekten kullanışı kolay ve dizaynıda çok hoş...

sade çok gösterişsiz ama gerçekten parasını hak eden bir kasa bence...

Kevin_romeo forumdaki arkadaşların tavsiyeleri ve benim maddiyat gücümden mütevellit AOPEN - ES50A-A34 350watt modelini almaya karar verdim...

ilgin alakan için çok teşekkür ederim... saygılar...

• ii düşünmüşsün abi. kasan da sisitemin hayırlı olsun inşallaah. içine sinsin yeter ki.

oc yapmam falan diyon ama sen gene de işlemciyi venice al. artık fiyat farkı falan da kalmadı zaten winchester ile.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: cimşit

ii düşünmüşsün abi. kasan da sisitemin hayırlı olsun inşallaah. içine sinsin yeter ki.

oc yapmam falan diyon ama sen gene de işlemciyi venice al. artık fiyat farkı falan da kalmadı zaten winchester ile.

cimşit emeğin güzel fikirlerin için sana da çok teşekkür ederim kardeş... Kasa işi bugun içime sindi
    işlemci işi de tamam, o da veniceli benim ocye meraklı manyak bi arkadaş var, kesin sistem gelince bayram edecek benim aleti de kobay olarak kullanacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blizzardTR -- 11 Ağustos 2005, 18:26:59 >

• Hayırlı olsun şimdiden güle güle kullan , venice-epox-6600gt-kasa aldım bir tek ram kaldı onu da yarın alıyorum.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: parker

Hayırlı olsun şimdiden güle güle kullan , venice-epox-6600gt-kasa aldım bir tek ram kaldı onu da yarın alıyorum.

sana da hayırlı olsun parker,, sende iyi günlerde güle güle kullan,,, katkıların için teşekkür ederim...
  • bana kalırsa gayet güzel bir bilgisayar toplatmışsın şu anlık içinb mükemmel ama sonrasını bilemem?
  • quote:

Orijinalinden alıntı: maxXsky

bana kalırsa gayet güzel bir bilgisayar toplatmışsın şu anlık içinb mükemmel ama sonrasını bilemem?

Teşekkür ederim kardeş,,, sonrasını elbette hiçbirimiz bilemeyiz hele bilgisayar dünyasında...
    Bugün bir baktım asus tv kartlı radyolu anakart yapmış... yani...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.