Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.559
Cevap
541
Favori
1.167.003
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: elix

quote:

Orijinalden alıntı: Into_to_Wild

quote:

Sitelerden 330tlye aldım bir tane.

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

300 normal fiyatmı bu koltuklara göre? ikeada benzerini siyahını gördüm 220 tl idi.

Valla ben ikea'dan sitelere geçtim zaten, benim baktığım ikeada bir halt yok. Bir de buradan resimleri koyuyoruz ama koltuk bu, anlamak için oturmak lazım. İkeada 98tl'ye çok güzel duran koltuk da vardı bugün baktıklarım arasında, O gördüm dediğin şeyin işe yarar birşey olduğunu hiç sanmıyorum ama oturup bakın gene de..

Bu koltuğun etiket fiyatı 400tl idi, fatura vs almazsan düşüyorlar işte. Bu koltuk makam koltuğu tarzı birşey, makam koltuklarının ortalama fiyatları 400 üzeri oluyor ama ben günün tamamını koltukta geçirdiğim için bu tarz birşey baktım. Sizlerin beğeneceği tarzda farklı koltuklar bulabilirsiniz ama gene de siteler çok ucuz bir yer değil, 200 altına gönlünüzün istediği gibi birşeyler denk getiremeyebilirsiniz.

anladım teşekkür ederim. kalite farkı muhakkak vardır zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: S@HMeRDaN

quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

quote:

Saolasın. Biraz riske girip evimister.com dan sipariş verdim.
    8 mart için %20 indirim yapmışlar.
    Kod: Hediyem20

183tl kargo bedava. inşallah sorunsuz elime ulaşır.

taksit varmı dostum? ürünün linki tam nedir?

http://www.evimister.com/Adore-Yonetici-Koltugu-Manager-Mega-VLT-340-DR-1-4589.html

Taksit seçenekleri var. ben tek çekim aldım.

Sipariş ettiğiniz koltuk elinize ulaştı mı? Benimki elime ulaştı, hatta yanlışlıkla 2 tane göndermişler bana. Sizinkini de mi bana gönderdiler acaba
    Evimister'de siparişimde halen temin ediliyor yazıyor
    Adore'nin fabrikasından gönderim yapıyorlar ama hiç takip etmiyorlar, aralarında iletişim kopukluğu var. Evimister'i aradım bize yollayın diyorlar sanki sıradan bir şey olmuş gibi. Koltuk bana Adore'nin fabrikasından gönderilmiş. Sanırım oraya geri göndermem daha uygun olacak. Yarın Adore'nin fabrikasıyla görüşeceğim bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NS_85 -- 12 Mart 2012; 1:16:54 >

• İletişim kopukluğu filan yok. Başı sıkışınca öyle der evimister: "bankanızla iletişim kopukluğu oldu, iadeniz gecikti.", "tedarikçi ile iletişim kopukluğu oldu, o yüzden 2 ay boyunca 'bu hafta elinizde olacak' şeklinde bilgi verdik durduk".
    Müthiş zeki ve becerikli elemanlar çalıştırıyorlar. O yüzden böyle oluyor. Bir kişiye 10 kere su ısıtıcısı göndermişlikleri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NS_85

quote:

quote:

quote:

http://www.evimister.com/Adore-Yonetici-Koltugu-Manager-Mega-VLT-340-DR-1-4589.html

Sipariş ettiğiniz koltuk elinize ulaştı mı? Benimki elime ulaştı, hatta yanlışlıkla 2 tane göndermişler bana. Sizinkini de mi bana gönderdiler acaba
    Adore'nin fabrikasından gönderim yapıyorlar ama hiç takip etmiyorlar, aralarında iletişim kopukluğu var. Evimister'i aradım bize yollayın diyorlar sanki sıradan bir şey olmuş gibi. Koltuk bana Adore'nin fabrikasından gönderilmiş. Sanırım oraya geri göndermem daha uygun olacak. Yarın Adore'nin fabrikasıyla görüşeceğim bakalım.

bana da adoreden gelmişti koltuk evimisterin adı bile geçmiyodu faturada. Yaptıkları işten haberleri yok bence. Allah bilir senin koltuk geldiğinde onlar hala sipariş aşamasında biliyodur

• quote:

Orijinalden alıntı: Into_to_Wild

quote:

Sitelerden 330tlye aldım bir tane.

300 normal fiyatmı bu koltuklara göre? ikeada benzerini siyahını gördüm 220 tl idi.

Hayırlı olsun, güle güle kullanın ama bence 300TL çok fazla ve normal değil gibi duruyor.
    Benim koltuğum neredeyse aynısı diye bilirim. Hediye çeki ile beraber 173TL'ye almıştım.

http://forum.donanimhaber.com/m_41064898/mpage_9/key_/tm.htm#msglink_55344136

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benim bulunduğum yere kargo servisleri haftada 1 veya 2 defa gelir. o yüzden bu hafta içi gelmesini bekliyorum.
    Sen koltuğu beklet bu hafta benimki gelmezse bana yollarsın

• quote:

quote:

quote:

quote:

Geri gönderme satmak istersen ben alırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mdxceed

quote:

quote:

quote:

quote:

Geri gönderme satmak istersen ben alırım.

Benim olmayan koltuğu nasıl satabilirim

• quote:

1 hafta uygun bişey veya kampanya olmazsa bunu almaya kararverdim. yeter artık koltuksuz kalmayayım.

Koltuk geldi. Kurulumunu yaptım. Teşekkürler evimister.com

< Bu ileti vlt-340 kullanılarak atıldı >

• quote:

Nasıl, rahat mı? Gerçek deri mi? Falsosu var mı? Dayanıklı gibi mi duruyor? VLT 270'e oturdunuz mu hiç?
  • quote:

quote:

1 hafta uygun bişey veya kampanya olmazsa bunu almaya kararverdim. yeter artık koltuksuz kalmayayım.

Hayırlı olsun tekrar. Ben de Adore fabrikasını aradım, koltuğu gönderenle konuştum, kurye gönderip aldılar fazladan gelen koltuğu. Evimister halen sipariş temin ediliyor diyor

• @NS_85 teşekkür ederim. Sizede hayırlı olsun. Güle güle oturun.
    Kendi adıma söylemek gerekirse Doğru tercih yapmışım. gayet kullanışlı ve çok şık. Tek eksiği geri yaslanır halde iken sabitlenmemesi zaten bunuda bilerek aldım.
    Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S@HMeRDaN -- 13 Mart 2012; 0:33:35 >
  • quote:

@NS_85 teşekkür ederim. Sizede hayırlı olsun. Güle güle oturun.
    Kendi adıma söylemek gerekirse Doğru tercih yapmışım. gayet kullanışlı ve çok şık. Tek eksiği geri yaslanır halde iken sabitlenmemesi zaten bunuda bilerek aldım.
    Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Teşekkür ederim. Ben daha önce bı tarz bir koltuk sahibi olmadığım için ne kadar iyi ne kadar kötü olduğu konusunda bir yorum yapmadım. Yalnız bahsettiğiniz eksikliği ben de hissediyorum. Onun dışında yazın fazla terletecek gibi duruyor, umarım yanıltır beni.
  • beyler normal pc koltugu almayı düşünüyorum 2 model arasında kaldım.

birisi vlt028 fileli olan digeri kolcaklı vlt021. fileli hic kullanmadım rahat oluyormu sırt kısmı? geriye yaslandıgında sabitleme olayı yok galiba bunlarda ama pek sorun degil. 20 tl gibi bi fark var ne diyonuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: daywalker_1986

beyler normal pc koltugu almayı düşünüyorum 2 model arasında kaldım.

birisi vlt028 fileli olan digeri kolcaklı vlt021. fileli hic kullanmadım rahat oluyormu sırt kısmı? geriye yaslandıgında sabitleme olayı yok galiba bunlarda ama pek sorun degil. 20 tl gibi bi fark var ne diyonuz?

Kolçaklı olandan ziyade bu daha iyiymiş gibi geldi gözüme:

www.hepsiburada.com
    Adore Comfort Plus Çalışma Koltuğu Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    http://www.hepsiburada.com/Liste/adore-comfort-plus-calisma-koltugu/productDetails.aspx?productId=ofisvlt0241&categoryId=271848

• quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

quote:

Orijinalden alıntı: qrio

quote:

Orijinalden alıntı: qrio

Ben bir kaç gün önce bürosit bayisine gittim 180 cm boy ve 115 kiloyum adam bana 190 lira nakit olmak şartıyla bu ürünü önerdi oturdum çok rahat bir ürün. 3 yıl garanti varmış ama kumaş ve sünger hariç dedi : ama çok kaliteli bir ürüne benziyor zaten malzemeden belli ne olduğu.

Bürosit Maestro ürünün adı. Bana verdiği fiyat kumaş kaplama fiyatı renkler mevcut.

bu sandalye nasıldır yorum yapacak yok mu?

Ben Yorum yapayım :) Ürün fiyatına göre kaliteli ve çok sağlam. Sırt yüksekliği fazla değil sitesinde ölçüleri mevcut. Diğerleri ucuz çin araçlarına benziyor. Gösterişli ama kalitesiz. Bürosit ise gerçekten kaliteli ve çok sağlam gösterişsiz. Bir aydan belli işte kullanıyoruz. Çok memnunuz.

Bugün ürünü Karaköyden satın aldım 190 TL ye piyasada ürünün fiyatı daha pahalı 3 yıl garantisi olan rahat, uygun ve kaliteli ürün arayan arkadaşlar düşünsünler bence..
    www.burode.com
    BüroDesign - Büro Malzemeleri,Büro Mobilyaları,Ofis ve Büro Koltukları,Çalışma Masaları
    http://www.burode.com
    satın aldığım yerin sitesi.. Kargo işinide aldığım yer kendisi hallediyor çok ilgili bir satıcı kendisi tavsiye ederim herkese.. Ürün haftaya elimde olacak fırsat olursa fotoğraf çekip paylaşırım ben gri renk kumaş kaplama aldım daha farklı renk ve kumaş çeşitleri, suni deri seçeneği fiyat farkı olmadan seçebilirsiniz.,

Ayrıca ürünün fotoğrafta sırt kısmı kısa gibi duruyor ama boynuma kadar uzanıyor sırtı gerçekte daha güzel bir görüntüsü ve konforu var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1872 -- 15 Mart 2012; 2:10:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: juba09

http://forum.donanimhaber.com/m_58721978/tm.htm
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ofis-malzemeleri-ofis-mobilyalari-prestige-makam-koltugu-kargo-ve-kdv-dahil-135tl-48ay-garantili-75273447/detay/?source=promotion_hpva

bu libkteki koltuk hakkında bilgisi olan var mı 129 tl uygun fiyat ama firma nasıl?

İŞportacı 2. elci gibi dükkanlar varsa etrafında bunlar sıra sıra olur , oraya bak bundan daha güzel görünümlüleri daha pofudukluları ve renk seçenekleriyle 100 lira civarı fiyata satılıyor , nakit ve pazarlık dersen daha uyguna alabilirsin belki :)

• Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]
    bu 270 lira

bu da 400 lira

Hangisini alsam karar veremedim. Alttaki olanın sanki sırt kısmı biraz kısa gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor nicolas -- 16 Mart 2012; 3:53:03 >

• baş tarafı ayarlanabilen hava alabilen yani terletmeyen kilitleme özelliği olan beşik mekanizmalı 500 tl ye kadar yönetici-müdür koltuğu tavsiye eder misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.