Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.559
Cevap
541
Favori
1.166.998
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

quote:

Orijinalden alıntı: S@HMeRDaN

Saolasın. Biraz riske girip evimister.com dan sipariş verdim.
    8 mart için %20 indirim yapmışlar.
    Kod: Hediyem20

183tl kargo bedava. inşallah sorunsuz elime ulaşır.

taksit varmı dostum? ürünün linki tam nedir?

http://www.evimister.com/Adore-Yonetici-Koltugu-Manager-Mega-VLT-340-DR-1-4589.html

Taksit seçenekleri var. ben tek çekim aldım.

• quote:

Bu kod ne zamana kadar geçerli buna dair bir bilgi var mı?
    Ben de almayı düşünüyorum ama daha önce VLT-270'ten ağzım yanmıştı, bir daha olmasından korkuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NS_85

quote:

Ben de almayı düşünüyorum ama daha önce VLT-270'ten ağzım yanmıştı, bir daha olmasından korkuyorum.

Sınırlı sayıda face kullanıcıları için veriliyordu.
    şimdi baktım son 10 indirim kaldı yazıyor.
    Ben riske girdim sipariş verdim. Temin ediliyor olarak değişti bugün. yarında kargoya verebilirler inşallah.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NS_85

quote:

Sınırlı sayıda face kullanıcıları için veriliyordu.
    şimdi baktım son 10 indirim kaldı yazıyor.
    Ben riske girdim sipariş verdim. Temin ediliyor olarak değişti bugün. yarında kargoya verebilirler inşallah.

Ben de aldım, bir sorun yaşatmazlar inşallah yine. Haber verdiğiniz için teşekkürler.

• quote:

quote:

1 hafta uygun bişey veya kampanya olmazsa bunu almaya kararverdim. yeter artık koltuksuz kalmayayım.

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

Bunun siparişini verdim. İnşallah ürün gelince izlenimlerimi aktarırım fotolarla birlikte.

Hayırlı olsun, bende vlt 400 ve bunun arasında kalmıştım. Ben vlt 400 den yana kullandım hakkımı. Gelince inceleme yaparsanız çok sevinirim. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Styric

quote:

quote:

1 hafta uygun bişey veya kampanya olmazsa bunu almaya kararverdim. yeter artık koltuksuz kalmayayım.

Bunun siparişini verdim. İnşallah ürün gelince izlenimlerimi aktarırım fotolarla birlikte.

Hayırlı olsun, bende vlt 400 ve bunun arasında kalmıştım. Ben vlt 400 den yana kullandım hakkımı. Gelince inceleme yaparsanız çok sevinirim. Teşekkürler.

Bende aynı ikilemde kaldım acil incelemesini bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Smoch

quote:

Orijinalden alıntı: Styric

quote:

quote:

Bende aynı ikilemde kaldım acil incelemesini bekliyorum.

Eğer vlt 400 görmek isterseniz geri sayfalarda var çok ayrıntılı değil ama montaj aşamasında ve bitmiş hali. Ve + - lerini söyledim. Bana göre vlt 400 alına kadar maxima mc710 daha iyi.

• Dayanamadım Evimister.com'daki %15'lik indirimi (+kargo ücretsiz) kullanıp ADORE VLT 400 sipariş ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qrio

quote:

Orijinalden alıntı: qrio

Ben bir kaç gün önce bürosit bayisine gittim 180 cm boy ve 115 kiloyum adam bana 190 lira nakit olmak şartıyla bu ürünü önerdi oturdum çok rahat bir ürün. 3 yıl garanti varmış ama kumaş ve sünger hariç dedi : ama çok kaliteli bir ürüne benziyor zaten malzemeden belli ne olduğu.

Bürosit Maestro ürünün adı. Bana verdiği fiyat kumaş kaplama fiyatı renkler mevcut.

bu sandalye nasıldır yorum yapacak yok mu?

Ben Yorum yapayım :) Ürün fiyatına göre kaliteli ve çok sağlam. Sırt yüksekliği fazla değil sitesinde ölçüleri mevcut. Diğerleri ucuz çin araçlarına benziyor. Gösterişli ama kalitesiz. Bürosit ise gerçekten kaliteli ve çok sağlam gösterişsiz. Bir aydan belli işte kullanıyoruz. Çok memnunuz.

• vlt 400'ü denedim, görüşüm; ergonomik olarak oturma ve sırt kısmı tam olarak benim istediğim gibi denediğim belki en iyi koltuk(pek fazla bürosit denemedim :p) ama geriye yatırdığınızda koltuğu sabitleme yok. Sabitlediğin zamanki hali benim için çok dikti. Koltukta tüm günümü geçirdiğim için geriye yatışının ayarlanabilir olması benim için önemli.

Ankaradayım, yarın sitelere çıkmayı düşünüyorum, masa ve sandalye bakacağım. İnşaallah güzel birşey denk gelir.
  • Hepsiburada'da VLT-340 'da dilsiz uşak hediyesi vardı ama bitmiş kampanya. VLT 400 içinse süngeri çabuk sönüyor şikayetleri var. Daha ucuz olan VLT-270 ve VLT-340 için aynı şikayetler yok. İlginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BallıBey -- 8 Mart 2012; 23:34:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elix

vlt 400'ü denedim, görüşüm; ergonomik olarak oturma ve sırt kısmı tam olarak benim istediğim gibi denediğim belki en iyi koltuk(pek fazla bürosit denemedim :p) ama geriye yatırdığınızda koltuğu sabitleme yok. Sabitlediğin zamanki hali benim için çok dikti. Koltukta tüm günümü geçirdiğim için geriye yatışının ayarlanabilir olması benim için önemli.

Ankaradayım, yarın sitelere çıkmayı düşünüyorum, masa ve sandalye bakacağım. İnşaallah güzel birşey denk gelir.

Moralimi bozdun
  • VLT 400 modelini 1 ay kadar önce hepsiburadadan almıştım 235 tlydi sanırım demonte gelmesine rağmen 1 kişininde yardımıyla 15 dk civarında kolayca kurulumu yapılıyor,oturma ve sırt temas yeri çok rahat, yaz ayları için oturma bölgesine hasır masır koymakta fayda var gibime geliyor (biraz terletiyor çünkü ) genel anlamda iyi bir tercih olduğunu düşünüyorum ama yukarıda arkadaşında bahsettiği gibi yaslanıldığı vakit sabitle olayı yok adore ar-ge ekibinin bunu dikkate alması gerek, bu özellikte eklenirse bir çok kişinin ortak tercihi gerçekleşmiş olacak sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hurshit

Hepsiburada'da VLT-340 'da dilsiz uşak hediyesi vardı ama bitmiş kampanya. VLT 400 içinse süngeri çabuk sönüyor şikayetleri var. Daha ucuz olan VLT-270 ve VLT-340 için aynı şikayetler yok. İlginç.

Şu an dilsiz uşak sadece vlt 500FD için var. Bende aldım 3-4 ay önce vlt 400. Sırt ve alt kısmından yana bir şikayetim yok ama kol süngerleri ve derisi gerçekten kalitesiz en ufak darbede iz bırakıyor. Ciddi dokunmalarda yok halbuki. Ve vidaları çok çabuk gevşiyor. 1-2 ayda bir sıkmanız gerekiyor bilginize.
  • Armut koltuk ve deri koltuklarda fırsat varmı arkadaşlar ?
  • Sitelerden 330tlye aldım bir tane.

• resim2

• resim 3

Peşin 300'ün üzerine çıkabiliyorsanız (ankaradakiler içn) sitelerde güzel birşeyler bulabilirsiniz. Bu benim aldığım yerin ismini hatırlamıyorum ama zaten orada bir ton var, girin gezin.

Ufak bir detay, koltuğun ayağını çıkardık dükkanda, arabaya sığması için. Evde sadece koltuğu ayağın üstüne oturtuyorsunuz, kurulum için uğraşmıyorsunuz ama ben koltukta çok hafif sola yatıklık hissettim. Mezroyla kolların yerden yüksekliğini ölçtüm sağ ve sol kol arasında 1-2 santim fark var. Çok ciddi bir problem değil ama sanırım biraz benim titizliğimden direk farkediyorum. Mağazalarda deneme yaparken birçok koltukta hissettim bunu, ama dediğim gibi ciddiye alınacak derecede bir rahatsızlık olacağını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elix -- 9 Mart 2012; 22:34:51 >

• quote:

Sitelerden 330tlye aldım bir tane.

300 normal fiyatmı bu koltuklara göre? ikeada benzerini siyahını gördüm 220 tl idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Into_to_Wild

quote:

Sitelerden 330tlye aldım bir tane.

300 normal fiyatmı bu koltuklara göre? ikeada benzerini siyahını gördüm 220 tl idi.

Valla ben ikea'dan sitelere geçtim zaten, benim baktığım ikeada bir halt yok. Bir de buradan resimleri koyuyoruz ama koltuk bu, anlamak için oturmak lazım. İkeada 98tl'ye çok güzel duran koltuk da vardı bugün baktıklarım arasında, O gördüm dediğin şeyin işe yarar birşey olduğunu hiç sanmıyorum ama oturup bakın gene de..

Bu koltuğun etiket fiyatı 400tl idi, fatura vs almazsan düşüyorlar işte. Bu koltuk makam koltuğu tarzı birşey, makam koltuklarının ortalama fiyatları 400 üzeri oluyor ama ben günün tamamını koltukta geçirdiğim için bu tarz birşey baktım. Sizlerin beğeneceği tarzda farklı koltuklar bulabilirsiniz ama gene de siteler çok ucuz bir yer değil, 200 altına gönlünüzün istediği gibi birşeyler denk getiremeyebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.