Bildirim
Bilgisayar Toplucam 10 Sene Rahat Götürürmü ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
10 sene götürür fakat 2-3 bilemedin 4 sene sonra oyunları low'da falan oynarsın
Bence yeni islemcileri ve ddr4'ü bekle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pardon Anakart eklemeyi Unutmuşum
Anakart:http://www.vatanbilgisayar.com/z9pe-d8-ws-intel-c602-dual-soket-2011-ddr3-2133mhzoc-server-anakart.html
Dediğiniz Doğru Olabilir. Suan günümüz'de Binlerce oyun var Onları oynamak istiyorum artık Elimdeki külüstür Çöpe Atıp Bunları oynuyacağım.
Hem gta v geliyor önümüz'deki cıkan oyunları oynatır bence Oynatmas'sa O zaman Ram, sıkıntı değil zaten Ekran kartı,İşlemci felan alırım.
Sizce iyimi ?
-
dual soket anakart ve i7 4930k = troll -
çok çok çok ultra gereksiz olur o sistem hele hele o ssdye girmek istemiyorum..Tamam durumun iyide abartmanında anlamı yok yani 3 bine topluyosan geriye 5 bin mi kalıyo koy kenara düzenli upgrade ile 10 seneden fazla ultrada uçarsın amaç buysa.Alacağın yorumların coguda böle olucak ki ben zaten ciddi oldugunuda düşünmüyorum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kicolenidman -- 6 Ağustos 2014; 1:14:34 > -
cos37: Dediğinizi Anlamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xKraLx123 -- 6 Ağustos 2014; 1:15:48 > -
Trol detected.
Şu okullar ne zaman açılıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 6 Ağustos 2014; 1:19:57 > -
-
senin kafan seni 10 sene götürür mü ? 10 senelik sistem mi toplanır her sene neler oluyo ne teknolojiler çıkıyo.. -
Tmm Anlıyorum Sizi İLERİDE CIKAN OYUNLAR OLUCAK Ozaman Parca v.b takasım gelmiyor. onun için bunları topluyam kullanabiliyim UZUN ÖMÜRLÜ SSD Takmıcam zaten Son Gaz Ultrada Oynatsın Full Son Ayar yabayım yeter o Zaten bana HD OYNAMAK İSTİYORUM İLERİDE 100 LERCE OYUN CIKICAK Kaldırır düşünüyorum yinede? . -
He tamam.
şöyle söyliyim, o sistem seni 6 sene rahat götürür, ekran kartı zaten 3 yılda bir değişsen yine götürür. 8 sene sonunda komple değiştirirsin gider.
ddr4 ram bence pek bi yenilik getirmiyecek ama ilerleyen zamanlarda sata ve usb 4 gelecek, o canını biraz sıkabilir, her ne kadar geriye uyumlu olsa da
usb ve sata hızları şimdikinin 2 katı olacak.
ben sistemi 3.5 yıl önce aldım ve hala bir sıkıntı hissetmiyorum, bi ekran kartım gtx 580 eski kalmaya başladı, onunla bile düşün bir sürü oyunu gayet iyi kalitede oynuyorum
gtx 580 kart bazı endüstriyel uygulamalarda gtx 7 jenerasyonu arşısında kimi testlerde ufak tefek sürprizler bile yapabiliyor. -
edit: bu ne ulan, 4.000 tl ssd koymuş dalga geçiyor resmen zibidi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 6 Ağustos 2014; 1:28:55 > -
Bazı Arkadaşlarımız Gereksiz Felan yazıyor, ileride oyunlar cıkıcak mesela örnek: gta v cıkıyor tabi bu sistem dumanla oynatır bunu ama 100 lerce oyun cıkıcak sistem gerekisinimleri yüksek olucak.. Başka Fikir veren Arkadaşlar varmı yarın sipariş vericeğim... -
quote:
Orijinalden alıntı: xKraLx123
Bazı Arkadaşlarımız Gereksiz Felan yazıyor, ileride oyunlar cıkıcak mesela örnek: gta v cıkıyor tabi bu sistem dumanla oynatır bunu ama 100 lerce oyun cıkıcak sistem gerekisinimleri yüksek olucak.. Başka Fikir veren Arkadaşlar varmı yarın sipariş vericeğim...
Banada acılı şalgam söyle qanqa. -
quote:
Orijinalden alıntı: Rindaman
edit: bu ne ulan, 4.000 tl ssd koymuş dalga geçiyor resmen zibidi.
İşlemci ve anakarta baktıktan sonra gerisini okumamıştım. O parçalarla araba alır işte o zaman 10 sene götürür. -
ayda 1 böyle konu açılır her parçanın en pahalisi yazılır ve sistem nasıl olmus denir. havalar çok sıcak.
Orası öyle. Durum iyi Demekki benim 15 Bin TL'Lik PC Topluyacam -
quote:
Orijinalden alıntı: xKraLx123
Orası öyle. Durum iyi Demekki benim 15 Bin TL'Lik PC Topluyacam
Benim şalgamı almassan küserim bak ona göre. İntel sokete amd anakart aldırırım -
genç kardeşim, senin mesajlarını arama motorundan inceledim, kasmaya gerek yok, forumun çoğu da alelade insanlar, kimi öğrenci, kimi işçi, kimi memur, kimi de patron...
yalan söyleme ama aynı zamanda da saçmalana n'olur... bizim de zamanımızdan çalma.
Benzer içerikler
- tray işlemci nedir
- intel speed shift technology nedir
- 8 çekirdek işlemci iyi mi
- pbo enhancement nedir
- ryzen 9 9950x3d
- termal macun önerisi
- snapdragon 888
- exynos 2400
- helio g100
- darboğaz testi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X