Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.542
Cevap
541
Favori
1.164.831
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KURSAD.

quote:

Orijinalden alıntı: dogi1907

Arkadaşlar ps3 kafelerde oyun oynarken kullanılan koltuklardan istiyorum varmı şöyle tavsiye edebileceğiniz bir ürün ?

Arkama yaslanıp ps3 zevkimi yayıla yayıla rahatça yaşamak istiyorum

google : Ps3 koltuğu - ps3 pufu - Ps3 Oturgacı

Üstad arama yaptım yapmasına da, tavsiye olmadan almak istemiyorum. aşağıdaki ürünü buldum.Kullanan varmıdır ?

• 3 yıldır araştırıp bir türlü gönlüme göre bulamadığım koltuğu sonunda aldım.

BÜROCCİ 1006A

MOBİLYA KEYFİ

İzmir'liler için;

OFİS İZMİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ZK_ -- 12 Ocak 2012; 5:16:22 >

• Güzel bir ürün sanırım karabağlarda dükkan.Mallarda gayet kaliteli duruyor.Çoğunda arkada sabitleme var herhalde.Sitede fotoğrafları inceledeiğimde 2 kollu olanlar sabitleniyor herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhan_eee

Güzel bir ürün sanırım karabağlarda dükkan.Mallarda gayet kaliteli duruyor.Çoğunda arkada sabitleme var herhalde.Sitede fotoğrafları inceledeiğimde 2 kollu olanlar sabitleniyor herhalde.

Evet karabağlarda. Kalitesini zaman belirleyecek ama sağlam duruyor. Sonu "A" ile biten ürünler krom kaplamalı ve sabitleme mevcut. Cumartesi sipariş verdim Salı elimdeydi. İzmirliler için uygun fiyata kaliteli ürün... Murat SUNA bey'e ilgisinden dolayı teşekkürler...
  • evimister.com da VLT-270 stok bitmiş
  • kaç kişi aldıki bitti hemen birkaç gündür internet kesikti yeni girdim hiç iyi olmadı bu iş.
  • Bu arada vlt 270 kullanan arkadaşlardan biri zahmet olmazsa kısa bir video çekebilir mi genel özellikleri ile.Arkaya yaslanma durumu.Genel özellikleri.Arkaya ne kadar yaslanır.Rahatlık nasıl.Yaslanma kolaylığı nedir?Yapan olursa benim açımdan gayet iyi olur.

Şimdiden teşekkürler.

NOT=Başka modellerde de yapan olursa hayır demem..:)
  • Allahini seven su resimleri s image icine alsin telden girenleri dusunun azicik...
  • Bizim de VLT-270 geldi, güzel koltuk. Ama boyu 190 ve üzeri olanlara tavsiye etmiyorum çünkü o yastık kısmı çok çıkık ve sırtınıza denk gelip rahatsız ediyor.
  • Merhaba arkadaşlar 1.5 yıl önce tekzenden 180 tl ye adore vlt-400 almışdım çok memnunum,yaklaşık 2 ay önce amortisörü kırılmısdı müşteri hizmetlerini aradım çok ilgililerdi ürünün kodunu birde kırık parcanın resmini xxx mail adresine gönderin dediler ,aradıgımda perşembeydi ve fabrikaları ankaradaydı ben ise istanbulda p.tesi günü elinizde olur dedi ve pazartesi 12 de ürün geldi ,firmayı ve ürünün öneririm.
  • Aranızda Maxima MT910 ya da Adore VLT-500FD-1 kullanan var mı acaba? Varsa ürünler hakkındaki yorumlarınızı merak ediyorum.

Maxima MC710, MT910 ve Adore VLT-500FD-1 arasında gidip gelmekteyim. MC710 f/p olarak kendini ispatlamış gibi duruyor ama MT910 710'a oranla daha şık, Adore VLT-500FD-1 ise çok fonksiyonel (kafa dayama kısmıda mevcut)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wristcutter -- 12 Ocak 2012; 13:46:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan_15

evimister.com da VLT-270 stok bitmiş

Ne zaman geleceği de belirsiz.
  • VLT-260'da tavsiye ederim. Bir-iki sayfa önce detaylı ve fotoğraflı bir inceleme yaptım. Gayet rahat ve kullanışlıdır.
  • Merhaba Arkadaşlar. 10 Ocakta bende evimisterden vlt-270 sipariş ettim. Ben alırken stokta 3 adet var diyordu. Bakalım ne zaman gelecek.
  • Merhaba, biz de evimisterden kardeşime indirim kuponuyla VLT 270 aldık, nolur nolmaz diye iki tane sipariş vermemiştik pişman oldum stok bitmiş.
    Ben kendime vlt400ü mü vlt270e daha yakın fiyatlı bunu mu alsam karar veremedim ama gerçek deri aklımı çeldi. Hangisi daha mantıklı olur bilemedim, video çeken ya da bilen biri varsa çok iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manglor -- 13 Ocak 2012; 12:22:10 >

• Benim VLT-270'de geldi dun oglene dogru,tam da final döneminde çok iyi geldi valla, siteyi de tavsiye ederim diyecegim ama stok biteli bi kac gun oldu zaten
  • Biri şu yatma konumula ilgili bir video çekiverse çok iyi olacak ne kadar yattına dair genel özelliklerini anlatacak 1 dk lık bir video isterim..:)
  • Arkadaşlar benım dende evımısterden vlt-270 aldım koltuk hosuma gıttı yalız su gerıye yatırma ısını cozemedım.
    Biri yardım sever arkadasımız anlatsa cok iyi olcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: manglor

Merhaba, biz de evimisterden kardeşime indirim kuponuyla VLT 270 aldık, nolur nolmaz diye iki tane sipariş vermemiştik pişman oldum stok bitmiş.
    Ben kendime vlt400ü mü vlt270e daha yakın fiyatlı bunu mu alsam karar veremedim ama gerçek deri aklımı çeldi. Hangisi daha mantıklı olur bilemedim, video çeken ya da bilen biri varsa çok iyi olur.

Merhabalar, eğer vlt 400 alırsanız sizden ricam, görüntü ve fikirlerinizi paylaşmanız olacaktır. Bende vlt 400 almayı düşünüyorum da. Teşekkürler.

• Benim okuduğum kadarı ile geri yaslanmak için oiston kolunu dışarı çekmek gerekiyor.biri video çekse anlayacağız vegöreceğiz ne kadar yattığını.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.