Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.548
Cevap
542
Favori
1.166.016
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

arkadaşlar şu standart koltuklar sırt ve popo ağrsı yapıyor. bu yuzden tek kısılık koltuk mu alsam dıyorum,

bana önerecğeiniz kullandınız yönetici koltugu varmı şöyle yaslana yaslana uyuyacak kadar rahat ve boyun desteklı olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aBaBaDaN

Maxima mc810 modelinde %41 indiirm var.Yalnızca lila renkte.Axess ile alırsanız 170 liraya gelir

http://www.hepsiburada.com/Liste/maxima-mc810-krom-ayak-ve-krom-kollu-yonetici-koltugu-suni-deri/productDetails.aspx?productId=ofismaxmc810&categoryId=21027484&SKU=OFISMAXMC810-MD14

Lanet olsun hepsiburadaya günlerce indirim bekledim. Gelmeyince adore vlt 400 aldım iki tane. Keşke bir hafta daha beklese idim.

• Bende sonunda bugün evimister'den Adore VLT-270 aldım %15 indirimle kargoda bedava
  • quote:

Orijinalden alıntı: beynenmilel

quote:

Orijinalden alıntı: Brg-minder

istediginiz herhangi bir bürocci ürününü belirtirseniz düşük bir fiyata size sunabilirim
    (peşin fiyatına 5 taksitle)

kargo ücreti var mı peki?

tüm ürünlerde kargo ücreti dahil,
    şuan araştırmadım ama tahminime göre piyasanın en düşük fiyatını verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobilyapi.com -- 3 Şubat 2012; 1:02:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahbikan

Bende sonunda bugün evimister'den Adore VLT-270 aldım %15 indirimle kargoda bedava

160 tl kargo bedava taksit yok
  • aranızda poang deneyen yokmu tek kelimeyle rahatlık abideisidir kendileri...
  • POANG deneyelimde bilgisayar başında mı sakın oyun oynarken yada tv seyrederken olarak düşünüyor olmayasın bence biraz düşün:)
  • bende az önce evimisterden sipariş verdim. ortalama kaç günde gelir fikri olan var mı? birde üniversite açılacak geldiğinde okulda olabilirim ben evde yokken evden başkasının alma ihtimali var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. X

quote:

Bende sonunda bugün evimister'den Adore VLT-270 aldım %15 indirimle kargoda bedava

Facebook'tan beğenenlere evimister'de %15 indirim var.

Yani Adore VLT-270 = 136TL dir arkadaşlar.

Bence 136 kargoda ödemeyince iyi fiyat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

baştan söyleseydinya hocam ya fiyatını yazmamıssın bende 160a aldım sipariş iptal ettirebiliröiyim acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• konu içinde 2-3 kez yazdılar faceden veriyo birde 50 tllik hediye çeki vermiş zamanında ama şimdi bulmak zor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

baştan söyleseydinya hocam ya fiyatını yazmamıssın bende 160a aldım sipariş iptal ettirebiliröiyim acaba

Dostum bilmiyorum ama istersen iptal ettir başka bir isimle faceden beğenip indirim kodunu kullanıp tekrar al..

• Biz adore bayisiyiz, VLT-270 ürünü stoklarda yok.
    siz ürünün ellerinde oldugundan emin misiniz?
  • bir haftadan uzun süredir stokda yoktu bugün stoklara girmiş görünüyor. açılmamış kutu gelecek bildiğim kadarıyla herhalde başka bir firmanın ürününü gönderemezler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: juba09

bir haftadan uzun süredir stokda yoktu bugün stoklara girmiş görünüyor. açılmamış kutu gelecek bildiğim kadarıyla herhalde başka bir firmanın ürününü gönderemezler.

Başka firma ürünü göndermezler,
    Belki bir yerden tedarik etmiş olabilirler. 3 gün içerisinde elinizde olur.
    Şimdiden güle güle kullanın :)
  • quote:

quote:

bir haftadan uzun süredir stokda yoktu bugün stoklara girmiş görünüyor. açılmamış kutu gelecek bildiğim kadarıyla herhalde başka bir firmanın ürününü gönderemezler.

Merhabalar

Ben de bu VLT-270 ürününü arıyorum. Bugün Ankara showrooma gittim orada vardı ama fiyatı 220 TL gibiydi. Adore online mağazada bile (stokta yok ama) 179 TL gibi bir fiyatı olunca ve 170 TL'ye forumda almış insanları görünce doğrusu kazıklanıyormuşum gibi hissedip almadım.

Bilginiz var mı, bu ürün tekrar ne zaman girecek piyasaya?

• quote:

Orijinalden alıntı: hatipoglu

quote:

quote:

Merhabalar

Ben de bu VLT-270 ürününü arıyorum. Bugün Ankara showrooma gittim orada vardı ama fiyatı 220 TL gibiydi. Adore online mağazada bile (stokta yok ama) 179 TL gibi bir fiyatı olunca ve 170 TL'ye forumda almış insanları görünce doğrusu kazıklanıyormuşum gibi hissedip almadım.

Bilginiz var mı, bu ürün tekrar ne zaman girecek piyasaya?

Ürün 2012 üretilmeye devam edecek,
    internette daha ucuz olması normal biliyorsunuz e-ticarette kira, çalışan v.s. maliyeti daha az.
    biz stokta bilgisini alır almaz ürünü kargo dahil 165 TL den satışa sunacagız.
    Hatta bugun adore yetkililerine ulaşayım, stokta derlerse
    mobilyapi.com
    Mobilyapi.com - Bahçe mobilyaları, en ucuz fiyatları, modelleri
    http://www.mobilyapi.com
    da indirimi yaparız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobilyapi.com -- 6 Şubat 2012; 0:33:51 >

• Ben bir e-posta atmıştım adoreye, gelen cevaba göre ürün Nisan 2012'de tekrar piyasada olacakmış malesef.
  • hayda bize ne gelecek o zaman merak ediyorum ürün stokda yoktu 1-2 günlüğüne stoğa girdi tekrar stokda yok görünüyor alıp iade edilenleri felan gönderirler mi acaba? yada stokda yoksa bizim para ne olur alabilir miyim? çek felan vermezler umarım.
  • O kadar araştırmadan sonra bürosit,eleganza ya bakıp maxima mc710 aldım.Güzel ancak 270 lira edecek bir koltuk değil.Omuz bölgesini desteklemiyo bu hiç hoşuma gitmedi.Rahatlık fena değil ancak eleganzaya 400 lira verilip alınırmış.Bana çip para ve hediye çeki ile 210 a geldi ancak tatmin etmedi beni.Biraz daha koyup daha iyi bir şeyler bakabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FletneR_ -- 7 Şubat 2012; 22:35:24 >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.