Şimdi Ara

bilgisayar uyku moduna geçmiyor!(lütfen yardım edin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler kaç gündür uğraşıyorum ama çözüm bulamadım lütfen yardım edin.

Yeni mouse aldım(logitech g9[usb]), ve bilgisayar bu mouse ile uyku moduna geçmiyor. iki tane usb girişi kullanıyorum biri mouse diğeri modem(zyxel 630c1usb).

Eski mouse(microsoft) ile uyku moduna geçiyor(usb dönüştürücülü [yeşil giriş]). Mouse'ın websitesinde sleep mode:disaled diyor
    http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/3053&cl=US,EN#
    (specifications)

Çözümünü bilen lütfen yardımcı olsun

vista ultimate 32bit işletim sistemi

• Driveri güncelleyerek aynı sorundan kurtuldum.Kolay gelsin! Olmazsa yazarsan,yardım ederim
  • Software:
    * Title: SetPoint
    * Software Version: 5.10.203
    * Post Date: 1/7/2009 bu driver mı?

bunu da denemiştim diye hatırlıyorum ama tekrar denerim
  • Tam olarak bilgi verirmisin.Hangi işletim sistemini kullanıyorsun ve Setpoint32 mi setpoint62 mi..Birde driverı tamamen hepten herşeyi sil ve bilgisayarı en baştan başlat bakalım o zaman sorun olacakmı
  • vista ultimate 32 bit işletim sistemini kullanıyorum. şimdiki setpoint :setpoint500_g9 bu, bunu kullanıyorum

sitesinden de vista, 32 bit setpoint'i indirdim. ''setpoint510_g9'' (17.4mb)

birazdan deniyeceğim ama o da biraz manyak bi driver(510_g9) gibi geldi bana çünkü led ışıkların 2 sini açıyor sen dpi'yı arttrıyosun o 2.'ye düşürüyor falan
  • Driverın son versiyonu 5.10.203 budur.. 'setpoint510_g9 aynı sürüme denk gelmektedir.

*Biosa gir wake on usb bunu disable yap yani kapat

Güç seçenekleri / Gelişmiş / USB Seçmeli askıya alma ayarını devre dışı yap

bilgisayar uyku moduna geçmiyor!(lütfen yardım edin)

Başlat > denetim masası > güç seçenekleri > plan ayarlarını değiştir (3 mod dada aynı işlemler) > gelişmiş güç ayarlarını değiştir > usb ayarları > usb seçmeli askıya alma ayarı seçeneklerinden ikisinide devre dışı bırak derseniz sorununuz hallolur..

Birde chipseti güncellemeyi dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcaca -- 30 Mart 2009; 0:16:18 >

• usta, bios'ta ''wake on usb'' diye bişey bulamadım. bende ''power on ps/2'' bu var benimkilerin hepsi ''power on'' lu diye başlıyo ama usb'li olanı yoktu, sanırım anakarttan (asus p5gd1 pro anakart 2005te aldım bilgisayarı, çok da eski değil ama bilmiyorum.)

diğer dediklerini yaptım ama olmadı, yeni driver'ı kurdum, ''usb seçmeli askıya alma ayarı'' zaten disabled idi. ama gene aynı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aygıt yöneticisine girip Ethernet Kartı'nın özelliklerine bak, orda device capabilities tarzında bir yer olmalı. Buradan wake when packet arrives tarzı özellikler seçili olabilir, None'ı seç.

bir de bunu dene
  • Bu da olmazsa anakart BIOS güncellemesi yap,biosu sıfırla.Şimdi aklıma geldi ben bu sorunu biostaki bi ayarı değiştirmekle çözmüştüm..Biosu sıfırla olması lazım
  • usta sanırım sen wake on ayarı ile hallettin bu sorunu ama benim bios'ta böyle bi ayar yok, bios'u da güncelledim bios1004'tü 1012 yaptım ama gene olmadı neyse en azından bios güncellemesini öğrendik.

Neyse sanırım olacağı yok bunun, çok teşekkür ederim yardımların için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.