Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.558
Cevap
541
Favori
1.166.657
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Furfantte

1.88 boy 105 kilo hangi koltuk olur bana rahat rahat

hocam bir dene derim. indirimdeyken almısdım. 99'tl e. suan 149. süper birşey. takip et al indirimdeyken. param var diosan hemen al. benmde boy 1.80 kilo 117

• quote:

Orijinalden alıntı: ChevCheliosq

quote:

http://www.koctas.com.tr/U/Fileli-Yonetici-Koltugu/Siyah/45928?R=230

hocam bir dene derim. indirimdeyken almısdım. 99'tl e. suan 149. süper birşey. takip et al indirimdeyken. param var diosan hemen al. benmde boy 1.80 kilo 117

saol bi bakayim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ChevCheliosq

quote:

http://www.koctas.com.tr/U/Fileli-Yonetici-Koltugu/Siyah/45928?R=230

saol bi bakayim

önemli değil istersen ayrntılı foto atablrm. isim yok zaten issizim .D issiz adam xD

• quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

quote:

Orijinalden alıntı: frnc

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. X

quote:

Orijinalden alıntı: aragorn01

quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

tavsiye ederim arkadaşlar ben kullanıyorum inanılmaz rahat arkaya yaslanma özelliği var 99TL..

http://www.koctas.com.tr/U/Yonetici-Koltugu-YA-8050L/-/57000

sırt kısmı küçük gibi görünüyor

hocam bu ürünün çok benzerinin 119 tl olanı var ya 8050M isminde ben onu aldım onun sırt kısmı daha uzun

kullanabildiyseniz bilgi verebilir misiniz?
    özellikle yaslanarak bilgisayar kullanımında rahatsız ediyor mu rahat mı?

arkaya istersen yatırırsın istersende düz durmasını sağlaya bilirsin altta ayar için kısım var, ben altıma ve sırt kısmına minder koydm çok rahat oluyor

119 tl lik olandan aldım sırt kısmı daha uzun tam fiyat performans ürünü yaslanma özelliği var kilitlenebiliyor isterseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. X -- 20 Şubat 2012; 16:07:58 >

• vlt-270 gibi koltuk lazım bana. ucuza bi kampanyada yokki. Evimister gönederemedi parayıda iade etti.
  • bana da vlt-270 tarzı koltuk lazım.Koltuğun görünüşü bile insanı rahatlatıyodu be
  • quote:

Orijinalden alıntı: S@HMeRDaN

vlt-270 gibi koltuk lazım bana. ucuza bi kampanyada yokki. Evimister gönederemedi parayıda iade etti.

+1 de benden..
  • VLT 270'de kullanılan çek için yeni bir kod göndermediler. Bu sefer uğraşmayacağım. Evimister 'e hediyem olsun.

• Durumu olanlar bence kaçırmasın indirimde şu an ve yanında adore dilsiz uşakda hediye. 6 taksit alırsanız kargo bedava. 234 lira için değer. Ben memnunum şimdilik problem yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Styric -- 21 Şubat 2012; 16:20:19 >

• İlginçtir ki VLT 400 için gelen yorumlar VLT 270 kadar iyi değil. Hem rahat olmadığını hem de süngerinin çabuk söndüğünü söyleyen birçok insan var.
  • Geçen hafta Bursa Metro'dan (İzmir yolundaki) 220 TL'ye aldım

Diğer arkadaşlarında haberi olması için alıntı yaptım

quote:

vlt-270 gibi koltuk lazım bana. ucuza bi kampanyada yokki. Evimister gönederemedi parayıda iade etti.

quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M
    bana da vlt-270 tarzı koltuk lazım.Koltuğun görünüşü bile insanı rahatlatıyodu be

quote:

Orijinalden alıntı: Ahbikan
    quote:

+1 de benden..

• quote:

bana da vlt-270 tarzı koltuk lazım.Koltuğun görünüşü bile insanı rahatlatıyodu be

aynen
  • arkadaşlar metroda şuan vlt-270 ve vlt-260 var.2 si de aynı fiyat 220 TL.Fiyat bana biraz pahalı gibi geldi.Ama dikkat ettim vlt-260 ile aralarında hiç fark yok gibi görünüş açısından.İnternette resmen berbat çekmişler fotolarını 260 ın.Meğerse tıpatıp aynılar.Sadece vlt-260 daha geniş ve daha rahat.VLT-270 hayranlığım bitti 260 başladı artık.220 den ucuza bulmaya çalışıcam şimdi.
  • İşten ayrıldım, evden çalışmaya başladım, akşama kadar bilgisayar başında belim kötü olmaya başladı. Cumartesi ankarayı gezmeyi düşünüyordum koltuk için, benim için mesele önemli olduğu için oturup denemeden almayı düşünmüyorum. Adorenin modelleri denemiştim, tam kesmedi açıkcası. Bütçe olarak da biraz daha yükseğe çıkabilirim.

Uzattım kusura bakmayın, Ankarada bildiğiniz yerler var mı onu soracaktım. Aklımda praktiker, ikea, koçtaş var şimdilik.
  • Yahu VLT-400 çok ilgimi çekti, 220 küsür fiyatı.

• Ben bir kaç gün önce bürosit bayisine gittim 180 cm boy ve 115 kiloyum adam bana 190 lira nakit olmak şartıyla bu ürünü önerdi oturdum çok rahat bir ürün. 3 yıl garanti varmış ama kumaş ve sünger hariç dedi : ama çok kaliteli bir ürüne benziyor zaten malzemeden belli ne olduğu.

Bürosit Maestro ürünün adı. Bana verdiği fiyat kumaş kaplama fiyatı renkler mevcut.

• evimisterden vlt-260 aldım.Şuan siteden komple kaldırmışlar stok bitti yazmamışlar vlt-270 gibi.Göndermeme ihtimalleri var mı acaba?
  • quote:

evimisterden vlt-260 aldım.Şuan siteden komple kaldırmışlar stok bitti yazmamışlar vlt-270 gibi.Göndermeme ihtimalleri var mı acaba?

Kaç liraya aldınız? Hepsiburada'da şu an dilsiz uşak hediyeli 214 lira.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NS_85

quote:

evimisterden vlt-260 aldım.Şuan siteden komple kaldırmışlar stok bitti yazmamışlar vlt-270 gibi.Göndermeme ihtimalleri var mı acaba?

%15 indirim çekiyle 182 ye aldım da iptal edecekler gibi duruyo.İptal ederlerse bi daha evimister sitesine bile girmiycem.Yeter artık ya olmayan ürünü satıp duruyolar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NS_85

quote:

%15 indirim çekiyle 182 ye aldım da iptal edecekler gibi duruyo.İptal ederlerse bi daha evimister sitesine bile girmiycem.Yeter artık ya olmayan ürünü satıp duruyolar.

Ben vlt-270'te kazık yedikten sonra bir daha uğramıyorum. Kampanyaları da samimi gelmiyor. Siz vlt-260 ile 270i bire bir deneyip karşılaştırdınız mı?

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.