Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
11.542
Cevap
541
Favori
1.164.829
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alan arkadaşlardan yorumları bekliyorum.

Bende bir koltuk almak istiyorum ancak karar da veremedim.Başka önerisi olan varsa onlarda yazsın çeşit olur.Aslında krom ayak olsa iyi olur ama fiyat tabi.
  • walla arkadaşlar Evimster'dan koltuğu alan arkadaşlar yorumlarını paylaşırsa cok güzel olur fiyat o sitede cok uygun duruyor 136 TL cok güzel fiyat hiç kacırmamak lazm
  • Evimistere baktım vlt 400 için 15 tl indirim çeki ile de kontrol ettim, 242 TL oluyor. HBde 239 + dilsiz uşak.

Bana pek sıcak gelmedi. Ayrıca evimisterde havale / EFT yok pek tanınmamış bir kuruluşa bilgilerimi girmek çok mantıksız geliyor. 3d secure de bulunmuyor. Üzgünüm benden geçersiz not aldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Styric -- 7 Ocak 2012; 23:08:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Styric

Evimistere baktım vlt 400 için 15 tl indirim çeki ile de kontrol ettim, 242 TL oluyor. HBde 239 + dilsiz uşak.

Bana pek sıcak gelmedi. Ayrıca evimisterde havale / EFT yok pek tanınmamış bir kuruluşa bilgilerimi girmek çok mantıksız geliyor. 3d secure de bulunmuyor. Üzgünüm benden geçersiz not aldı.

HB'de 200 TL lik alışverişi sonradan 30 TL lik çek veriyordu bide hoca onu unutmuşsun ama dilsiz uşak ne işe yarıyor ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tauron

Evet arkadaslar en sonunda ben de evimister'den Vlt 270 siparişi verdim, tavsiyem evimister'in facebook sayfasını begendiğinizde %15 indirim saglayan bir kod veriyor, 160tl lik vlt270 için 24 TL indirim demek oluyor, yani 136 liraya denk geliyor, zaten kargo da ucretsiz, oyuzden almak isteyenler için sıcak bence..

257 TL gozukuyor
    160 TL nerede sitede?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendirf

quote:

Evet arkadaslar en sonunda ben de evimister'den Vlt 270 siparişi verdim, tavsiyem evimister'in facebook sayfasını begendiğinizde %15 indirim saglayan bir kod veriyor, 160tl lik vlt270 için 24 TL indirim demek oluyor, yani 136 liraya denk geliyor, zaten kargo da ucretsiz, oyuzden almak isteyenler için sıcak bence..

257 TL gozukuyor
    160 TL nerede sitede?

VLT-270 Den bahsediliyor...

http://www.evimister.com/Adore-Manager-Elite-Yonetici-Koltugu-Hakiki-Deri-4590.html

indirim çekiyle beraber 134TL ye denk düşüyor......

• quote:

Orijinalden alıntı: m.gokmen

quote:

quote:

257 TL gozukuyor
    160 TL nerede sitede?

http://www.evimister.com/Adore-Manager-Elite-Yonetici-Koltugu-Hakiki-Deri-4590.html

evet farkettim
    400 u linki imis
    270 160 lira
    ama kilolu oldugum icin metal ayak tercih edecegim galiba..

• Arkadaslar evimistere üye olunca mailinize gönderile 15tl'lik cek dısında facebook üzerindeki evimister sayfasını begenirseniz sizden ad soyad ve mail adresinizi istiyor ve buradan %15 indirim saglayan bir cek kodu elde ediyorsunuz, ikisi ayrı şeyler...
  • İnsanı işkillendiren de kapıda ödeme seçeneğinin olmaması.Bu arada krom ayaklı olarakta mc710 dan başka önerisi olan var mı?

Onun da fiyat uçuk iyi bir indirim olması gerekir ancak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhan_eee

İnsanı işkillendiren de kapıda ödeme seçeneğinin olmaması.Bu arada krom ayaklı olarakta mc710 dan başka önerisi olan var mı?

Normalde benimde aklıma mc710 yatmıştı fakat bukadar indirimli bir fiyata bulunca vlt270 alıp daha fazla ugrasmamak istedim, ayrıca 60 kilo oldugumdan bana pek sıkıntı çıkartmaz diye dusunuyorum
  • Sizin için mantıklı bir seçim olacaktır.Ancak bu konuda da siteye güvenmek gerek.ben şahsen güvenemedim.

Bu arada herkes kullandığı koltuk hakkında yorum yaparsa almaya niyeti olanlar içinde yönlendirici olur.
  • arkadaşlar üründe model yazmıyor. vlt-270 resmi koymuşlar ama başka ürün yollarlar ise ne olacak. adore yönetici koltuğu demiş ama modelini belirtmemeiş
  • quote:

quote:

İnsanı işkillendiren de kapıda ödeme seçeneğinin olmaması.Bu arada krom ayaklı olarakta mc710 dan başka önerisi olan var mı?

Normalde benimde aklıma mc710 yatmıştı fakat bukadar indirimli bir fiyata bulunca vlt270 alıp daha fazla ugrasmamak istedim, ayrıca 60 kilo oldugumdan bana pek sıkıntı çıkartmaz diye dusunuyorum

Hocam kafanı yaslayabiliyormusun ? Birde geriye yatırınca sabitleme varm ı ? hani film izlerken hafif yatış pozisyonunda izlemek için ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: m.gokmen

quote:

quote:

257 TL gozukuyor
    160 TL nerede sitede?

evet farkettim
    400 u linki imis
    270 160 lira
    ama kilolu oldugum icin metal ayak tercih edecegim galiba..

Aslında benim için tam almalık. Elimde eski bir adore dandik koltuk var ama krom ayakları sapasağlam. Acaba kullanabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: M@rKSm@N

arkadaşlar üründe model yazmıyor. vlt-270 resmi koymuşlar ama başka ürün yollarlar ise ne olacak. adore yönetici koltuğu demiş ama modelini belirtmemeiş

Aslında dediğin doğru olmayacak şey değil...
  • quote:

quote:

arkadaşlar üründe model yazmıyor. vlt-270 resmi koymuşlar ama başka ürün yollarlar ise ne olacak. adore yönetici koltuğu demiş ama modelini belirtmemeiş

Aslında dediğin doğru olmayacak şey değil...

O zaman bir arkadaşın eline ulaşmasını bekleyecez
  • Bakalım cesaret edip alan olacak mı?Alan da buraya gelecek mi?

Bide krom ayaklı olsa bu VLT270 tadından yenmezdi ama benim aklım takıldı mc710 a ama o parayı da vermem ona..:)
  • belim rahatsız benim de iyi bir koltuğa ihtiyacım var
  • quote:

Bakalım cesaret edip alan olacak mı?Alan da buraya gelecek mi?

Bide krom ayaklı olsa bu VLT270 tadından yenmezdi ama benim aklım takıldı mc710 a ama o parayı da vermem ona..:)

vlt 260 kromdu heralde
  • quote:

Adore Manager Elite Yönetici Koltuğu Hakiki Deri diye yazmışlar adorenin sitesindede aynen yazıyor ona özellikle baktım yönetici koltukları kategorisinden elite olanı vlt 270dir. Ama yinede sitenin yeni olması bir sorun.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.