benim aklima gelenler ilk olarak ram eklemeli fakat hangi ramin bu board a uycagini bilmiyorum.? ayrica ekran karti yerine benim eski gf2 64mb lik karti takmayi dusunuyorum. modemide benim eski external (sanirim daxton gibi bisiydi markasi) modemler degistireyim diyorum.. makul fiyatli onerilerinizi alabilirsem cok sevinirim simdiden cok tesekkurler..
MSI 6712 KT4AV VIA KT400A 333 FSB 3*DDR400 5+1 SES 1 AGP8X + 5 PCI 56$ ATHLON XP 2000+ 66$ 256 MB Twinmos ddr400 ram 42$
= 164 $ kdv dahil = 217.300.000 TL Arkadaşım tam olarak bütçeyi bilmediğim için böyle bir şey yazdım Sen de ekran kartını temin edersen çok güzel bir sistem olur Kolay gelsin
mevcut anakart cokmu dandik kesin degistirmelimiyim ?
Valla sd ramler piyasada yok olanlar da pahalı satıyo O yüzden biraz da geleceğe yönelik bir sistem olması sebebiyle ben değiştir derim Benim yazdığım anakart kt400 chipsetli biraz daha verip(20$) kt600 veya nforce2 chipsetli bir şeyler olabilir
nerdeyse tum sistemi degistirmen gerek maalesef artik sd ramlarla bi yere kadar
butcene gore bir board islemci ram ve kasa bakmalisin.. buda dedigin fiyatlara epey bir arastirma gerektirebilir,ikinci ele yonelmeni oneririm..
işlemci ne kadar cıkar 800 - 900 yapabilirsen ekran kartıda gf2 64 mx iyi seçim ona bi 128 ram daha at yeterli onu götürür bayağı 500 işlemcin 32 dolar tnt e/k okutursun fazla bir şey gerekmez eniyisi
hmm anladim o zaman yaza kadar bekliyim bari.. peki bu board a gf2 64mb lik ekran kart uyarmi ? sorun cikarir mi?