Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.558
Cevap
541
Favori
1.166.663
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: K4TL14M

quote:

Orijinalden alıntı: NS_85

quote:

evimisterden vlt-260 aldım.Şuan siteden komple kaldırmışlar stok bitti yazmamışlar vlt-270 gibi.Göndermeme ihtimalleri var mı acaba?

Kaç liraya aldınız? Hepsiburada'da şu an dilsiz uşak hediyeli 214 lira.

%15 indirim çekiyle 182 ye aldım da iptal edecekler gibi duruyo.İptal ederlerse bi daha evimister sitesine bile girmiycem.Yeter artık ya olmayan ürünü satıp duruyolar.

O kadar kişi site hakkında yorum yaptı hala almaya çalışıyorsunuzya ne diyeyim. vlt 270 indirim çekinide kullanında kar edemedikleri için göndermediler işte bu kadar basit çek kullanmayan müşteri bulurlarsa göndereceklerdir. yoksa iki günde bir stoğa sokup bitirmelerinin başka bir anlamı yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

evimisterden vlt-260 aldım.Şuan siteden komple kaldırmışlar stok bitti yazmamışlar vlt-270 gibi.Göndermeme ihtimalleri var mı acaba?

Kaç liraya aldınız? Hepsiburada'da şu an dilsiz uşak hediyeli 214 lira.

%15 indirim çekiyle 182 ye aldım da iptal edecekler gibi duruyo.İptal ederlerse bi daha evimister sitesine bile girmiycem.Yeter artık ya olmayan ürünü satıp duruyolar.

Ben vlt-270'te kazık yedikten sonra bir daha uğramıyorum. Kampanyaları da samimi gelmiyor. Siz vlt-260 ile 270i bire bir deneyip karşılaştırdınız mı?

evet metroda ikisine de baktım.vlt-270 biraz daha ufak.Görünüşleri aynı gibi.vlt-260 daha geniş ve daha rahat.

@juba09
    başka çarem yoktu ki her yerde 220 lirayken bi umut 182 ye aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: qrio

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

Ben bir kaç gün önce bürosit bayisine gittim 180 cm boy ve 115 kiloyum adam bana 190 lira nakit olmak şartıyla bu ürünü önerdi oturdum çok rahat bir ürün. 3 yıl garanti varmış ama kumaş ve sünger hariç dedi : ama çok kaliteli bir ürüne benziyor zaten malzemeden belli ne olduğu.

Bürosit Maestro ürünün adı. Bana verdiği fiyat kumaş kaplama fiyatı renkler mevcut.

bu sandalye nasıldır yorum yapacak yok mu?

• Adore ile aynı fiyattan VLT-160-FD-1 satıyoruz, aslında size onu önerecektim fakat az önce fiyat araştırması yaptım bu ürünü bizden ucuza satanlar varmış.
    Bu yüzden forumdan almak isteyen olursa aşağıdaki ürün için size %10 indirim kuponu verebilirim. Böylece bu üründe en ucuz fiyat oluyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobilyapi.com -- 25 Şubat 2012; 1:22:16 >

• VLT 340 da hakiki deri midir? Ve VLT 270 kadar rahat mıdır acaba?
  • evimister benim vlt-260 siparişimi iptal etti temin edilemiyormuş.Madem temin edilemiyor niye satıyorsun
  • geri sorunsuz şekilde parayı al başka şey düşünme olacağı oydu zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brg-minder

Adore ile aynı fiyattan VLT-160-FD-1 satıyoruz, aslında size onu önerecektim fakat az önce fiyat araştırması yaptım bu ürünü bizden ucuza satanlar varmış.
    Bu yüzden forumdan almak isteyen olursa aşağıdaki ürün için size %10 indirim kuponu verebilirim. Böylece bu üründe en ucuz fiyat oluyor sanırım.
    http://www.mobilyapi.com/Adore-File-Sirt-Sentetik-Deri-Yonetici-Koltugu-VLT-160-FD-1_1059.html

aynı koltukdan bendede var çok rahat ve kullanışlı ama üzerinde yayılıp yatılacak bi koltuk değil :) çok sağlam bir koltuk tek başıma kurdum oyüzden hertürlü hareketi yapıyorm (105kg 1.88boy) almak istiyen kaçırmasın derim hb den 140a almışdım

• Adore VLT-380

Bu koltuk hakkında bilgisi olan varmı.

bide bu var. 200 civarı kampanya olsa keşke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S@HMeRDaN -- 28 Şubat 2012; 1:16:47 >

• ben ikeadan almıştım, çok rahat ve güzel çıktı. fiyatı da uygundu 149 liraya almıştım. sırtı fileli gibi olandan. tavsiye ederim 3 yıldır kullanıyoruö.
  • Bürocci 1045B var bizim ofiste herkezde 100 kişi fln varız gayette gideri var ama öküz gibi kullanırsan pek dayanmıyo kırılıyo kolu bacagı, kafa koyma yerine aldanmayın ufak insanlar için onlar :D

• beyler evimister iptal ettiğini söylediği halde bugün vlt-260 ımı yollamış.Ama bir türlü monte edemiyorum.Kolçaklarla sırt ve oturak kısmını tutturdum ama sağ tarafta sırt ile oturma yeri arasında çok ufak boşluk oldu simetrik değil yani bu sorunu yaşayan var mı?
  • abartısız 3 saattir koltuğun montajıyla uğraşıyorum artık pes ettim.Şu boşluğu ortadan kaldıramıyorum.Çok saçma bir durum var.Oturma yerinin bir tarafı daha uzun.Doğal olarak oranın boşluk bırakmaması gerekir tam kapanır hacmi de geniş olduğu için ama bütün olan kısım boşluk bırakıyor ufak olan kısım tam oturuyor.Artık ellerim sızladı vidalar da yalama olmak üzere pes ettim boşluk filan kullanıcam böyle.Zaten güç bela alabildik iptal etmişlerdi yine de yollamışlar.
  • quote:

abartısız 3 saattir koltuğun montajıyla uğraşıyorum artık pes ettim.Şu boşluğu ortadan kaldıramıyorum.Çok saçma bir durum var.Oturma yerinin bir tarafı daha uzun.Doğal olarak oranın boşluk bırakmaması gerekir tam kapanır hacmi de geniş olduğu için ama bütün olan kısım boşluk bırakıyor ufak olan kısım tam oturuyor.Artık ellerim sızladı vidalar da yalama olmak üzere pes ettim boşluk filan kullanıcam böyle.Zaten güç bela alabildik iptal etmişlerdi yine de yollamışlar.

Üzücü bir durum, ama bence fabrikasyon hatası var. Sorun etmem diyorsanız güle güle kullanın.

• paramı da geri iade etmişler yanlışlık yaptılar sanırım.Mail atıyım şunlara sonra dolandırıcı konumuna düşmeyelim.
  • 1,92 boy 90 kilo rahat bişeyler arıyorum 250 ye kadar çıkabilirim ne önerilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

1,92 boy 90 kilo rahat bişeyler arıyorum 250 ye kadar çıkabilirim ne önerilir?

alabiliyorsan bunu al, ayarları esnek olduğu için rahat ve kullanışlı :) ben 1.86'yım ve 86 kiloyum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: greenflash

quote:

alabiliyorsan bunu al, ayarları esnek olduğu için rahat ve kullanışlı :) ben 1.86'yım ve 86 kiloyum...

Neyi alayım bişey yok mesajında?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: greenflash

quote:

Neyi alayım bişey yok mesajında?

bulabiliyorsan vlt-260 al çok rahat.Cüsseli koltuk tam sana göre :)
  • Bide bu var. evimistere güvenebilirsen %15 indirimle 195 bine geliyor.
    http://www.evimister.com/Adore-Yonetici-Koltugu-Manager-Mega-VLT-340-DR-1-4589.html
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.