Şimdi Ara

Bilgisayar topluyorum acil yardim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AMD FX X8 9590 Soket AM3+ 4.7GHz 16MB Cache 220W 32nm İşlemci
    Kingston 16GB (4x4GB) HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 1.5V XMP Ram
    GIGABYTE 990FXA-UD5 AM3+ AMD 990FX/SB950 DDR3 2000MHz (O.C.) Anakart
    SAPPHİRE 5850 HD 1GB 256BİT EKRAN KARTİ
    Thermaltake 750w power
    1 tb hdd

Arkadaşlar yakın zamanda bilgisayarim bozuldu kendime orta yollu cok pahaliya kaçmadan bir gaming pc kurmak istiyorum ultra yerine high medium karışımı beni 3-4 sene götürücek pc için. Yazdigim ekran karti ve powrr bende boşta durmakta mevcut ekran kartimin piyasakilere oranla biraz düşük kaldigini biliyorum fakat ekran kartimi bir sene sonra falan yenilemek suretiylr bu tarz bi bilgisayar işimi görürmü şimdiden cevaplariniz ve ilginiz için teşekkür ediyorum herkesin fikrini ve gerekiyorsa başka parça önerilerini bekliyorum..birde arkadaşlar ilk defa pc topluyorum kendim bu anakartta 2000mhz(o.c) bunu overclock yapmsdimizda ramler en fazla kaç mhz çalışır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowalker1 -- 8 Kasım 2014; 2:58:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• işlemci ile ram miktarı çok fazla. işlemci modelini düşürüp ram belleğide 8 e çekersen en azından daha sağlam ekran kartı alma imkanın olur 16 gb ramle çalışacak daha adam akıllı oyun yok zaten ayrıca gaming pcde önemli olan ekran kartı işlemci 3. planda
  • O sisteme o ekran karti gitmemis

• Peki oyunlari çalıştırma konusunda performamsim nasil olur ultra-high-medium üzerinden birde şunu eklemek isriyorum bilgisayarda zaman zaman oyun açıkken birden fazla işlem yapiyorum büyüzden ramlari yüksek almayi düşündüm. Ekran kartimida 1 yil içinde değiştirmek istiyorum değiştirdimdede işlemcim falan eski kalmasin istedim bu sitem darboğaz falan yaparmi hocam ? Saol ilgilendin için

• quote:

Orijinalden alıntı: Insyder

O sisteme o ekran karti gitmemis

Şimdi malasef mali açıdan bi ekran karti almaya kalkarsam düşük alabilirim öyüzden bekliyip daha sonra en iyilerinden birtane almak istiyorım

• oyun performansı bakımından dediğim gibi olay ekran kartında biter ayrıca slotun var ise ram daha sonrada takviye edebilirsin. ek ikinci bir ekran kartı alma gibi bir durumun olmaz. işlemci konusundada aynı serinin alt modellerini düşünebilirsin sonuçta o.c. yapıp önüne atılmış versionlar üst modelleri
  • Peki önerin için çok teşekkür ederim sahip olduğum ekran kartinin aynisini veya onunla crossfire yapilabilcek bir kart varmi varsa yaparsam bana daha ucuzami gelir piyasadaki en iyi kartlardan almaktansa ve yeni bi kartla crossfire yapılmış iki tsne o tarz ekran kartiyla cok performans farki olurmu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Oyun sistemi topluyorum ..
    14 yıl önce açıldı
    Sistem Topluyorum Yardım
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ayrıca söylemeyi unuttum işlemci tercihindede bencmark sitelerinden oyun üzerine en iyi işlemci serisinden alabilirsin sonuçta model numarası yüksek olan herzaman iyi değil. c2 e8400 bir zamanın en iyi oyunda performans veren işlemcisiydi aynı zamanda fx 4100 de aynı şekilde
  • shadowalker1 S kullanıcısına yanıt
    crossfire biraz extreme kaçar sonuçta o 2 ekran kartı normalden daha fazla power isteyecek. ayrıca ek masraf. ama bir yerde r9 290x crossfire ın r9 295x2 den iyi olduğunu duymuştum ve evet performans bakımından baya bi yükselir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZaalKoris vas Qwib-Qwib -- 8 Kasım 2014; 4:04:15 >
  • Bu işlemciyi kullanan bir arkadaşim var performansindan memnun olduğu için seçmiştim dedim gibi şuan ciddi bir şekilde ekran kartini bir şekilde almayi düşünüyorum dediginiz gibi oyun performansinda en çok ekran karti etkiliyorsa en önemli o olmali ekran karti öneriniz varmi o sisteme

• valla bakiyenizi bilmiyorum ama öyle bir sisteme r7-8-9 yakışır. veya gtx 760 770 780. ayrıca oynayacağınız oyuna görede performans değişiklik gösterebilir. sonuçta oyun amd altyapısı ile yapılmışsa amd,PhysX ise nvidia
  • Vallaha bütçem 500-750 arasi eğer ekran kartini almayi ciddi ciddi düşünürsem

• Minimum asus r9 270x alin derim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.