Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.542
Cevap
541
Favori
1.164.818
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Perşembe günü sipariş verdiğim ürün elime ulaştı hediyesi olan dilsiz uşak ise dün kargoya verilmiş..

Kurulumu içerisinden çıkan şemaya göre adım adım yaparsanız hiç zorluk yaşamıyorsunuz içerisinden vidalar ile birlikte kendi alyans anahtarı da çıkıyor..

Kurulum da zorlanabileceğiniz tek yer ise kollukların takılması ve alt ve sırt kısımlarının birbirine montajlanması bazı mesajlar da kolları önce sırt kısmına montaj edin denmiş ama ben şemadaki gibi önce altkısma montaj ettim burada dikkat edilmesi gereken nokta vidaları tam sıkmayın ve esneme payı bırakın, ilk oturma kısmına kol dayamayı monte edin sonra sırt kısmına..

Malzeme kalitesini çok beğendim deri aksam ses gırcırtı haşırtı yapmıyor oturduğunuz da çok ortopedik ve rahat olduğunu hissediyorsunuz, kolluk kısıda aynı şekilde yumuşacık ve dolgusu etli kurulum aşamasın da biraz yorgunluk oluyor koltuğa ilk oturduğunuz da uyuyabilirsiniz buna dikkat edin

Birkaç resimde ben paylaşayım.

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: trk.

100 tl bütçeye bir koltuk önerebilir misiniz?

• quote:

quote:

Hocam bir evimister çeki bul 50 liralık, 5'e falan satıyorlar forumda. Sonra bu koltuğu al:http://www.evimister.com/Adore-Manager-Trend-Yonetici-Koltugu-Suni-Deri-4592.html

Toplamda 120 liraya falan geliyor kargosuyla, ben aldım çok memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mthan

quote:

quote:

Hocam bir evimister çeki bul 50 liralık, 5'e falan satıyorlar forumda. Sonra bu koltuğu al:http://www.evimister.com/Adore-Manager-Trend-Yonetici-Koltugu-Suni-Deri-4592.html

bu tip istemiyorum. küçük olanlardan istiyorum.

• quote:

quote:

quote:

hocam dediğiniz koltuğu almayı düşünüyorum yalnız bir sorum olacaktı koltuğun yüksekliği nasıl? 1.90 boyum var ve masam da oldukça yüksek. o yüzden bana baya bir yükselebilme kapasitesi olan bir koltuk lazım yoksa minder falan koyup öyle oturmam gerekiyor oturduğunuz yerin yüksekliği 60 santime kadar çıkabiliyor mu acaba? biraz garip bir soru oldu ama göz kararı bir cevap verirseniz sevinirim.

• Arkadaşlar sanırım yeni koltuk gelmiş HB 'ye

• quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Arkadaşlar sanırım yeni koltuk gelmiş HB 'ye

http://www.hepsiburada.com/Liste/adore-vlt-340-manager-mega-yonetici-koltugu/productDetails.aspx?productId=ofisvlt340&categoryId=273672#Gorseller

VLT-340 Mevcuttu ama pek fazla rağbet görmeyen bi koltuk Adore VLT-270 tekrar indirime girmş sanırım bu sefer alıcağım

• quote:

Orijinalden alıntı: alienlord

quote:

quote:

quote:

hocam dediğiniz koltuğu almayı düşünüyorum yalnız bir sorum olacaktı koltuğun yüksekliği nasıl? 1.90 boyum var ve masam da oldukça yüksek. o yüzden bana baya bir yükselebilme kapasitesi olan bir koltuk lazım yoksa minder falan koyup öyle oturmam gerekiyor oturduğunuz yerin yüksekliği 60 santime kadar çıkabiliyor mu acaba? biraz garip bir soru oldu ama göz kararı bir cevap verirseniz sevinirim.

böyle durumlarda metroya gidip koltukalrı birebir denemenizi öneririm, yada istediğiniz markayı satan bir yere. kişiden kişiye rahatlık psikolojisi çok değişiyor çünkü. koltuğu denemeden almamanızı tavisye derim

bu adarada bende bu aletten var inanılmaz memnunum:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 2 Ocak 2012; 5:07:11 >

• VLT 270'i çok defa denedim, bence rahat bir koltuk değil. Maxima'yı denemedim, ama yapılan yorumlardan iyi olduğuna kanaat getirdim, inşallah öyledir. Maxima mc 710 indirime girse de alsak. Belim koptu sandalye tepesinde oturmaktan
  • quote:

Orijinalden alıntı: hederahelix

VLT 270'i çok defa denedim, bence rahat bir koltuk değil. Maxima'yı denemedim, ama yapılan yorumlardan iyi olduğuna kanaat getirdim, inşallah öyledir. Maxima mc 710 indirime girse de alsak. Belim koptu sandalye tepesinde oturmaktan

Aynen bende mc710'u bekliyorum. Üretici firmaya mail attım fiyatınız nedir 2 tane alacağım falan ama dönüş yapılmadı. Bende hepsiburadadan indirim bekliyorum.
  • Daha önce 170 TL'den satıldığını görünce 270 liraya elim gitmiyor doğrusu mc 710 için. İndirim istiyoruz..Hepsiburadaya da mı mail atsak ki ?
  • quote:

quote:

quote:

evimister'i gezerken vlt 270'inde oldugunu gördüm, 50 tl'lik indirim ceki kullanıp alırsam 170 Tl'ye geliyor ama kargo bedava olmadıgından şu an beklemedeyim, eger kargo bedava olursa oradan alacagım.http://www.evimister.com/Adore-Manager-Elite-Yonetici-Koltugu-Hakiki-Deri-4590.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tauron -- 2 Ocak 2012; 14:11:04 >

• Arkadaşlar, hepsiburada'dan maxima mc710 almayı düşünen var mı ? @hederahelix arkadaşımız ile biz almak istiyorum ve indirim için mail atmaya karar verdik.

Eğer başka almak isteyenlerde varsa beraber organize olalım ve bir indirim talep edelim. Ben 2 tane alacağım. Eğer almak isteyenler varsa atılacak mailide hazırlayıp vere bilirim.
  • Hediyem dilsiz uşakta bugün geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: alienlord

quote:

quote:

quote:

Hocam benim de boyum 1.95 Ben Adore mağazasına gidip hepsini denedim. Bu model uygun geldi bir tek. Çünkü diğer modeller de üstteki boyun konulan çıkıntı baya büyükçe ve o da benim sırtımın az yukarısına geldiğinden rahat edemedim. Bundan o şişkinlik fazla değil. Diğer markaları bilmem ama boyunuz 1.90'sa Adore'de en rahat edebileceğiniz koltuk bu. 50 liralık çekle alırsanız uyguna geliyor baya. Şu başlıkta araştırabilirsiniz çeki:http://resim.donanimhaber.com/m_54670258/mpage_25/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mthan -- 2 Ocak 2012; 18:48:02 >

• Evet bende almak istiyorum sizinle beraberim..
    Ortak bir mail atalım mı sonuç çıkar gibime gelmiyor fakat denemekte yarar var yinede...
  • Bizler atmış durumdayız, eğer sizlerde maxima mc710 almak istiyorsanız lütfen mail atın, gerekirse bölümün linkinide verin.

Gelişmelerden bir birimizi haberdar edelim. Umarım olumlu bir sonuç alırız.
  • Mc710 eger 170 liraya inerse bende alirim.Ne zamandir bekliyorum ancak bir turlu inmedi fiyati.Aslinda aklim mt910 olan fileli modelde ancak mc710 da olabilir.
  • Beyler ben normalde adore vlt270 düşünüyordum ama merakımı bagışlarsanız sormak istiyorum siz neden mc710'uözellikle istiyorsunuz gördüğüm kadarıyla su an %21 indirimle birlikte 271 liraya denk geliyor, sizi cezbeden özelliği nedir ???
    Not: Geri yaslanma özelliği yok galiba, dogru mu ??

Eger aklıma yatarsa ben de hemen alabilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tauron -- 2 Ocak 2012; 23:40:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tauron

Beyler ben normalde adore vlt270 düşünüyordum ama merakımı bagışlarsanız sormak istiyorum siz neden mc710'uözellikle istiyorsunuz gördüğüm kadarıyla su an %21 indirimle birlikte 271 liraya denk geliyor, sizi cezbeden özelliği nedir ???
    Not: Geri yaslanma özelliği yok galiba, dogru mu ??

Eger aklıma yatarsa ben de hemen alabilirim...

Şekil olarakda göze hitab etmiyor

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.