Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.542
Cevap
541
Favori
1.164.840
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ayhan_eee

Benim okuduğum kadarı ile geri yaslanmak için oiston kolunu dışarı çekmek gerekiyor.biri video çekse anlayacağız vegöreceğiz ne kadar yattığını.

Arkaya yatırma işi yaş, sırtınla bayağı bir ağırlık vermen gerekiyor, ben ayaklarımı masanın üzerine koyup destek alarak yatırabiliyorum, yani pek kullanışlı birşey değil(kırarsam diyede kokuyorum güven vermiyor). Oturduğumuz kısmın altındaki 5 cmlik yay kadar yatabiliyor bu arada.
    (anlamayanlar için şekilli)

• quote:

Orijinalden alıntı: kevinsert

adore den başka marka önerebilecek varmı? hiç sıcak bakmıyorum daha önce adore birkaç ürün kullandım elimde kaldı

Adore dikişleri filan çok basit geliyo bana ve winlex harici ürünü yok bildiğim kadarıyla. Başka markalara da yönelebilirsiniz ve gerçek deri ürün bulabilirseniz kullanımı çok daha iyi olur.
  • Peki altta sertlik ayarbölümü var mı ve bunu gevşetme durumunda yine yaslanma aynı mı?

cevap için teşekkürler bu arada..
  • quote:

Peki altta sertlik ayarbölümü var mı ve bunu gevşetme durumunda yine yaslanma aynı mı?

cevap için teşekkürler bu arada..

Altta kapak var ama döndürülmüyor, biraz zorladım, elimde falan kalır diye diretmedim
  • Tabi doğal olarak 190 liralık maldan çok daha fazla özellik bekliyoruz.Ama sanki beklediğimiz gibi değil herhalde.Yorumlarınız nedir vlt 270 hakkında?

Adore dışında uygun fiyatlı olarak Bürocci ler var hatta izmirliler için ayrı sitelerinde çok daha ucuza satıyorlar ama karar veremedim.

Bürocci 1090A

Bu ürün dikkatimi çekti.Ama karar da veremiyor insan.
  • bürosit power 9 dan gerisi yalan ama işte ne yaparsın aşırı pahalı

www.burosit.gen.tr
    Sayfa Bulunamadı - Bürosit Mobilya | Güney Mobilya 0216 550 31 48
    http://www.burosit.gen.tr/burosit_power_9_urunu.html

• Zaten sorun da fiyattan kaynaklanıyor.Uygun fiyatlı kalitelisini arıyoruz.Verdiğim linkteki koltuğun arkada kitlenme özelliği var ve krom ayak.Ne yapsak acaba vlt270 de gözümden düştü biraz.
  • Arkadaşlar 250TL civarında, 186 boy 94 kilo birisi için tavsiye edebileceğiniz bir koltuk modeli var mıdır_?
  • quote:

Tabi doğal olarak 190 liralık maldan çok daha fazla özellik bekliyoruz.Ama sanki beklediğimiz gibi değil herhalde.Yorumlarınız nedir vlt 270 hakkında?

Adore dışında uygun fiyatlı olarak Bürocci ler var hatta izmirliler için ayrı sitelerinde çok daha ucuza satıyorlar ama karar veremedim.

Bürocci 1090A

Buroccinin en büyük artısı çok fazla renk seceneğinin olması. Mesela ben odama uysun diye koyu gri aldım kardeşim lacivert aldı.

RENK SEÇENEKLERİ

1090A yerine 1003A öneririm. Onun iskeleti daha sağlammış sormuştum.

• 1003A ya baktım zannedersem onda da beşik şasede kilit var.Aslında krom ayak aynı zamanda.Sağlam gibi duruyor .Bakmak gerekir.

Krom ayak olması avatntaj ve kilit özelliği.Bir diğeralternatifte Adore vlt 270 ama ondan da soğudum.Ama önerdiğiniz 186+kargo.210 liraya gelir ki bence fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhan_eee -- 14 Ocak 2012; 18:40:15 >
  • Hb de vlt270 stok bitmiş haberiniz olsun!
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ZK_

quote:

Tabi doğal olarak 190 liralık maldan çok daha fazla özellik bekliyoruz.Ama sanki beklediğimiz gibi değil herhalde.Yorumlarınız nedir vlt 270 hakkında?

Bürocci 1090A

Buroccinin en büyük artısı çok fazla renk seceneğinin olması. Mesela ben odama uysun diye koyu gri aldım kardeşim lacivert aldı.

RENK SEÇENEKLERİ

1090A yerine 1003A öneririm. Onun iskeleti daha sağlammış sormuştum.

Kimse kusura bakmasında Onlar çok cılız değil mi ?

Bu nasıl ? Bence mükemmel gözüküyor

www.ofisizmir.com
    Ofisizmir - Ofis Büro Cafe Mobilyaları - Bar Sandalyeleri - Oyuncu Koltukları - Bar Tabureleri - Makam Takımları
    http://www.ofisizmir.com/?urun-389-Burocci-Makam-Koltugu---1017D.html

• quote:

Bürocci 1090A

Merhaba, VLT 270la ilgili bir sorun çikmadi bizde. Kardesimin cussesine bile (1.92ye 117 kilo) dayanmayi basarabildi, en iyisi de sirt bolumu batmiyor, rahatsiz etmiyor.
    Adore'dan beklentilerim yukseldi, buroccilere baktim makam koltugunu begenmedim acikcasi, en azindan benim odama oyle bir sey olmaz.

Indirimim var ya biterse de alamazsam diye acele etmeye calisiyorum ama hala karar veremedim VLT400 için de, bu uçu arasindan para-performansi daha iyi olan hangisi olur?
    1
    2 (bunun sirti rahatsiz olabilir gibi)
    3

• @KURSAD Eğer sağlamlık varsa bana göre görünüşte sorun yok benim dediklerimde ama ben senn verdiğini beğenemedim.Çok abartılı ve gereksiz bence!

@manglor ben olsam dediklerini almazdım herhalde.Ki almadım henüz araştırıyorum hala..:)
  • quote:

@KURSAD Eğer sağlamlık varsa bana göre görünüşte sorun yok benim dediklerimde ama ben senn verdiğini beğenemedim.Çok abartılı ve gereksiz bence!

@manglor ben olsam dediklerini almazdım herhalde.Ki almadım henüz araştırıyorum hala..:)

Hani kalıplı ya göze çok sağlam gözüküyor birde içindeki madde kaliteliyse çok iyi bir fiyat çünkü alırsın 3 oturuşta içindeki sünger incecik olur ozaman bildiğin kazıklanmış olursun.
    Aslında bir ara biyerlerde denemek lazım.

http://www.evimister.com/Adore-Manager-Elite-Yonetici-Koltugu-Hakiki-Deri-4590.html Bunu alıcaktım ama stok bitmiş .. Zaten hediye çekimde yoktu birileri daha ucuza alırken ben böyle alınca içime sinmiyor

• Zaten dediğin sebebtenbi türlü alamadık.Ama benım de 270 gözümden düştü.Bürocci ler de kilit özelliği de var ama karar da veremedim daha...:)
  • VLT 270 Hepsiburada.com stokları tükenmiş.
  • Arkadaşlar vlt-270 in dışında hakiki deri yazıyor ama sunni deri çıktı.
    Ben hakiki deri olması ozellıgıne bakmamıstım ama resmen kandırıldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: usperanza

Arkadaşlar vlt-270 in dışında hakiki deri yazıyor ama sunni deri çıktı.

Bu fiyata gerçek deri satarlar mı hiç

• quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

quote:

Orijinalden alıntı: usperanza

Arkadaşlar vlt-270 in dışında hakiki deri yazıyor ama sunni deri çıktı.

Bu fiyata gerçek deri satarlar mı hiç

Orası oyle de kutunun uzerınde ve aldıgım sıtede oturma kısımı ve sırt dayama yeri deri yazıyor bu firmanın ayıbı ürünlerini hatalı olarak tanıtıyorlar sorun da burda zaten resmen alan insanları kandırıyorlar.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.