Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.542
Cevap
541
Favori
1.164.828
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence sizlerde çok kısa şekilde indirim istediğinizi belirtiniz. Çok talep olursa inanıyorum ki indirime gidilecektir.
  • 170-180 tl civarında düştü birkaç kez fiyat olarak uygunda neden herkesin istediğini anlayamadım bende vlt270den ekstra bir özelliği yok gibi :)
  • VLT 270'in ayakları krom olmadığı için eve pek uygun değil. 15 yıldır evde pc başında çalışan birisi olarak söylüyorum. Bu tür koltuklarda plastik aksanın ne kadar az olması o kadar iyi olmasıdır. fiyat olarak emiynim iyidir ama o koltuk bana 1 yıl belki dayanır. Bana sağlam birşey lazım adoreyi denedim ve memnun kalmadım.
  • mc710 200 tl olursa hemen alırım. çok ciddiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Styric

VLT 270'in ayakları krom olmadığı için eve pek uygun değil. 15 yıldır evde pc başında çalışan birisi olarak söylüyorum. Bu tür koltuklarda plastik aksanın ne kadar az olması o kadar iyi olmasıdır. fiyat olarak emiynim iyidir ama o koltuk bana 1 yıl belki dayanır. Bana sağlam birşey lazım adoreyi denedim ve memnun kalmadım.

Anlıyorum, ben de almışken uzun yıllar gitsin düşüncenize katılıyorum ve siteden yapılan yorumlara bakınca eger ki 170 tl olursa almayı düşünüyorum.Sizce suni deri mi yoksa kumaş mı secilmeli ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tauron

quote:

Orijinalden alıntı: Styric

VLT 270'in ayakları krom olmadığı için eve pek uygun değil. 15 yıldır evde pc başında çalışan birisi olarak söylüyorum. Bu tür koltuklarda plastik aksanın ne kadar az olması o kadar iyi olmasıdır. fiyat olarak emiynim iyidir ama o koltuk bana 1 yıl belki dayanır. Bana sağlam birşey lazım adoreyi denedim ve memnun kalmadım.

Anlıyorum, ben de almışken uzun yıllar gitsin düşüncenize katılıyorum ve siteden yapılan yorumlara bakınca eger ki 170 tl olursa almayı düşünüyorum.Sizce suni deri mi yoksa kumaş mı secilmeli ???

Umarım iyi bir indirim gelir. Suni derinin daha uzun ömürlü olduğuna inanıyorum. Suni derininde kalite seviyesi var tabi ki. Bence adorenin en büyük eksisi burada koltukların hepsi pofuduk şeklinde kol dayama yerlerinde bile. Buda çok çabuk eskimeye ve yıpranmaya neden oluyor. Çöktükden sonra hem görünüş olarak hemde aşınma olarak çok hızlandırıyor. Size tavsiye suni deri alacaksanız modeli iyi inceleyin gevşek deri kaplı ise emin olun ömrü kısadır. Suni deri + kaliteli bir minder hem aşınmaya hemde terlemeye ve kaymaya karşı. Uzun yıllar idare edecektir. Eskise bile koltuğun kasası aksamları sağlam kalırsa tekrardan iyi bir usta elinden kaplana bilir. O yüzden mekanik bölümler çok önemli. Benim aldıklarımın hepsi dağıldı.

• 100 liraya koltuk olmuyor mu beyler

bunlar nasıldır

• quote:

Orijinalden alıntı: trk.

100 liraya koltuk olmuyor mu beyler

http://www.koctas.com.tr/U/Calisma-Koltugu-CO-1003-Kirmizi/-/7941?R=230

http://www.koctas.com.tr/U/Calisma-Koltugu-Siyah/-/3787?R=230

bunlar nasıldır

69 tl olanı geçen sene aldım. öncelikle çok kokuyordu ve rahatsız ediyordu. Ayrıca çok dayanıksız Kilom fazla değil ve eşyaları dikkatli kullanırım buna rağmen çok kısa sürede kırıldı. Yanına yaklaşmayın derim beş para etmez o koltuk.

• Nerdeyse 2 senedir kullanıyorum vlt-270. Koltuun kok dayama yerlerinin uç kısmı masaya değdiği için biraz yıprandı ama onun dışında ilk günki gibi duruyor hiçbir sorunu yok. Ben alırken 7 sene garantili demişlerdi. Bence parasını hakeden bir ürün.
  • Arkadaşlar vlt 270 modelinde, oturma yüksekliği en alçak ne kadar oluyor bilginiz var mı? Şu an hepsiburada.com'da VLT 270 için kampanya var görünüyor, almayı düşünüyorum ama bilgisayar masam biraz alçak, o yüzden kararsız kaldım.

VLT 260 modelinde açıklamada 42 cm demişler ama 270 için bilgi bulamadım...

• quote:

Orijinalden alıntı: Tauron

Beyler ben normalde adore vlt270 düşünüyordum ama merakımı bagışlarsanız sormak istiyorum siz neden mc710'uözellikle istiyorsunuz gördüğüm kadarıyla su an %21 indirimle birlikte 271 liraya denk geliyor, sizi cezbeden özelliği nedir ???
    Not: Geri yaslanma özelliği yok galiba, dogru mu ??

Eger aklıma yatarsa ben de hemen alabilirim...

Geri yaslanma özelliği tabiki var.Üstelik yasladıktan sonra istediğiniz açıda sabitleyebiliyorsunuz.Bu vlt-270 modelinde yok mesela.Ayrıca krom olması hoş bir görüntü veriyor.Ben adore bir kere aldım ikinci defa almam.Amartisörü aldıktan bir sene sonra tutmamaya başladı.Fileli maxima 250 ye inse ondan almayı düşünüyorum aslında.

• Hepsiburadadan gelen cevap.

Sayın Mehmet Serkan Doğan,

Kampanya hakkında bilgi almak istediğiniz ürün sayfasında, ürünün sol tarafında bulunan " Fiyatı Düşünce Haber Ver " butonu yardımı ile ürünün fiyatını, satın almak istediğiniz .... TL olarak kaydedebilir ve bu şekilde ürün kampanyaya girdiğinde ya da indirime girdiğinde, e-mail olarak bilgi alabilirsiniz.
    Firmamıza gösterdiğiniz ilginiz için teşekkür ederiz.
    Saygılarımızla...

hepsiburada.com'a göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.
  • Arkadaşlar kardeşimin ısrarı ile 2 üründen birisi galiba adore VLT - 400 olacak gibi.

Ürün hakkında bilgisi olan var mı ? Dilsiz uşağada ihtiyacım var. Hediye olması çok güzel.

• chairman şirketinide aradım az önce mc710 için. Perakende şahısa satışımız yok diyor. Hepsiburadadan alabilirsiniz dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Styric -- 3 Ocak 2012; 15:41:47 >
  • ikea'da 70 TL'ye sırtı fileli, kolçaksız bir koltuk vardı indirimli, gayet güzeldi, henüz almadım ama galiba onu alacağım...
  • Vlt 270 i 1 yıldır kullanan birisiyim.Hatta bende çok beğenildiği için bizim şirkete de 5 tane daha sipariş verdim.Herkes çok memnun. Ve şöyle bi güzelliği var Adore olmasının.Amortisörler bir süre sonra bozuluyor ve koltuğa oturunca çöküyor.Ama sorun yok adore e bir mail attım istediğim kadar amortisör hiç bir ücret ödemeden kapıma geldi ve kullanmaya devam ediyorum. Tavsiye ederim :)
  • Sanırım Sırf bu yüzden Vlt-270 i alcam benım ıcn en onemlı hususlardan bitanesi satış sonrası desteği hepsiburadayı bırcogumuz bılıyor maxima yanlıslkla kırık deforme olmş veya kullanırkn olası bi hatada bittin artık hepsiburadanın gonlu olcakda koltugu değiştirecek yada parçanın yenisini gondercek adorenın bu konuda daha bir şikayetine rastlamadm herhangi bı sorun olusdugunda iletişime geçip ÜCRETSİZ yenisini gonderıosa boşhver o zmn maximayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.gokmen

Sanırım Sırf bu yüzden Vlt-270 i alcam benım ıcn en onemlı hususlardan bitanesi satış sonrası desteği hepsiburadayı bırcogumuz bılıyor maxima yanlıslkla kırık deforme olmş veya kullanırkn olası bi hatada bittin artık hepsiburadanın gonlu olcakda koltugu değiştirecek yada parçanın yenisini gondercek adorenın bu konuda daha bir şikayetine rastlamadm herhangi bı sorun olusdugunda iletişime geçip ÜCRETSİZ yenisini gonderıosa boşhver o zmn maximayı

Ben 5 ürünüde hepsiburada.comdan aldım ama sorun olduğunda direk adore ile görüştüm. Fiyat uygunsa ordan alınması bence mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: j.r.duke

Arkadaşlar vlt 270 modelinde, oturma yüksekliği en alçak ne kadar oluyor bilginiz var mı? Şu an hepsiburada.com'da VLT 270 için kampanya var görünüyor, almayı düşünüyorum ama bilgisayar masam biraz alçak, o yüzden kararsız kaldım.

VLT 260 modelinde açıklamada 42 cm demişler ama 270 için bilgi bulamadım...

http://www.hepsiburada.com/Liste/adore-vlt-260-manager-chrome-yonetici-koltugu/productDetails.aspx?productId=ofisvlt260&categoryId=273672

http://www.hepsiburada.com/Liste/adore-vlt-270-manager-elite-yonetici-koltugu/productDetails.aspx?productId=ofisvlt270&categoryId=273672

En alçak ayarı oturma minderi 42 kolçaklar ile 66 cm ve yukarıdaki benim çektiğim resimlerdeki masanın altına kolçaklar dahil girebilmekte

• Arkadaslar Hb'de Adore VLT-270 Manager Elite Yönetici Koltuğu için düne kadar %10 olan indirim oranı güya bugun %17 olmus ama fiyatta zerre değişim yok.Bunun üzerine adamlara tatlı sert bir mesaj gönderdim, muhtemelen gerekli düzenlemeyi yapıp fiyatı 160tl civarına düşürebilirler.Haberiniz ola...
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.