Şimdi Ara

Bilgisayar Toplucam 10 Sene Rahat Götürürmü ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım kendimden örnek vereyim benim ilk pc im celeron d 3.00 ghz tek çekirdekli işlemciydi içinde 64 mb vga ekran çipi vardı anakartın 256 mb ddr 533 mhz ram desteği vardı ve döneminin orta-üst seviye bilgisayarıydı 7-9 sene önce bütün oyunları medium High da oynadım zamanında şimdiki en iyiler gibi süper hızlı :D çalışıyordu 2 sene önce merak ettim tekrar kurdum internete gireyim dedim bırak sitelerde gezmeyi interneti bağladım güncel tarayıcı yükledim bilgisayar abartmıyorum 2 saatte kendini zoraki toparlayabildi sn sinde bilgisayarı kapattım ve yenisini aldım düşün artık yani en iyiyi alırım 10 sene kullanırım gibi birşey artık yok en iyiyi bile alsan artık uygulama ve yazılım desteği kotası olduğu için sistemler ve donanımlar hem güncelliğini korumak zorunda hem de yapılan her uygulama gerçeğe daha fazla benzetilmeye çalışıldığı için çok daha fazla işlem gücü gerektiriyor öyle ki bu günün milyar dolarlık süper bilgisayarları 20 sene sonra hesap makinası vazifesi görüyor bunları göz önünde bulundur uzun ömürlü değilde performanslı sistem topla Upgrade leyerek tat almaya bak 10 yıl boyunca her gün aynı yemeği ye fosilleşirsin sonra petrol olarak kullanırız seni :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben Fikir Alayım Dedim. Olmassa Bana Bilgisayar toplayın Diyorum Konu Altında Belirtin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xKraLx123 -- 6 Ağustos 2014; 1:58:42 >
  • Şakacı 😄 böle sistem toplicaksan bekle ddr4 gelio ddr4 topla :)
  • Peki DDR 4 Geldimi Konuyu Güncellerim iyi geceler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xKraLx123

Peki DDR 4 Geldimi Konuyu Güncellerim iyi geceler.

Boşver qanqa sen bu topladığın bilgisayarı al bence 3-5 ay kullan ddr4 gelince yeni sistem toplarız seni sarsmazki.
  • Abartma Okadar Sende Zengin görünüyorsun Ferrari Cekermisin Kapıma
  • xKraLx123 X kullanıcısına yanıt
    Ssdyi satar ddr4 anakart alirsin bosver al simdi sen bunu :D troll

• quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

Peki DDR 4 Geldimi Konuyu Güncellerim iyi geceler.

Boşver qanqa sen bu topladığın bilgisayarı al bence 3-5 ay kullan ddr4 gelince yeni sistem toplarız seni sarsmazki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Banada kargoyla bi Tofaş falan yollarsan iyi olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20sene götürür kardeş

fake konu cevap atmayın
  • Adamın SSDsi benim kasa + monitörden 1000 lira daha pahalı FAKE !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yey-R -- 6 Ağustos 2014; 3:28:58 >
  • Anlamadım neden bu kadar taktınız Durumunuz yeterli olmadığınz'dan almamışsınız mutlaka bu parcaları Gelip FAKE !! Die Mesaj atıyorsunuz..
  • quote:

Anlamadım neden bu kadar taktınız Durumunuz yeterli olmadığınz'dan almamışsınız mutlaka bu parcaları Gelip FAKE !! Die Mesaj atıyorsunuz..

Aklı başında olan bi insan ne kadar zengin olursa olsun durumu elverişli olursa olsun böyle bi sistem toplamaz. Bu sistemle napıcaksın deepwebin 5. katmanına felan mı geçiceksin ya da devletlerimi heykliceksin. Madem durumun var topladığında bi fotoğraf çakar utandırırsın bizi

• Durum?Bütçe?bildigin siteye girip en pahalılarının link atmış konuşuyorsun sen bu sistemi al ben bı daha oyun oynamam

• Arkdadaşlar Neden Anlamak istemiyorsunuz?
    Durumum iyi Evet. Ama Fikir Alayım dedim. ben herkes sanıor 15 BİN TL VERİCEK BİR BİLGİSAYAR'A
    Bilgisayar için +5 Bin TL AYIRDIM. Size Dedim Önerileriniz Fikirleriniz Yazarmısınız Parça Olarak Link Anladınız?
    Oyunları ULTRADA KASMIYACAK ŞEKİLDE Önerirseniz sevnirim... Günümüzdeki oyunları + GTA V Ultra'da kasmıyacak şekilde Parça önerirseniz sevnirim iyi geceler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xKraLx123 -- 6 Ağustos 2014; 3:51:34 >
  • Bu konuyu kapat ve yenisini ac tam bütçeni yaz istediğin oyunları yaz bu konuya kimse zahmet etmez artık

• Anlaşıldı Onbaşım

Bi Kaç gün sonra acıcağım iyi geceler dilerim herkese ßy !
  • xKraLx123 X kullanıcısına yanıt
    3 yil sonra ekran karti

5 yilda islemci anakart ve psu

7 sinde ram

8 harddisk

9 zunda kasa

10 nunda yeni sistem dizersin

• Sabırsızlıkla ss bekliyorum arkadaşın mesaj yazısında trolluk var .

• Prophet66 kullanıcısına yanıt
    Bencede

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.