Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.558
Cevap
541
Favori
1.166.654
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: juba09

hayda bize ne gelecek o zaman merak ediyorum ürün stokda yoktu 1-2 günlüğüne stoğa girdi tekrar stokda yok görünüyor alıp iade edilenleri felan gönderirler mi acaba? yada stokda yoksa bizim para ne olur alabilir miyim? çek felan vermezler umarım.

Firma ile iletişime geçerseniz ücreti iade ederler. Ürün nisan ayında kesin olarak stoklara girecek, eger beklerseniz ozaman gönderirler. çünkü nisan ayına kadar zaten hiçbir firmada bulamazsınız bu ürünü.

biz de nisan ayında ürünü 165 TL'den satışa sunacağız.

adorenin şu ürünlerini de tavsiye edebilirim:

veya

Bizim sitemizdeki fiyatlar bunlar, ama piyasada bunların daha ucuzunu bulabilir misiniz bilmiyorum açıkcası ürün kodları ile google dan fiyat araştırabillirsiniz ( bu arada bazı firmalar kargo ücretini sipariş aşamasında ilave ediyor buna dikkat edin).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobilyapi.com -- 7 Şubat 2012; 16:47:49 >

• Adore VLT 400 hepsiburadada indirime girmiş bilginize. Ben alınca herşeye indirim geldi zaten. Ayar oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brg-minder

quote:

hayda bize ne gelecek o zaman merak ediyorum ürün stokda yoktu 1-2 günlüğüne stoğa girdi tekrar stokda yok görünüyor alıp iade edilenleri felan gönderirler mi acaba? yada stokda yoksa bizim para ne olur alabilir miyim? çek felan vermezler umarım.

Firma ile iletişime geçerseniz ücreti iade ederler. Ürün nisan ayında kesin olarak stoklara girecek, eger beklerseniz ozaman gönderirler. çünkü nisan ayına kadar zaten hiçbir firmada bulamazsınız bu ürünü.

veya

Bizim sitemizdeki fiyatlar bunlar, ama piyasada bunların daha ucuzunu bulabilir misiniz bilmiyorum açıkcası ürün kodları ile google dan fiyat araştırabillirsiniz ( bu arada bazı firmalar kargo ücretini sipariş aşamasında ilave ediyor buna dikkat edin).

Birde nisan ayını bekleyemem stoklarda yoksa çekle vs. uğraştırmayıp para verirlerse 2. linkteki ürün uygun geldi bana onu almayı düşünebilirim.

• Ben bugün Ankara İtfaiye meydanındaki spotçulardan vlt-270 buldum. Aslında teşhir ürünüydü ama oldukça temizdi ve kısa bir süre önce kurduklarını söylediler. Beklemek istemediğimden satın aldım 150TL'ye. Güzel bir ürün hoşuma gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatipoglu -- 7 Şubat 2012; 23:45:11 >
  • quote:

quote:

quote:

veya

Birde nisan ayını bekleyemem stoklarda yoksa çekle vs. uğraştırmayıp para verirlerse 2. linkteki ürün uygun geldi bana onu almayı düşünebilirim.

forumda birkaç ürünleri öne çıkmış ama aslında adorenin birçok sandalyesi çok güzel ve uygun fiyatlı.

quote:

Orijinalden alıntı: hatipoglu

Ben bugün Ankara İtfaiye meydanındaki spotçulardan vlt-270 buldum. Aslında teşhir ürünüydü ama oldukça temizdi ve kısa bir süre önce kurduklarını söylediler. Beklemek istemediğimden satın aldım 150TL'ye. Güzel bir ürün hoşuma gitti.

çok iyi fiyata almışsınız
    internette tüm sitelerde 165 TL den aşağı inmesi imkansız gibi birşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobilyapi.com -- 8 Şubat 2012; 0:25:04 >

• Arkadaşalar ayın 3'ünde adore vlt 270 evimister stoklarına girdiğinde sipariş verip de koltuğu teslim edilen oldu mu? Ben 3 şubatta sipariş vermiştim. Az önce arayıp ürününü temin edilemediğini ve siparişin iptal edileceğini söylediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: NS_85

Arkadaşalar ayın 3'ünde adore vlt 270 evimister stoklarına girdiğinde sipariş verip de koltuğu teslim edilen oldu mu? Ben 3 şubatta sipariş vermiştim. Az önce arayıp ürününü temin edilemediğini ve siparişin iptal edileceğini söylediler

11 gibi benide aradılar aynı şekilde siparişin iptal edileceğini söylediler şimdi bankadan geldim daha sonra geri aradım en geç cuma günü geri ödemenin yansıyacağını söylediler. koltuğu alamadık geri ödemede sorun çıkmasa bari.
  • Evimister tarafından mağduriyete uğramış arkadaşlar bence şikayetvara bildirin durumu. En azından para iadesi hızlanır. Ben hep öyle çözüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Styric

Evimister tarafından mağduriyete uğramış arkadaşlar bence şikayetvara bildirin durumu. En azından para iadesi hızlanır. Ben hep öyle çözüyorum.

Para iadesinde sıkıntı çıkacağını sanmıyorum ama özür mahiyetinde özel bir indirim veya başka bir modeli daha uygun fiyata vermeyi teklif etmelerini beklerdim. Çok mu şey isityorum acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: NS_85

quote:

Orijinalden alıntı: Styric

Evimister tarafından mağduriyete uğramış arkadaşlar bence şikayetvara bildirin durumu. En azından para iadesi hızlanır. Ben hep öyle çözüyorum.

Para iadesinde sıkıntı çıkacağını sanmıyorum ama özür mahiyetinde özel bir indirim veya başka bir modeli daha uygun fiyata vermeyi teklif etmelerini beklerdim. Çok mu şey isityorum acaba

Ben bu yöntemi kullanınca hep hediye, ya da indirim kazanıyorum. Böyle durumlarda para iadesi müşteri memnuniyeti sağlayan bir şey değil çünkü. Denemek de fayda var diye düşünüyorum ama siz bilirsiniz tabi. HB gibi gamsızlarsa kopyala yapıştır metinleri ile geçiştirirler.

• Evimister sitesinden Para iadesinde sıkıntı çekmezsiniz,
    şikayetvar.com gibi yerlerden şikayet yapmamanızı tavsiye ederim, çünkü ordan yapacağınız şikayetler ürün aldığınız firmanın imajını sarsar, bu yazılar ordan yıllarca silinmiyor. ürünlerin haberleri olmadan stoklardan kalkması her firmanın başına gelebilecek birşey.
    iade sürecini hızlandırmak için telefonla görüşmeniz yeteri kadar faydalı olabilecektir diye düşünüyorum.

Bu arada sizlere adorenin VLT-500-FD-1 ürününü de tavsiye edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobilyapi.com -- 8 Şubat 2012; 21:32:34 >
  • şuanlık şikayeti gerektirecek bir durum yok en geç cuma hesabımda olacağını söylediler 2 gün var kendileri aradılar problem çıkartmayacaklarını düşünüyorum cuma günü elime geçmezse gerekli yerlere bildiririm zaten.
  • quote:

Evimister sitesinden Para iadesinde sıkıntı çekmezsiniz,
    şikayetvar.com gibi yerlerden şikayet yapmamanızı tavsiye ederim, çünkü ordan yapacağınız şikayetler ürün aldığınız firmanın imajını sarsar, bu yazılar ordan yıllarca silinmiyor. ürünlerin haberleri olmadan stoklardan kalkması her firmanın başına gelebilecek birşey.
    iade sürecini hızlandırmak için telefonla görüşmeniz yeteri kadar faydalı olabilecektir diye düşünüyorum.

Hadi Adore Manager sandalyeler temin edilemiyordu ve gözlerinden kaçtı, Aralık 2011 'den bu yana "en kısa zamanda göndereceğiz", "Pazartesi çıkıyor", "Bu pazartesi kesin gönderiyoruz", "Başkasına gitmiş, hemen size yönlendiriyoruz" deyip uyuttuğu bunca müşteri şikayet etmesin mi yani?
    Bu firmanın bu zihniyeti diğer yeni müşteriler tarafından bilinmesin mi?
    Vallaha hepsiburada yine iyiymiş 3 hafta sonra cevap veriyorlar ama ŞAAK diye "temin edemiyoruz" deyip adam gibi ve doğru bilgi veriyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: hurshit

quote:

Evimister sitesinden Para iadesinde sıkıntı çekmezsiniz,

Hadi Adore Manager sandalyeler temin edilemiyordu ve gözlerinden kaçtı, Aralık 2011 'den bu yana "en kısa zamanda göndereceğiz", "Pazartesi çıkıyor", "Bu pazartesi kesin gönderiyoruz", "Başkasına gitmiş, hemen size yönlendiriyoruz" deyip uyuttuğu bunca müşteri şikayet etmesin mi yani?
    Bu firmanın bu zihniyeti diğer yeni müşteriler tarafından bilinmesin mi?
    Vallaha hepsiburada yine iyiymiş 3 hafta sonra cevap veriyorlar ama ŞAAK diye "temin edemiyoruz" deyip adam gibi ve doğru bilgi veriyorlar.

siz bilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobilyapi.com -- 9 Şubat 2012; 3:17:13 >

• Bunu bir şikayet olarak algılamayın, orada yazacağınız yorumlar firmanın karekterini ortaya koyuyor. Eğer kötü eleştirili almak istemiyorlarsa mecburen iyi çalışacaklar. Ben alışverişimi araştırarak yapıyorum. Ve kötü eleştiri almış bir yer ile hiç bir iletişimim yok. Bu tür karalamalar istemiyorlarsa daha dikkatli özenli çalışmaları gerekiyor. Burada ki problem tamamen evimister çalışanlarının adore ile irtibatsız olmasıdır. Buradaki adam nisana kadar üretilmeyeceğini biliyor ama ürünün temsilciliğini yapan bilmiyor. Bilecek arkadaş bilmezse her yerde yazarım mağduriyetimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Styric -- 9 Şubat 2012; 10:30:02 >
  • hepsiburada.com'da VLT 270 yine tükenmiş. Kargo ücretsiz Havale fiyatı 184 TL olursa hemen alacağım.
  • Bu arada birçok sitede yarın adore fiyatları yükselecektir haberiniz olsun. Almayı düşünenler varsa bugun kaçırmasın derim
    (bu sitelerinde kaçında yükselecek bilemiyorum, fakat biz ciddi artışlar yapacagız)
  • Yahu Koç Taşa gidin orda 203 Tl gibi bir fiyata mükemmel fileli koltuk var acayip rahattı.
  • Evimisterden 04 Şubat 2012 de ben de vlt-270 sipariş vermiştim heyhat...Ne gelen var ne giden...İlk siparişimdi,firma yeni..Müşteriyi neden küstürürler anlamam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: beynenmilel

Evimisterden 04 Şubat 2012 de ben de vlt-270 sipariş vermiştim heyhat...Ne gelen var ne giden...İlk siparişimdi,firma yeni..Müşteriyi neden küstürürler anlamam..

bende vlt 270 ile baskül sipariş vermiştim sadece baskülü yollamışlar hocam bana gelseydi full gelirdi boşuna bekliyon olmayan ürünü sattılar bize baskülüde yollayıp para iadesi istiycem ben
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.