Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.548
Cevap
542
Favori
1.165.975
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Styric

quote:

Orijinalden alıntı: Brg-minder

Websitemize de gözatabilirsiniz:
    http://www.mobilyapi.com

listeleme fiyatlarına kargo ücreti ve kdv dahildir. Sipariş enasında ek ücretler eklenmez.
    adore ürünleri bulunur.

iyi forumlar dilerim.

Hocam web sitesinden ulaşım bölümünde

Havale Bildirim Formu
    Sipariş İade/İptal Talep Formu
    Arızalı ürün değiştirme talep formu
    Aradığım ürünü bulamıyorum
    Tedarikçi olmak istiyorum
    İş ortağı olmak istiyorum
    iş Başvuru Formu

bunlar olduğu için mail atamadım. Bir mail adresi ya da forum aracılığı ile görüşe bilir miyiz ? Profilinizde kapalı pm atamadım. Teşekkürler.

Burdan pm gönderebilirsiniz.
    veya satis (@) mobilyapi.com adresinden de ulaşabilirsiniz.
    yukardaki formlardan da herhangi birinden de mesajınızı gönderebilirsiniz.

• Var mı önerisi olan veya sıcak fırsat?
  • Evet Arkadaşlar sonunda karar verip iki adet adore vlt 400 almış bulunmaktayım. Evdekilerin baskısı üzerine mc710 dan vazgeçtim. Bunlarda pişman etmez umarım. Elime ulaşınca bir inceleme hazırlarım.
  • Dün sabah 9 da siparişini verdiğim iki adet adore vlt 400 15:30 sularında elime ulaştı.

Bütün ürünlerde olduğu gibi ufak tefek deformeleri vardı. Problemlerde tabi ki montaja değinmek gerekirse iki kişi olmadan baya zor olur. Zorlandığımı söylemem gerekiyor.

Görüntülere geçelim.

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

Çok garip bir fabrikasyon hatası var sanırım. İki koltuğunda sağ kolunda problem var. Sağ tarafları baskı yapıyor ve eziyor.

Görüntüsü: Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

1.65 boy, 75 kilo birisiyim. Bana göre büyük bile geldi. Ama ben beşik fonksiyonunu pek beğenmedim. Ofisimde bulunan bürositler bu konuda rakipsiz. Geneleme yapmak gerekirse.

Görüntü olarak şık ama biraz büyük. İri yapılı bir koltuk. Konfor olarak şimdilik güzel bakalım çökme ezilme olunca ne olacak.

Farklı bir sorusu olan varsa severek yardımcı olmaya çalışırım. Birini maxima mc710 almadığıma gerçekten pişman oldum. Bu ürünü almayı düşünenler bence 20 lira fark için maximayı elemeyin. Değerlendirin derim.

• Yayılıp film izlenebiliyor mu ? kafanı koyabiliyormusun arkaya boşluk kalıyor mu yükseklite kafanı koyunca yoksa 1.90 boyundaki adama tam yeter mi o kafa kıs mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Yayılıp film izlenebiliyor mu ? kafanı koyabiliyormusun arkaya boşluk kalıyor mu yükseklite kafanı koyunca yoksa 1.90 boyundaki adama tam yeter mi o kafa kıs mı ?

Şu an ince ayarlarını yaptım aşağıda ki 360 derece dönen koldan en sağ çevirdim ve beşik modu on numara oldu yükünü arkana vermen bile sallanmaya başlıyor. Tv izlerken oldukca rahattı problemsiz diye bilirim. 165 boyunda olmama rağmen başımın ucu dışarıda kalıyor. 1.90 birinin zannetmiyorum boyun desteğinin iyi olacağını. Bel desteği oldukça güzel. kol kısımları yumuşak güzel ama gereksiz derecede yükseklik sağlamış klavye için koltuğun yüksekliğini artırmanız gerekiyor.
  • quote:

quote:

Yayılıp film izlenebiliyor mu ? kafanı koyabiliyormusun arkaya boşluk kalıyor mu yükseklite kafanı koyunca yoksa 1.90 boyundaki adama tam yeter mi o kafa kıs mı ?

Şu an ince ayarlarını yaptım aşağıda ki 360 derece dönen koldan en sağ çevirdim ve beşik modu on numara oldu yükünü arkana vermen bile sallanmaya başlıyor. Tv izlerken oldukca rahattı problemsiz diye bilirim. 165 boyunda olmama rağmen başımın ucu dışarıda kalıyor. 1.90 birinin zannetmiyorum boyun desteğinin iyi olacağını. Bel desteği oldukça güzel. kol kısımları yumuşak güzel ama gereksiz derecede yükseklik sağlamış klavye için koltuğun yüksekliğini artırmanız gerekiyor.

Her ikisinde de kafamı yaslıyamıyacaksam VLT-270 alırım daha iyi süngeri daha kalın sanırım VLT-270 'de beşik modu var mı bilen yardımcı olsun :) üç önemli özellik benim için ,

Sünger kalınlığı
    beşik modu
    kafamı yaslayabilceğim koltuk film izlerken bana koltuğumu aratmasın

Hayırlı olsun bu arada detaylı incelemeni bekliyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 25 Ocak 2012; 20:20:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aBaBaDaN

Bende pazartesi günü bu koltuğu alıcam.Aslında istediğim bürosit file 9 du ancak biraz pahalı geldi.Ne dersiniz bu paraya bundan daha iyisi olabilir mi?Koltuğu denedim gayet rahat,kilitlnebilir mekanizma falan var.İnternet fiyatı 520 lira ancak 400 liraya bayiden alıcam.

http://www.eleganza.com.tr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30524

hayırlı olsun... dişçi koltuğu gibi mübarek

• quote:

quote:

quote:

Her ikisinde de kafamı yaslıyamıyacaksam VLT-270 alırım daha iyi süngeri daha kalın sanırım VLT-270 'de beşik modu var mı bilen yardımcı olsun :) üç önemli özellik benim için ,

Sünger kalınlığı
    beşik modu
    kafamı yaslayabilceğim koltuk film izlerken bana koltuğumu aratmasın

Hayırlı olsun bu arada detaylı incelemeni bekliyorum :)

O boy ile isin gercekten zor maddi ve yer problemln yoksa kesinlikle tv koltugu tavsiye ederim. Ben ve kardesimi tatmin etti vlt 400 adore ile ilk tanismam oldugu icin diger modelleri hakkinda fikrim yok malesef bu pazara kadar kullanip ayrintili gorseller ile incelemeyi dunuyorum. Mc710 icin vardi vlt 400 icin yoktu bir cok kisi ikisinin arasin da kaldigi icin aydinlatici olacaktir. Tesekkur ederim.

• quote:

Websitemize de gözatabilirsiniz:
    http://www.mobilyapi.com

listeleme fiyatlarına kargo ücreti ve kdv dahildir. Sipariş enasında ek ücretler eklenmez.
    adore ürünleri bulunur.

iyi forumlar dilerim.

bu fiyatları gördükten sonra 20 senelik tahta sandalyem bana Osmanlı tahtı gibi gelmeye başladı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PehlivanJedi

quote:

Orijinalden alıntı: aBaBaDaN

Bende pazartesi günü bu koltuğu alıcam.Aslında istediğim bürosit file 9 du ancak biraz pahalı geldi.Ne dersiniz bu paraya bundan daha iyisi olabilir mi?Koltuğu denedim gayet rahat,kilitlnebilir mekanizma falan var.İnternet fiyatı 520 lira ancak 400 liraya bayiden alıcam.

http://www.eleganza.com.tr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30524

hayırlı olsun... dişçi koltuğu gibi mübarek

Hocam almadımKararım değişti biraz daha bekleyip bürosit file plus 9 almayı düşünüyorum.Kullanan bilen var mı acaba?

www.burosit.gen.tr
    Sayfa Bulunamadı - Bürosit Mobilya | Güney Mobilya 0216 550 31 48
    http://www.burosit.gen.tr/fl28335_file_plus9_urunu.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FletneR_ -- 25 Ocak 2012; 20:50:01 >

• Bence de iyi düşün o fiyata alternatif çok..:)İKEA Markusa da bak derim tekrar.Bu aralarda hiç kampanya olmuyor sanki.
  • Adore VLT 270 hepsiburada.com dan tekrar stoklara girmiş fakat fiyatı arttırılarak kargo bedava özelliği kaldırılmış.

www.hepsiburada.com
    Adore Manager Elite Soft Deri Yönetici Koltuğu - Siyah Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=273672&Productid=ofisvlt270

• Bence yakında tekrar kargo olayını yaparlar.
  • istediginiz herhangi bir bürocci ürününü belirtirseniz düşük bir fiyata size sunabilirim
    (peşin fiyatına 5 taksitle)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobilyapi.com -- 31 Ocak 2012; 0:59:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drexel

quote:

Orijinalden alıntı: drexel

Ben resimdeki koltuğu eskişehirde 125' e aldım. Bana fiyatı uygun geldi. Evime de getirdiler.

Ürünün kodu 1065A ürünün detayları için:

http://www.cilingirler.com.tr/makamkoltuklari.htm

Arkadaşlar bu koltuğu 100-130 TL civarında bulabiliyorsanız alın derim. Geçen sene ağustosta yazmışım buraya bu koltuk için, alalı 1 seneyi geçti ve koltuk hala ilk günkü gibi. Hafif bir adam da değilim ayrıca 110 kg ağırlığım var

aynı koltuğu 3-4 sene kadar önce aldım kadıköydeki bi spotçudan

100 lira felandı

130 kg adamın tık demedi

tek sıkıntısı oturma kısmı ince olduğu için benim gibi ağır adamlarda bir süre sonra rahatsız ediyor

onun için sünger minder kullanıyorum

taşıması dert olmasa akrabaya sözüm var hediye alıcam ama

nette bulmam lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackDaniels -- 2 Şubat 2012; 10:25:02 >

• quote:

istediginiz herhangi bir bürocci ürününü belirtirseniz düşük bir fiyata size sunabilirim
    (peşin fiyatına 5 taksitle)

kargo ücreti var mı peki?
  • Evet bende burdaki tavsiyeler üzerine Evimister den koltuğun siparişini verdim.
    indirim çekiyle baya iyi fiyata geliyor.

Ürün : Adore Manager Elite Yönetici Koltuğu Hakiki Deri
    Ürün Kodu : AD118CH09GUO-5097
    Adet : 1
    Fiyat : 160.00

İndirim : 15.00
    Ödenen Tutar : 145.00
  • Arkadaşlar Koç taş 'da Çok güzel bir koltuk gördüm , 200 Lira Arkası fileli bel desteği var ve kafa ayarı var salıncak modu da var bir oturdum sonraki denediğim koltuklar resmen diken geldi.
  • Maxima mc810 modelinde %41 indiirm var.Yalnızca lila renkte.Axess ile alırsanız 170 liraya gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FletneR_ -- 2 Şubat 2012; 21:31:02 >

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.